Hogyan lehet abbahagyni a szeretést valakit?

Nemcsak nehéz visszatartani és nem szeretni valakit, akit kedvel, de ennek a fázisnak a teljes kezelése megőrülhet. Érthető azonban, hogy minden harmadik a viszonzatlan szerelem áldozata lesz, mint befogadó vagy romantikus bolond. Néha, még akkor is, ha az illető ex volt, és tudjuk, hogy nincs remény arra, hogy szerelmét romantikus hangon visszanyerje, mégis reménnyel küzdünk a remény ellen. Végül csak magunkat bántjuk, és senki mást, tehát miért ne tegye a következőket, hogy elkerülje, hogy a viszonzatlan szerelem áldozata legyen

Tippek:

1. Lassan, de biztosan hagyja abba a kapcsolatot azzal a személlyel, azzal a férfival vagy nővel, aki iránt vonzódnak a vonzalmai.

Igen, kezdetben furcsa lenne, de a túlórázás után sikerülne összpontosítania az élet más dolgaira. Néha nyilvánvalóan ellen kell állnia annak, hogy beszéljen az illetővel, vagy kommunikáljon vele, ez megkeserítené a dolgokat. Az irányítás, ha nem beszélünk, vagy nem tartjuk a kapcsolatot, a legjobb módja annak, hogy megválaszoljuk, hogyan hagyhatja abba a szeretetet valakivel.

2. Csökkentse a hívásokat, e -maileket, Whats App szövegeket stb., És ne válaszoljon arra, amit online vagy más módon mondanak.

Ez segítene elhatárolódni tőle, és akkor elkezdené feljebb látni, hogy mit éreznek irántad vagy te irántuk.

Elutasítja a találkozási kérelmet. Győződjön meg arról, hogy srácok nem ugyanazt a műszakot vagy teret használják. A legfontosabb az, hogy világos jeleket küldjön, amelyek hatékonyan közvetítik azt az üzenetet, amely már nem érdekli.

3. Menjen haza, és készítsen egy listát azokról a kérdésekről, amelyekről úgy gondolja, hogy elriaszt attól, hogy szeressük őket.

Ez cement lenne, amely eltömít minden repedést és rést, ami lehetővé teszi az érzések mindkét végéről vagy egyik végéről történő áramlását. Még akkor is, ha megpróbálnak meggyőzni a változásról, és tudod, hogy ez lehetséges, feltételezd az elmédet, hogy mást gondolj a személyről. Hagyja, hogy az érzelmi zsarolás ne vegye át a hatalmát, különben az ő szeretője lesz

4. Magyarázd el nekik, hogy miért nem ez a kapcsolat való.

Kezdje azzal, hogy elmondja nekik, milyen kellemetlenül érzi magát, hiszen csak barátként tekint rájuk, és semmi többre. Ezután hozza el hozzájuk a karrierbeszélgetést, a mindennapi élet ütemtervét, a saját konfliktusait, a siránkozást és a cigizést túl sokszor elriasztja őket.

5. Kitaláld, vagy mesélj nekik egy szörnyű titkos múltadról.

Bár ez rossz ötlet lehet, ez azonban csak a kapcsolat megszakításában segít, és ezáltal mentesít a lelki fájdalomtól. A legtöbb esetben senki sem akar ilyen partnereket szerezni, de ez hátrányt jelenthet az Ön számára, mivel a nyilvánosság fülébe szivárogtathatják a pletykát, és a hírnevét megverheti.

Az idő minden sebet gyógyít:

Egy híres sitcom egyszer azt mutatta, hogy a viszonzatlan szerelem rosszul megy, és humoros módon. Ez azonban a televízió és nem a való világ. Ha valaha is azon kapja magát, hogy vonzza a leselkedő, viszonzatlan szerető, emlékeztesse magát arra, hogy milyen felsőbbrendű felettük. Ne feledje a hibáikat és hátrányaikat, és ügyeljen arra, hogy ne azt a telefont válassza, hogy minden hanyag legyen.

  • A pszichológia azt állítja, hogy gyógyulási folyamata jobb lesz, ha megpróbálja másra terelni a figyelmét. Csinálj olyan dolgokat, amiket mindig is szerettél volna csinálni, például csatlakozni az edzőteremhez vagy túrázni stb.
  • Menj ki és szocializálódj. Ez az egyik módja annak, hogy ne szeressünk valakit. Nincs értelme a szobájában ülni és siránkozni. Beszélgess az emberekkel és szocializálódj. Ismerje meg őket. De nem! Az ivás és a hányás nem segít. Tartózkodjon ettől.
  • Menj el egyéni utazásokra. Ez lehet túlértékelt, de a jó utazás öröme buzdítja a boldogságot benned.

A hipnózis abbahagyja a szeretést:

A hipnózis hipnoterápia néven ismert. A hipnoterápia a közelmúltban vált népszerűvé, mint eszköz a dohányzástól a túlfogyasztásig minden addiktív szokás megszüntetésére. Túl sok nő és férfi fordul most ehhez, hogy megkönnyebbüljön.

Ami általában történik az ügyféllel, az olyan relaxációs technikákon keresztül fog beszélni, mint a légzőgyakorlatok és vizualizációk, vagy azt képzelni, hogy kellemes, nyugodt helyen tartózkodik. Ez arra ösztönzi őket, hogy transzszerű állapotba kerüljenek.

Akkor mondják a hipnoterapeuták, hogy az ember megváltoztathatja negatív tudatalatti gondolkodási mintáit. Ez a technika biztosítja, hogy a terapeuták elfoglalják Önt, hogy ne legyenek az elveszett szerelemben.

Szakítson meg minden kapcsolatot az illetővel, és foglalja el magát. Bár ez kezdetben nehéz lehet, mégis csak hosszú távon segít. A szerelem kényes fogalom. Könnyű beleszeretni, de a szerelemből nehéz. Valóban le lehet állítani valakit. De adj neki egy kis időt. Az idő a világ minden problémájának univerzális gyógyszere és gyógyítója.