Hogyan válasszunk férjet?

A lelki társ kiválasztásakor bizonyos szempontokat kell figyelembe venni. Pontosan ezek a szempontok határozzák meg, hogy ő a FÉRFI számodra vagy sem. ez azért van, mert a „szeretlek” és a „szeretsz” nem a boldog házasság végét, hogy sikeres legyen, nem tesz ételt az asztalra, és ez csak egy érzelem, amely varázslatos vonzerőhöz vezet. Ha komolyan gondolja, hogy le akar telepedni az életében egy álmaival rendelkező férfival, akkor itt az ideje, hogy elkezdje keresni azokat a jellemvonásokat egy férfiban, amely boldoggá tesz. A benne rejlő tulajdonságoknak meg kell haladniuk az elvárásait, és itt van még néhány tipp, hogyan válasszuk ki a megfelelő férfit, akit büszkén nevezhetne lelki társnak vagy férjnek, és büszkélkedhet családjával és barátaival.

hogyan válasszunk férjet

Fontos tanácsok:

1. Készen állsz a házasságra? Nincs nyomás alatt a házasság? Találkoztál azzal a férfival, akivel összeházasodnál? Ketten randiztál vagy udvaroltál az eljegyzés előtt vagy sem? jól tudja a hátterét, anyagi helyzetét, milyenek a barátai, milyen a családja, különösen az anyja, vagy sem? Ezt fontos válaszolni, mert tudnia kell valamit arról az emberről, aki a gyűrűt az ujjára tenné, és azt mondaná, hogy csinálom, amikor megkérdezik.

2. Szellemesnek és intelligensnek kell lennie, de nem olyannak, aki túlzásba viszi. Különbség van az érzelmi hányados és az intelligens hányados között. Most fel kell mérnie, hogy Önnek mi a fontosabb, az EQ vagy az IQ egy férfiban.

3. Mennyire ambiciózus ez az ember, akivel össze akar házasodni? Vagy csak kastélyokat épít a levegőben? Elégedett jelenlegi munkájával és társadalmi helyzetével? Vagy álmai vannak arról, hogy nagy legyen? Mik a törekvései?

4. Mi a helyzet a vallási vagy lelki életmódjaival? Ti ketten ugyanabból a vallási vagy lelki háttérből származtok? Ha nem, akkor megengedné -e, hogy kedve szerint gyakoroljon, miután házasságot kötött vele, és fordítva?

5. Egy ember, aki tud táncolni, máshol is jó lenne, szerezze meg a sodrást. Így ő is jól táncol, és ez nagyon fontos neked?

6. Találkozott a barátaival? Családtagjai, testvérei és unokatestvérei? Ha nem, kérjük, ragaszkodjon ehhez. Sok kétség tisztázódhat, ha a múltjáról beszélnek Önnek.

7. Bízol benne teljes szívből azért az emberért, aki ő? Ne feledje, hogy mindezt tisztáznia kell, mielőtt tovább lép a kapcsolatba, különben fenyegetéseket jelenthet.

8. Tetszik, ahogy sétál, beszél, öltözködik és viselkedik, amikor nyilvánosan, barátokkal, családdal vagy ismerősökkel van?

9. Tetszik az illata?

10. Barátságos a gyerekekkel és háziállatokkal?

Záró szavak:

Egy férfinak több szempontból is szelídnek kell lennie. Neki is humorérzékkel kell rendelkeznie, de ügyeljen arra, hogy ne veled beszéljen, hanem veled, amikor szellemes. Valakinek olyannak kell lennie, aki az apja figurája lenne, amikor szükség van rá, mindig barátja és fia, akit kényeztethet és törődhet vele. Ezért szánjon időt arra, hogy találjon valakit, aki megbízható, megbízható és gondoskodó, de olyat is, aki tudja, hogyan kell lesöpörni a lábáról sok szeretettel és romantikával.

Nem kell feltűnő bicepszes és hat hasizmú embernek lennie. Még egy normális hasú fickó is tudja, hogyan kell boldoggá tenni.