Hogyan törődjünk a férjünkkel?

Ha tudod, hogyan legyél a férjed legjobb barátja, akkor nincs szükséged tükörre, hogy megmondja, milyen szép vagy. A házasság akkor áldott, ha a férj és a feleség egyaránt szeretik és tisztelik egymást. Olyanok lennének, mint a barátok, akik megértik és meghallgatják egymást, az élet útján lépnek fel hullámvölgyön, erősen tartják egymást. Ez az oka annak, ha problémák merülnek fel a házasságokban; jobb, ha hűvösen és összeszedetten szembeszállunk egymással, leülünk és megbeszéljük, és hamarosan megoldást találunk. Ha ezt tapintattal, kegyelemmel, türelemmel és bölcsességgel végzik, sok szeretet és megértés lesz, amikor megoldásokat keresnek.

Tippek:

1. Kitalálod, mi motivál arra, hogy jobban szeresd? Használja a megfelelő szóválasztást, amikor megszólítja őt. Próbáljon meg nem felhozni semmit, ami bántaná, nyissa fel a régi sebét, tegye le a nyilvánosság elé, ne éljen vissza egységével és teljességével veled, vagy kényszerítse őt arra, hogy elszigetelje magát tőle

2. Ez a hozzáállásod és az életkedved, ami közel hozta őt hozzád, ezt ne hagyd ki. Mutasd meg neki, hogy törődsz vele, tiszteld őt, és szeresd megértetni vele szeretettel, hogy a tisztelet kölcsönös. Soha ne lélegezzen le a hátán, inkább motiválja és ösztönözze, hogy teljes örömmel vállalja az életet.

3. Legyen ott a megfelelő helyen és a megfelelő időben, amennyire csak lehetséges. A férje látni akarja a legjobb barátját, te vagy az, amikor elismerést nyer, vagy amikor szívmelengető beszédet mond. Még akkor is, ha különbségek vannak kettőtök között, intézze el privátban, és soha ne mossa nyilvánosan a piszkos ruháját. Sok keselyű várhat arra, hogy elhagyjon téged, te pedig hagyd el, ne hagyd, hogy legyen esélyük.

A nők természetesen érzékenyek a helyzetekre és a körülményekre, de ne hagyja, hogy ez befolyásolja Önt, különösen akkor, ha tudja, hogy egyedül ő van a világon. Értsd meg a nézőpontját, és tedd rá a tiédre is. Kérdésekkel tisztázzon bármit, amit szeretne, de ne túl sokat egyszerre. Tiszteld a nézeteit, és engedd, hogy ő is meghallgassa.

4. Legyen barátságos, amikor döntéseket hoz érte, ismerje határait és azt, hogy mennyire képes kitartani. Ne kényszerítse rá olyan dolgokra, amelyeket nem engedhet meg magának. Ne feledje, hogy ő egy szolgáltató, és nem egy gép, amely éjjel -nappal kavarhatja szeszélyeit és képzelgéseit.

5. Miközben gondoskodik róla, izolálja azokat a kérdéseket, amelyek a legjobban fájnak neki, temesse el őket valahol mélyen. Ezt teszik a legjobb barátok egymásért, legyen az a legjobb barát, akire mindig is vágyott, és tegye meg ÖNÉT pillanatnyilag; egyszer ő is ugyanezt fogja tenni.

6. Ne nyafogjon és ne dühöngjön azon, hogy minden nap későn jön haza, tényleg nem tudja, milyen volt a napja, hiszen ő sem tudja, miért dumál vagy nyafog. Nem ítéli meg a helyzetét, és ő sem ítél meg téged

Záró szavak:

A házasság lényege, hogy megértsük a legjobb barátunkat, valakit, akit szeretsz és törődsz vele. Győződjön meg arról, hogy a nap végén, ha a konfliktusok továbbra sem látják a végét, kérjen szakember segítségét. Beszélj vele, mint egy barátodhoz, amikor megsérültél, időnként gyengéd gondoskodásra van szüksége, és bízz abban, hogy egy férfi soha nem kér tőled valamit..

Tartsd őt boldognak, mutasd meg neki, ki a legjobb barát.