A legjobb 9 stílusos és kifinomult menyasszonyi trikó kollekció

Emlékszel arra az időre, amikor a fehér esküvői ruha minden esküvőn nagy dolog volt? A menyasszonyok választéka menyasszonyi fehér ruhában elképesztő és szívmelengető volt. A tendencia azonban most megváltozott, vagy legalábbis változás alatt áll.

Jumpsuits az új esküvői öltözködési kód! Közvetlenül a menyasszonytól, a koszorúslányokig, a Becsületasszonyig… az esküvői parti összes hölgye! A rövidnadrágok, más néven nadrágruhák, nadrágok és felsőrészek, mint egy női varrás, úgy összevarrva, mint egy, elegáns övvel vagy mintával a derekán.

Pompás és gyönyörű kombingek esküvőre:

A ruhadarabok voltak a divat a 80 -as években, és most visszatértek, az esküvői stílusban sem kevésbé. A 80 -as években ez volt az egyik felkapott stílus, és most robbanásszerűen visszatér! Az alábbiakban bemutatjuk az esküvői szezon 9 legnépszerűbb öltönyét.

1. Klasszikus menyasszonyi átöltöző:

Klasszikus menyasszonyi átöltöző

Ez egy klasszikus fehér, sallang nélküli, csinos menyasszonyi öltöny. Az elegáns vonalak és az alacsony szabású nyakkivágás azt az érzést adja, amelyet egy menyasszony parancsol az esküvőn. Ebben és a hozzá illő fátyolban a folyosón sétálni minden nő álma.

2. Couture mintás menyasszonyi átöltözők:

Couture mintás menyasszonyi átöltözők

Ez a puszta mintájú couture darab félelemmel tölti el. A teteje puszta csipkéből készült, az alja pedig szaténszerű fényű. Ehhez nem is kell fehér jumpsuit esküvő; csak pasztell vagy virágos kezeslábas elegendő ahhoz, hogy meginogja a menyasszonyi megjelenést.

3. Puszta felső menyasszonyi átöltözők:

Puszta felső esküvői trikók

Ez egy újabb puszta felsőruha esküvőre, amely a beszélgetés témájává teszi az esküvői fogadáson. Koszorúslány kosztümöt keres? Ez az egy.

4. Alacsony hátú menyasszonyi átöltözők:

Alacsony hátú menyasszonyi átöltözők

Az alacsony hátsó szatén meghajlású kezeslábas fehér, krémszínű és akár lila színűnek tűnik. Ez az egyik divatos szám, amely remekül fog kinézni a folyosón, vagy akár táncolni a recepción. Ki kell próbálni!

5. Kedves nyakkivágású menyasszonyi átöltözők:

Kedves nyakkivágású menyasszonyi átöltözők

Ki mondta, hogy a kedves nyakkivágás csak a báli ruhákhoz való? Ez az esküvői öltöny megmozgatja kedvese nyakkivágását és áramló palazzo stílusú alját. Viselje koszorúslány -öltönyként, vagy esküvői ruhadarabként.

6. Vállnélküli menyasszonyi átöltözők:

Váll nélküli menyasszonyi átöltözők

A pánt nélküli megjelenés is nagyon jól néz ki ezen a fehér esküvői overallon, nem gondolod? A krémszínű vagy akár sötét színű virágmintás hegyes pánt nélküli vagy egyszerű csőmintával egyaránt jól néz ki. Ez a szám akkor is jó viselet, ha te vagy a menyasszony, a cselédlány vagy a koszorúslány.

7. Vaskos elegáns menyasszonyi átöltözők:

Terjedelmes elegáns menyasszonyi átöltözők

Ez a szám minden divatpiacon nagy sikert arat, amikor éppen esküvőn kell öltönyöt viselni. A szatén kivitel, a hullámzó áramló minták és a terjedelmes ujjak mind a legnagyobb megjelenés, amit egy esküvői nő szeretne.

8. Fehér kivágott csipke menyasszonyi átöltözők:

Fehér kivágott csipke menyasszonyi átöltözők

A fehér kivágott csipke kombingek egy másik trend, amely meglepő módon most van. A csipke és a puszta minta a kivágott megjelenést és a szépen illeszkedő dizájnt egyszerűen elegáns, nincs más szó rá.

9. Klasszikus csipke kötőfék hátsó menyasszonyi átöltözők:

Klasszikus csipke kötőfék hátú menyasszonyi átöltözők

Ez egy másik klasszikus öltöny. A krémszínű csipke és a kötőfék hátsó mintája egy klasszikus kombinált esküvői ruha, amely még szebbnek tűnik, ha felöltjük egy overallra. Párosítsd egy klasszikus francia felvonóval, és máris indulhatsz, gyönyörűen egyszerű!

Esküvőre fehér vagy hasonló színű öltöny viselése az új trend, amely a következő esküvői szezont illeti. A fehér ruhákat, bár még mindig csinosak és hagyományosak, hivatalosan lecserélték! A menyasszonyok tiszta fehér vagy virágmintás öltönyt viselhetnek, míg a koszorúslányok pasztell színeket vagy még sötétebb színeket ringathatnak a koszorúslány -kombinált.