Hogyan lehet egy lányt kedvelni?

A fiúk számára az egyik legnehezebb dolog az, hogy felhívják a lány figyelmét, akit szeret, mint társkereső. Meg kell értenünk, hogy minden lány más, és ez az egyik fő oka annak, hogy kedvel valakit, és nem mindegyiket. A jó hír az, hogy van néhány alapvető szabály, amellyel el lehet érni, hogy kedvelje. Az alábbiakban felsoroltak a leghatékonyabbak. Ezekkel a tippekkel megláthatod, mennyire felkeltetted érdeklődését irántad.

Hogyan lehet egy lányt kedvelni

Hogyan lehet egy lányt kedvelni? Ez az egyik alapvető kérdés, amely minden fiúban felmerül. Az én szemszögemből nézve ez nem túl nehéz, hanem inkább néhány jelentéktelennek tűnő részletre kell összpontosítanod, amelyeket alatta fogok értelmezni. A lányok véleménye a szerelemről teljesen eltér a fiúktól. A szerelem első látásra csak jót tesz a filmeknek, de nem valósítható meg a valóságban. A legtöbb esetben egy lány csak akkor fog beleszeretni egy fiúba, miután teljesen megismerte, és elemezte a kompatibilitását a szia -val. Tehát várnia kell egy kicsit, és hagyja, hogy a kisasszony jobban megismerje magát.

A legjobb tippek, hogyan szeressenek egy lányt:

Ha szeretné tudni, hogyan szerezzen egy lányt kedvelésére, akkor olvassa tovább a cikket. Ebben a cikkben néhány módszert és tippet fogunk lefaragni arról, hogyan szerezzünk meg egy lányt. Ideális esetben ezek a tippek, hogyan szerezzenek tetszést a lányoknak, segítenek abban, hogy szilárd és csodálatos legyen a szereteted.

1. Légy önmagad:

Az egyik első mutató és a legfontosabb annak érdekében, hogy egy lány kedvelje magát, önmaga kell legyen. Mutasd meg, mi vagy, és ne mutasd meg, ami nem vagy. A hamisítványok csak később okoznak gondokat, és nagy kikapcsolódást jelentenek a lányok számára. Függetlenül attól, hogy milyen vagy, mutassa be magát a lehető legigazibb módon.

2. Legyen ápolt:

Szeretsz valaha egy lányt, akinek fésületlen haja van, és nem zuhanyzik? Ugyanez vonatkozik a lányokra is. Ha azt akarod, hogy kedvelje, próbálj tisztán és tisztán maradni. Zuhanyozzon rendszeresen és borotválkozzon is. Jól illatozni kell, és tiszta ruhát kell viselni, ha el akarják érni ezt a célt. Egy ápolt fiú mindig felkelti a lányok figyelmét. A személyes higiénia mellett mindig gondoskodni kell az alak megőrzéséről. Tartsa fenn a testsúlyt, és ne nézzen elhízottnak, mert ez a legnagyobb kikapcsolás egy lány számára.

Ez vonatkozik arra a ruhára is, amelyet visel. Ügyeljen arra, hogy ne viseljen túl laza ruhát és ne legyen túl szoros. Őrizze meg jó és józan öltözködési érzékét, mert ez egy tisztességes lánynak tetszeni fog.

3. Jó humorérzék:

A szellemesség egy olyan szempont, amely határozottan vonzza az ellenkező nemet. A jó humorérzék és az a képessége, hogy elmosolyítsa, sokat segít abban, hogy felkeltse iránta az érdeklődést. Légy vicces, nevess rá, és sportolj, ha a közelben van. Az arány egyszerű. Minél többet nevet, annál jobban fog tetszeni neked.

4. Légy jó barát:

Az első lépés, hogy randevúzz egy lánnyal, és olyanná tegye őt, mint egy romantikus érdeklődés, hogy jó barátja legyél. Értsd meg őt, hallgasd meg, és légy a közeli haverja, ha azt akarod, hogy kedveljen. Azonban ne ragadjon a barát zónájában. Lépjen gyorsan, ha a társkeresőről van szó. Adj neki vigaszt, de ne hagyd, hogy ezt szokássá tegye, különben mindig barátnak fog tekinteni téged, és a tipp visszaüt.

5. Fontos a bizalom:

Egy fiúnak magabiztosnak kell lennie, és így kell hozzáállnia ahhoz is, amikor kedvelést szeretne szerezni. Bizalom alatt a srácok általában nem tudják felkelteni a környező lányok figyelmét. Azonban ne legyünk túlzottan bizakodóak, mivel ez az arrogancia jele, és nem biztos, hogy végül lenyűgözi a tisztességes nőstényeket. Tartsa meg az egyensúlyt, amikor erről a szempontról van szó.

