6 meglepő módja annak, hogy elmondja férjének, hogy terhes

A terhesség a nők életének egyik legcsodálatosabb szakasza, amely mérhetetlen boldogságot hoz. Ez a szerelem és a szép kapcsolat gyümölcse. És amikor rájössz, hogy terhes vagy, minden öröm abban van, hogy meglepheted a férjedet a kisfiúról szóló hírrel! De olyan ötleteket keres, amelyekkel meglepheti férjét a terhességgel?

Bár az internetet elárasztják a férjek terhességgel való meglepetésének különböző módjai, összeállítjuk a legnépszerűbbeket és az igazi állkapcsokat. Válassza ki kedvencét ezek közül az ötletek közül, hogy meglepje férjét a terhességgel, és érezze jól magát!

Ajándékozza meg a terhességi teszt készletet:

Ha jól értesz a szavakhoz, akkor nincs ehhez hasonló. Mindig lehet egy verse vagy írása, amely érdekes, romantikus és ugyanakkor tájékoztatja őt terhességéről. Leírása mindig is az egyik klasszikus módja volt annak, hogy elmondja férjének, hogy terhes. Az, hogy hogyan játszol a szavakkal, kreativitásodon és ötleteiden múlik.

Lehet, hogy egyszerű szavakkal szeretné megfogalmazni, például: „Szóval készen állsz arra, hogy meglepetés érjen?” vagy a „Készen állsz a félelmetes hármasra?” vagy mutasson az ujjával kissé kinőtt pocakjára, és mondja: „hát neked is van babád odabent?”

Írd le:

Ha jól értesz a szavakhoz, akkor nincs ehhez hasonló. Mindig lehet egy verse vagy írása, amely érdekes, romantikus, és ugyanakkor tájékoztatja őt terhességéről. Leírása mindig is az egyik klasszikus módja volt annak, hogy elmondja férjének, hogy terhes. Az, hogy hogyan játszol a szavakkal, kreativitásodon és ötleteiden múlik.

Válasszon egy emlékezetes helyet:

Ez személyenként változik, hogy melyik hely lesz emlékezetes számukra. Vannak, akik romantikus vacsora közben elmennének kedvenc éttermükbe, és híreket közölnének, aztán vannak, akik elmennének vallásos helyükre megosztani a híreket. Számtalan olyan hely van, amelyet a jó emlék kedvéért lehet kiválasztani, amikor a férjének azt mondja, hogy terhes.

Adj neki apa-baba cuccokat:

Ha a férjének ad egy apukát a baba számára, akkor biztosan megérti, mit akar mondani szavak használata nélkül. Ez állítólag elég érdekes, romantikus és egyszerű módja annak, hogy továbbítsa a jó üzenetet a házastársának. Tervezzen és vásároljon apu felszerelést, amelyről úgy gondolja, hogy szeretni fogja. Apa bögrék, kötények, pólók és még sok más segít. Babacipőt és pólót is lehet hozni és ajándékozni neki. Ez hatékony módja a cél elérésének.

Tervezzen meglepetéseket:

Több mint ezer és egy meglepetés van, amire gondolni lehet, ha bejelentik terhességüket. Például az ebédlőasztalon vacsorázás közben mindig elhelyezhet egy harmadik kis tányért az egyik ülésre, és hagyhatja, hogy ő találgasson. Sok más meglepetést is tervezhet, attól függően, hogyan gondolkodik. Ez jó módja annak, hogy továbbítsa az üzenetet a házastársnak.

Adja meg neki a jelentéseket:

Azok számára, akik nem biztosak férjük reakciójában, a legjobb, ha nem terveznek semmit, és egyenesen előre szólnak. Adja meg neki azokat a jelentéseket, amelyek szerint terhes, és várja meg, amíg reagál. Javasolt azonban, hogy jó hallgató legyen, és nézze meg a mondanivalóját. Ne reagáljon előtte. Ez az egyik praktikus módja a hírek továbbításának.

Amikor ez a legjobb dolog, ami kettőtökkel történik, miért nem játszol tovább és teszed a legemlékezetesebb bejelentéssé? A férje terhesnek mondásának módjainak listájából válassza ki a legjobbat, amely inspirál, és játssza le! Boldog terhességet!