50 -luvun kampaukset ja kuuluisat ihmiset tästä aikakaudesta

retro kampaus tyyli kuvakkeet 50 -luvun kampaukset aliarvostus

50 -luvun kampaukset ja tämän aikakauden kuuluisat ihmiset

Tämän vuoden kampausten nykyaikaisiin suuntauksiin vaikuttavat voimakkaasti 1900 -luvun 50-, 60- ja 70 -luvun tyylit. 50 -luku on suosittu inspiraation lähde, josta ihminen haluaa piirtää uudestaan ​​ja uudestaan.

Haluatko viitata siihen valittaessa uutta kampaustasi? Jos näin on, voimme tarjota sinulle hieman epätavallisen lähestymistavan. Näytämme sinulle upeita ja suosittuja kampauksia, mutta myös niitä käyttäneitä kuuluisia ihmisiä.

Tyylikkäät aliarvostus retro -tyyliin

retro -aliarvostus 50 -luvun kampaukset hiustenleikkaukset

Lucille Ball

Yksi silmiinpistävimmistä trendeistä 50 -luvun kampauksissa oli Lucille Ballin määrittämä. Tällainen leikkaus voi erittäin hienosti korostaa kasvojen piirteiden herkkyyttä pyöreillä kasvoilla.

Lucille Ball ja hänen punaiset hiukset

lucille ball 50s kampaus

Rita Moreno

Toinen tähti, joka korosti 50 -luvun kampausten maailmaa erittäin voimakkaasti, on nimeltään Rita Moreno. Muistatko hänet? Ehkä käytät tilaisuutta tilaisuutena katsoa elokuva “West Side Story” uudelleen.

Rita Moreno elokuvasta “West Side Story”

Rita Moreno 50 -luvun kampaukset

James Dean

Kahden naisen jälkeen on nyt aikaa herrasmiehelle. Hänen näkemyksensä oli hyvin erottuva maskuliinisille 50 -luvun kampauksille. Se kulkee käsi kädessä ajatuksen kanssa “pahasta pojasta”.

Paha poika James Dean

James Deanin 50 -luvun kampaukset äideille

Bill Haley ja Elvis Presley

Molemmat työskentelivät paljon yhdessä. Ne näkyvät usein myös yhteisillä tallenteilla. Hänen erottuva 50 -luvun kampauksensa on suuri roolimalli monille miehille tähän päivään, vaikka ne voidaan nähdä nykyaikaisemmassa muodossa.

Bill Haley ja Elvis Presley

Bill Haley Elvis Presley 50 -luvun kampaukset miesten aliarvostus

Marilyn Monroe

Mitä tulee naisten kampauksiin 50 -luvulta, jotka edelleen kiehtovat naisia ​​ja heidän stylistejaan tähän päivään asti, et voi ohittaa Merliniä. Hän on vain upea … Kuvat puhuvat puolestaan.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroen 50 -luvun kampaukset

Eartha Kitt

Bob aaltoissa on yksi syksyn hitteistä. Mutta kuinka kauan on kulunut siitä, kun käytit ensimmäistä kertaa tällaista kampausta? Katso uudelleen kuuluisan hittivideon “Santa Baby” video ja saatat löytää oikean vastauksen sieltä.

Eartha Kitt

Eartha Kittin hiustenleikkaus 50 -luvun kampaus

Kitti tyylikkäällä tapilla

Eartha Kitt Updo 50 -luvun kampaukset

Nancy “Ka Shen” Kwan

Romanttinen, pitkä ja pehmeillä äänenvoimakkuuksilla – se kuulostaa todella modernilta. Mutta se näkyi myös 50 -luvun kampauksissa. Nancy “Ka Shen” Kwanin kuvat voivat toimia tästä todisteena.

Nancy “Ka Shen” Kwan

Nancy “Ka Shen” Kwan -leikkaus 50 -luvun kampauksista

Billie Holiday

Kun etsit inspiraatiota 50 -luvun kampauksista, saatat haluta katsoa myös Billie Holidayn kuvia. Hänellä on myös erinomainen tyyli ja ulkonäkö. Tämä kannattaa aina herättää henkiin.

Billie Holiday kukilla hiuksissaan

Billie Holiday Updo kukilla 50 -luvun kampaus

Sophia Loren

Sophia Loren tunnettiin myös 1950 -luvulla. Heidän kuvansa muotoili myös kampausten tyyliä tuolloin. Katso kuvia ja inspiroidu! Nämä kampaukset ovat erityisen sopivia valintoja niille teistä, jotka haluavat sen olevan erityisen romanttinen.

Sophia Lorenilla on aina trendikäs kampaus 

Sophia Loren 50 -luvun kampaukset

Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tässä on muutamia taiteilijoiden nimiä, joiden 50 -luvun kampaukset kannattaa ehdottomasti tarkistaa: Dorothy Dandridge, Connie Francis, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Bettie Mae Page.

Sophia lyhyillä hiuksilla

Sophia Loren lyhyet leikkaukset 50 -luvun kampaukset