6. Mondj neki bókokat:

Ahhoz, hogy egy lány hízelgést kapjon egy fiútól, ez az egyik tipp, ami nagyon fontos, és kellő gondossággal kell követni. Győződjön meg róla, hogy időről időre őszintén bókol neki. Ez biztosan sikerülni fog neki, és olyanná teszi, mint te. Azonban mondjon bókokat, amelyekkel kiemelkedik a többi közül. Ez gyorsabban és a javára teszi a dolgokat.

7. Fókuszáljon az első benyomásra:

Az egyének nem törődnek veled abban az esetben, ha nem nézel ki jól, vagy valamilyen ruhát viselsz profán módon. Különösen a fiatal hölgyek nem törődnek az ilyen fiatal férfiakkal. Ezen a vonalon, annak a lehetőségnek az alapján, hogy valóban fel kell húznia egy fiatal hölgyet maga felé, jól kell öltöznie, a frizuráját az aktuális mintával kell kezelnie, különösen néhány kiemelkedő zuhanyzót vagy aromát kell használnia, és általában meg kell változtatnia a lelkiállapotát, amely könnyen vonzza a fiatal hölgyet. Tehát megbízhatóan adjon több szükségét testzuhanyának vagy aromájának, és végezzen el valamit abban az esetben, ha szörnyű lélegzete van (Próbálja ki ezt a borsmenta ízű fröccsöt a szörnyű leheletért). Hasonlóképpen, ne viselje ugyanazt a ruhát, amelyet tegnap viselt, ami azt hiszi, hogy nem lelkesedik iránta. Sőt, néhány fiatal hölgy a karóra márkáival értékeli Önt.

8. Magabiztos megközelítés:

Ha közeledik ahhoz, hogyan szerezhet újra olyan lányt, mint te, akkor bizonyára milliószorosára kell növelnie magabiztosságát. Néhány lány kivételével a különböző fiatal hölgyek nagy része nem szereti azokat a fiúkat, akik állandóan hallgatnak. Folyamatosan legyél hűvös és biztos. Öltözködési érzéked után a fiatal hölgyek rangsorolnak a karaktereddel. A fiatal férfiak nagy részének problémája van, amitől megborzongnak, mikor találkoznak egy fiatal hölggyel, vagy beszélgetnek egy fiatal hölggyel az első futás során. Mindenesetre ez teljesen alaptalan. Annak ellenére, hogy nem szívesen találkozik vele először, ne demonstrálja ezt kívül. Inkább legyél biztos és találkozz úgy, ahogy régóta ismerted. Ez a minimális biztos vitathatatlanul magához vonzza. Hasonlóképpen, ne legyél szánalmas, és ne okozz csalódást előtte

9. Szembe jutás:

Megnézni minden szempontból kevésbé igényes az Ön számára. Nem? Mindenesetre helytelen. Ez az egyik legnehezebb fázis, amelyet minden fiú megtapasztalhat. Ha véletlenül látja, hogy állandóan figyel rá, akkor megismeri, hogy kíváncsi rá. Ez az egyik legideálisabb módja annak, hogy hozzád hasonló lányt hozzon létre. Bármikor is megérti, hogy szemkontaktusba kerül egy fiatal hölggyel, hagyja el kissé szentimentális vigyorát, és ez még praktikusabban vonzza őt. Sőt, emberek, ne érezzétek, hogy egy fiatal hölgy eljön hozzátok, miután megnéztek egy -két eseményt. Az igazat megvallva, néhányszor kezdetben nem fog menni. Bárhogy is legyen, ne add fel magad. Próbálja meg megvizsgálni a lehetőségeket. Ez a stratégia nagy valószínűséggel magához vonzza.

10. Vigasztalja őt abban az esetben, amikor sír:

Emberek, ne feledjétek, hogy egy fiatal hölgy sír, mielőtt azt gondolná, hogy elvárja a vállát. Néhány jól ismert idézet azt mondja: Egy fiatal hölgy legnagyobb fegyvere a sírás. Nyilvánvalóan nehéz látni egy fiatal hölgyet könnyekkel a szemében. Amikor sír, senki sem bántja tovább, inkább nyugtatással kényszeríti a sírásra. Használd hát ezt a stratégiát arra az esélyre, hogy valóban vonzódnod kell felé. Abban az esetben, ha sír előtted, azt sugallja, úgy véli, hogy nagy valószínűséggel te tudod megoldani ezt a problémát. Tehát szándékosan kérdezze meg a problémáját, és próbálja meg a legjobb megoldást adni, vagy vágja le magát, és gondoskodjon erről a problémáról. Mindent leszámítva, amikor először sír, hogy vigasztaljon, erősen ölelkezzen, vagy adja meg a vállát, és tanácsot ad neki néhány kedves szóval, amelyek miatt abbahagyja a sírást.

Ezek voltak azok az alapvető tippek, amelyek segíthetnek abban a küldetésben, hogy hogyan lehet olyan lányt csinálni, mint te. Végül, de nem utolsó sorban légy önmagad, hamisíthatod magad, de nem tudod megváltoztatni a természetedet. Ha valakit neked szánnak, akkor valószínűleg elfogad olyannak, amilyen vagy.