Kuinka voit huolehtia hiuksistasi oikein värjäyksen jälkeen?

Yli 70 prosenttia saksalaisista naisista värjää hiuksiaan säännöllisesti eri syistä. Jotkut haluavat muuttaa tyyppiä, toiset haluavat peittää harmaat tai valkoiset hiuksensa.

Väritys on erityisen ongelmallista kesällä ja talvella

Koska UV -säteily sekä kloori- ja suolavesi ulkouima -altaista, altaista ja merestä hyökkäävät voimakkaasti suorat hiukset, kesällä hiusten värjäys ei ole erityisen hyvä. Mutta värjäys on myös stressaavaa hiuksille talvella, koska myös kuiva lämmitysilma voi hyökätä siihen.

Vältä puhalluskuivausta

Hiustenkuivaus on myös erittäin epäterveellistä hiuksillesi, erityisesti värjätyille hiuksille. Jos sitä ei voida välttää, puhalluskuivaus tulee siksi suorittaa vain riittävältä etäisyydeltä ja vain matalalla tasolla.

Hellävarainen väri ja UV -suodatin

Jotta värjätyt hiukset näyttävät kauniilta, ne vaativat paljon enemmän hoitoa kuin värjätyt hiukset, etenkin kesällä. Yksi mahdollisuus on se Bondaplex -hoitotuotteet Stopperkassa. Muista käyttää hellävaraista väritystä, suojaavia UV -suodattimia ja erityistä hoitoa värjätyille hiuksille.

Vinkit muuttuvat hauraiksi

Säilytä terve hiusten värjäys

Ensimmäisten viikkojen jälkeen värjätyt hiukset näyttävät edelleen hyviltä ja kiiltäviltä. Tämä kiilto kestää kauemmin, etenkin tummissa väreissä. Vaaleat hiukset muuttuvat karheiksi ja kuivuvat nopeammin. Mutta jonkin ajan kuluttua, jopa tummilla hiuksilla, erityisesti kärjet muuttuvat hauraiksi ja katkeavat. Miksi värjätyt hiukset ovat niin herkkiä??

Kynsinauha avautuu

Väritys saa hiuksen kynsinauhat auki ja väripigmentit tunkeutuvat hiuksiin. Hiusten väriaineessa oleva ammoniakki poistaa luonnolliset hiuspigmentit hiuksista. Koska tämä aiheuttaa hiuksille paljon stressiä, hoitoaine on käytettävä heti värjäyksen jälkeen. Useimmiten tämä sisältyy jo pakettiin.

Hiusten värjäys – mitä hoitoaine tekee?

hiusten värjäys suojaa hiuksiasi

Hoitoaine värjäyksen jälkeen on niin tärkeä, koska se varmistaa, että värit, jotka jäävät hiuksiin pesun jälkeen, neutraloituvat. Se myös varmistaa, että kynsinauha sulkeutuu jälleen, mikä on erittäin tärkeää hiuksille, koska se muodostaa suojaavan suojan ulkoisilta vaikutuksilta. Hiukset on parasta taputtaa kuiviksi pesun jälkeen, mikä on lempeintä. Hoitoaine tuntuu myös kuivumisen jälkeen. Silloin hiukset ovat mukavat ja pehmeät ja helposti kammattavat.

Erityiset shampoot: pidempi säilyvyys ja auttavat uudistumaan

Hoitoaine kestää eri tavalla hiusten pituudesta riippuen, mutta se kuluu yleensä viimeistään kolmen pesun jälkeen. Nyt on käytettävä erityistä shampoota värjätyille hiuksille. Tämä on tärkeää, koska tämä shampoo on räätälöity juuri värillisten hiusten tarpeisiin. Se varmistaa myös, että väri kestää pidempään, koska shampoo vahvistaa hiusten värin. Monissa tapauksissa nämä hoitotuotteet auttavat hiuksia uudistumaan ja niissä on usein myös integroitu UV -suoja, joka estää hiusten valkaisun.

Silikonittomat shampoot

Käytä vain silikonittomia shampoita, jotta ravitsevat aineet tunkeutuvat hyvin hiuksiin. Muuten silikonit makaavat hiuksissa ja estävät siten hoitoaineiden tunkeutumisen.

Hoitoainetta tulee käyttää shampoopesun jälkeen. Tämä hoitaa hiuksia ja helpottaa kampaamista myöhemmin.

Hiusten hoito kosteutta varten

hiusten värjäys kauniit hiukset

Voit myös käyttää hiustenhoitoa enintään kahdesti viikossa, jotta voit hoitaa värjätyt hiukset ja antaa niille kosteutta. Tuotteet kuiville hiuksille ja luonnonkosmetiikkahoidot ovat erityisen sopivia. Sinun tulisi myös välttää suoristusrautaa muotoillessasi, koska se rasittaa hiuksia tarpeettomasti.

Tiesitkö muuten, että olut tekee hyvää myös hiuksillesi? Oluthoito vahvistaa hiuksia ja on yksi niistä 10 hulluinta kauneustrendiä. Syynä tähän on panimohiiva.

Hiusten värjäys – Colarations kesällä ovat erityisen ongelmallisia, mutta tuotteidemme avulla voit luoda upean ilmeen ympäri vuoden

hiusten värjäys kesällä

Hiusten värjäys – Värillisten hiusten asianmukainen hoito ei ole koskaan ollut näin vaivatonta!

hiusten värjäys terveen näköiset hiukset