Top 9 Stilfuld og sofistikeret kollektion til brudebukser

Kan du huske dengang, hvor en hvid brudekjole var en stor ting ved hvert bryllup? Det store antal valg brude havde i hvide brudekjoler var overraskende såvel som opmuntrende. Tendensen har imidlertid ændret sig nu, eller i det mindste er i gang med at ændre sig.

Jumpsuits er den nye brudekjole kode! Lige fra bruden, til brudepigerne, Maid of Honor … alle damerne i bryllupsfesten! Jumpsuits, også undertiden også kendt som buksedragter, er bukser og toppen af ​​et damesnit, der er syet sammen, som om det er et dresset bælte eller mønster, der nipper i taljen.

Smukke og smukke jumpsuits til brude:

Jumpsuits var in fashion statement i 80’erne, og nu har de gjort et comeback, ikke mindst i bryllupscouturen. Det var en af ​​de populære stilarter tilbage i 80’erne og gør nu et comeback med et brag! Her bringer vi dig de 9 mest populære jumpsuits i denne bryllupssæson.

1. Klassisk brudebuksedragt:

Klassisk brudebuksedragt

Dette er en klassisk hvid, uden dikkedarer, smuk brudebuks. De slanke linjer og lavt udskåret halsudskæring giver det den oomph, som en brud befaler ved brylluppet. At gå ned ad gangen i dette og et matchende slør er bestemt enhver kvindes drøm.

2. Couture mønstrede brudebukser:

Couture mønstrede brudebukser

Dette rene mønstrede couture -stykke vil efterlade dig ærefrygt for det. Toppen er lavet af ren blonder og bundene har en satinlignende glans. Du behøver ikke engang et hvidt jumpsuit -bryllup til denne; bare en pastel eller blomstret jumpsuit er nok til, at du kan rocke brudelooket.

3. Ren top brude jumpsuits:

Ren top brude jumpsuits

Dette er en anden ren top jumpsuits til bryllup, der vil gøre dig til samtaleemne ved bryllupsreceptionen. Leder du efter en brudepiges jumpsuit? Dette er den ene.

4. Brudebukser med lav ryg:

Brudebukser med lav ryg

Den lave ryg i satinbuet jumpsuit ser ud i hvid, creme og endda lilla. Dette er et trendy nummer, der vil se godt ud når du går ned ad gangen eller endda danser i receptionen. Et must prøve!

5. Sweetheart Neckline Bridal Jumpsuits:

Sweetheart Neckline Brudebukser

Hvem sagde, at kæresteudskæringer kun var til gallakjoler? Denne bryllups -jumpsuit rocker den søde halsudskæring og de flydende bunde i palazzostil. Brug den som en brudepige -jumpsuit eller en dresset jumpsuit til bryllupper.

6. Stropløse brudebukser:

Stropløs brudebukser

Det stropløse look ser også ret godt ud på denne hvide bryllups jumpsuit, synes du ikke? Det cremefarvede eller endda mørkfarvede blomstermønster med spids stropløs eller enkelt rørmønster ser begge lige så godt ud som hinanden. Dette nummer er godt at have på, selvom du er bruden, tjenestepigen eller en brudepige.

7. Voluminous Chic Bridal Jumpsuits:

Voluminøse Chic brudebukser

Dette nummer er et hit på alle mode markeder, når det kommer til at bære jumpsuits ved et bryllup lige nu. Satinfinishen, de bølgende flydende mønstre og de voluminøse ærmer er alle bare det største look, en bryllupsfestkvinde ville ønske sig.

8. Hvide cropped blonder brudebukser:

Hvide cropped bluse med brudebukser

Hvide snitblonde jumpsuits er en anden trend, der er overraskende inde lige nu. Blonder og det rene mønster, det beskårne look og det smukt passende design er bare elegant, der er ikke noget andet ord for det.

9. Klassiske blonder halter tilbage brude jumpsuits:

Klassiske brudebukser med blondegrime tilbage

Denne er en anden klassisk jumpsuit. Cremeformet blonder og halterneck mønster er et klassisk jumpsuit brudekjole design, der ser endnu smukkere ud, når det er monteret på en jumpsuit. Kombiner det med en klassisk fransk updo, og du er god til at gå, fantastisk simpelt!

Iført hvide eller lignende farvede jumpsuits til et bryllup er den nye trend, der sætter ind, når det kommer til den kommende bryllupssæson. Hvide kjoler, selvom de stadig er smukke og konventionelle, er officielt blevet udskiftet! Brude kan bære rent hvide eller blomstermønstrede jumpsuits, mens brudepiger kan vugge pasteller eller endnu mørkere farver i brudepige -jumpsuitlinjen.