9 Stilfulde og afslappede kontorjumpsuits til kvinder i trend

Ja damer, denne artikel vil helt sikkert hjælpe dig med at vælge et stykke outfit, der faktisk ser elegant og elegant ud, hvilket er meget kendt som “Jumpsuits”. Med tanke på arbejdsdamer i tankerne kom designerne med en fantastisk idé om en enkelt lang kjole, som hjælper med at undgå forvirring i morgentimerne med at vælge en kjole til dagen. For at hjælpe damer, der er forvirrede, hvilken slags jumpsuits der skal bruges her, er office -jumpsuits, der ser søde og trendy ud!!

Nyeste og fashionable kontrastjumpsuits -designs til damer med billeder:

Lad os se på de 9 bedste designs af kontorjumpsuits.

1. Almindelig sort chiffon fjer ærmer kontor jumpsuit:

Almindelig sort chiffon fjer ærmer kontor jumpsuit

Sort er den eneste af de få farver, der bruges som kontorbeklædning og en fritidstøj. Sort farve er subtil og elegant, hvilket er en passende farve, der er kombineret med en fjerærmet jumpsuit, der bruges som kontorbeklædning. Benet var bredt og behageligt at gå med et par pumpehæl.

2. Bælte Office Jumpsuit:

Jumpsuit med bæltekontor

Denne chiffon- eller crepe -jumpsuit, som er en almindelig kjole med mikroærmer. Taljeregionen fremhæves af kontrastlæder tyndt bælte, der skaber en klinisk effekt omkring taljen, og det nederste ben har et flared design, som er et berømt design siden begyndelsen af ​​70’erne.

3. V-hals Palazzo Leg office-jumpsuit:

V-udskæring Palazzo Ben-jumpsuit med ben

V-hals designet jumpsuit med en lys farvekombination passer godt ind i et kontor jumpsuits design. Ærmerne er designet løst og falder til albueregionen. Den nederste del af jumpsuitsne har et beskåret bendesign med Palazzo -model.

4. Trykt ærmeløs kontorjumpsuit:

Trykt ærmeløs kontorjumpsuit

Trykte jumpsuits til kontorbrug kan bæres på en semi-formel outfitdag, som normalt følges i alle virksomheders virksomheder. Designet kan være af enkle geometriske tryk til et paisley -design, der kan kombineres med et bredt bælte i taljen.

5. Klassisk flerfarvet kontorjumpsuit:

Klassisk Office-jumpsuit i flere farver

Dette er den mest foretrukne type kontorbuksedragtdesign af de fleste af damerne. Det er den kendsgerning, at kombination af to subtile farver med et lyst taljebælte absolut er et elegant outfit, der skal bæres. Den øverste del af kjolen er ærmeløs fremstillet i mild farve som creme eller beige med en kontrastfri blyantformet ankellængde nederst og et snoet bælte i midten.

6. Peter Pan Collar Office Jumpsuit:

Peter Pan Collar Office Jumpsuit

Denne type design vil helt sikkert passe ind på listen over kontorjumpsuittyper på grund af dets enkle, enkle design sammen med et krave -design. Peter Pan krave design er forskellig fra det sædvanlige formelle skjorte design, her har kraven afrundede kanter og kraveens bredde er relativt mindre.

7. Jakke Attached Office Jumpsuit:

Jakke Attached Office Jumpsuit

Mænd bærer blazer eller en frakke oven på en todelt kjole, som er en skjorte og en bukse, damer kan lide at have på, som er lette at bære og vedligeholde. I så fald er det bestemt en form for design, hvor et enkelt stykke stof dækker tre separate kontorbeklædninger

8. Stribet linned kontorbuksedragt:

Jumpsuit i kontrastfarvet linned

En enkel kjole i hørmateriale kan give outfittet rigdom på grund af dens fantastiske kvalitet. Stribedesignet giver kjolen et moderne udsyn sammen med to strengen af ​​hørmateriale syet langs taljen, der fungerer som et bælte.

9. Front Tie Office Jumpsuit:

Kontrastbukser foran

Dette ærmeløse design med høj hals komplimenteres af et front slipsdesign, der er fastgjort sammen med jumpsuits sammen med siden lige under brystområdet. Farven og materialet på slipset ligner jumpsuits. Slipsets bredde indsnævres i midten, som bindes sammen for at danne en sløjfe.

For unge damer, der går ind på virksomhedsområdet, er dagene gået med formel bukser og skjorter på, nu er det tid til at få styr på dine evner med en unik påklædningsstil. I så fald er det bedst at bære lange jumpsuits eller cropped jumpsuits, som kan vælges efter højde og også prøve dem, før du køber.