Hogyan törődjünk a feleségünkkel?

Bármely párkapcsolatban konfliktusok lennének, így egy házasságban, ha nem történnek veszekedések, kétségek merülnek fel, hogy a házasság valóban létezik -e vagy sem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a verekedésnek minden nap meg kell történnie. Bármennyire is szereted és törődsz a feleségeddel, van benne valami, ami felzaklat, és ez természetes. Amit az embernek meg kell értenie, hogy módot kell találnia a dolgok megoldására. Eközben a férj megtanulná, hogy nyitottabb, kifejezőbb és bensőségesebb a feleségével, ami örök boldogsághoz vezetne? Íme az ötletek és javaslatok, hogyan törődjünk a feleségével.

A legjobb tippek a feleség gondozásához:

A múlt kísérthet:

Mindenkinek van múltja, de ez nem azt jelenti, hogy az embernek ezen kell foglalkoznia. Mindannyian felnőttünk, és súlyos hibákat követtünk el az életben, a megbocsátásnak kell a kulcsa az egésznek. Amikor a férjek megtanulják a megbocsátás cselekedetét, méghozzá kegyelemmel és elfogadással, hogy a felesége is hibázhat, és a múltban is ezt tette, a feleség akkor biztos abban, hogy feleségül vette lelki társát. A megbocsátás gyakorlása elég bizonyíték arra, hogy törődsz vele, a legjobb barátoddal és a feleségeddel.

Amikor beszél vele a dolgokról, tegye úgy, ahogy elvárja, hogy legjobb barátja beszéljen. Ne azzal a szándékkal beszéljen, hogy megbüntesse, hanem a szeretet és a megbocsátás szándékával. Oldja meg a konfliktust otthonának négy fala között, ne vonja be a családtagokat, és ne legyen kicsi felesége a család és a barátok előtt, még akkor sem, ha könnyed humorú.

Neki is két keze van:

Ne gúnyolja őt, és ne hasonlítsa össze más nőkkel. Nem tartózkodik azokban a házakban, amelyek hangulatosnak és szépnek tűnnek, ezért legyen realista, és ismerje a korlátait, vágyait és igényeit is. Ha nem engedheti meg magának a legújabb lakberendezési eszközöket a takarításhoz és egyéb szükségletekhez, nyújtson neki kezet. Ha otthon vannak gyermekei, akikre vigyázni kell, ne feledje, hogy amikor visszajön a munkából, szánjon időt velük. Ez leveszi a terhet a válláról, és ezt az időt a szükségleteire fordíthatja. Ki tudja, ő is elkészítheti a kedvenc ételeit.

Felébred előtted és alszik utánad, ha segítő kezet nyújtanál neki, boldog lenne. Nem mintha valaha is panaszkodna, de fájdalmat érez, amikor elmondja neki az égett kenyérszeletet vagy a túl sok cukrot a kávéban. Ő is ember, és szüksége van egy kis segítségre, de mivel tudja, milyen keményen dolgozik a családért, nem mond semmit.

Szerető férjeként:

1. Időnként nyújtson segítő kezet

2. Lepje meg néha valami szép dologgal

3. Mondd el neki, milyen gyönyörűen néz ki, akárcsak az első találkozás napján

4. Mondd el neki, mennyire értékeled mindazt, amit érted tesz

5. Adj neki egy -két napot, hogy önmaga legyen

6. Időnként vidd ki harapásra vagy moziba

7. Vásároljon vele, segítsen neki ruhát választani

8. Bókoljon neki, ha időt szán a gyerekek etetésére és öltöztetésére

9. Dicsérje öltözködési érzékét

10. Ölelj meg vagy csókolj meg, amint belépsz haza

Sokkal több módja van annak, hogy boldoggá tegye őt. A férfi status quo-járól egy nő dönt, és az a férfi, aki rosszul bánik feleségével vagy női partnerével, egyáltalán nem férfi. Ne feledje, ha annyira szerette anyját, ő is valakinek a felesége volt, és jól bántak vele.