15 legújabb platina karkötő különböző kivitelben

Egy vékony vagy vastag szalag Klingon a kezünkben, amely kellemes kilátást nyújt, a karkötő. Kétségtelenül egy nemesfém szál, a platina a kezünk körül megőrjíti a nőket, mint a férfiakat. Az egyik legkiválóbb fém a Platinum, amely az eleganciát hozza ki, amikor gyönyörű hölgyek viselik, és a férfias megjelenést, amikor viselik. A férfi és női karkötő megkülönböztető jellemzője a méret és a kialakítás.

Különböző típusú platina karkötők a trendben:

Ez a cikk bemutatja a platina karkötők 15 legnépszerűbb típusát, amelyek az izgalmas fényűző kőbe vannak ágyazva, mint a gyémántok, és a sima platina karkötőt, különböző típusú felületekkel.

1. Vékony platina karkötő végtelen szimbólummal nőknek:

Vékony platina karkötő végtelen szimbólummal nőknek

Napjainkban a nehéz ékszerek viselési tendenciája kialudt. Egy vékony és divatos ékszer kiegészítő került szóba. Ebbe a listába a vékony platina karkötő kerül, a fém közé pedig a végtelenség szimbóluma. A végtelen szimbólum, amely az örök szerelmet és ragaszkodást ábrázolja, amely inkább divat lett, mint matematikai egyenlet.

2. Vastag sima platina mandzsetta karkötő férfiaknak:

Vastag sima platina mandzsetta karkötő férfiaknak

A srácok szeretnek olyan kiegészítőket viselni, amelyek könnyen viselhetők és divatosak is. Az egyik ilyen kézi kiegészítő a mandzsetta típusú karkötő. Bizonyára sok férfival találkoztunk Indiában, akik ezüst és sárgaréz karkötőt viseltek. De a Platinumból készült karkötő értékesebbé és értékesebbé teszi.

3. Négyszögletes linkek Diamond Studded Mens Platinum karkötő:

Négyszögletes linkek Diamond Studded Mens Platinum karkötő

A téglalap alakú platina kézzel faragott vagy lézerrel vágott téglalap alakú platinafémből egy karkötőt hoznak létre, amelyet polírozott gyémántokkal emelnek ki a négyoldalú téglalap sarkán. Méretéből és formájából adódóan ezt a kiegészítőt a férfiak hordják.

4. Szegélylinkek vékony karkötő nőknek:

Szegélylinkek Vékony karkötő nőknek

A járdaszegélyt úgy alakítják ki, hogy ugyanazokat a fémkapcsoló darabokat egymásba zárják, és a felületen tartva lapos megjelenésű. Ez lapos megjelenést kölcsönöz, és a linkek közel helyezkednek el egymáshoz. A szélessége kevesebb, mint néhány milliméter, ezért ideális a nők számára, hogy a kezét hordják.

5. Square Links Platinum karkötő nőknek:

Square Links Platinum karkötő nőknek

A négyszögletes karkötőben a platinafémet négyzetdarabokká formálják, és platina egyenes láncszemekkel kapcsolják össze a két fém forrasztásával vagy lézeres technikával a négyszögletes láncszemeket lánc karkötőként kapcsolják össze. A pasziánsz gyémántok a négyoldalú négyzet körül vannak rögzítve, amely ragyogást kölcsönöz a karkötőnek.

6. Név gravírozott Unisex Platinum karkötő:

Név Gravírozott Unisex Platinum karkötő

A névre vésett ékszerek népszerűségre tettek szert férfiak és nők körében. Ezt a fajta ékszert ajándékként használják bármilyen különleges alkalomra. Amiben megosztja szerelmét egymással. A név a közepébe van vésve, ez a platina darab, amely a lánc karkötőhöz van rögzítve, amely lehet egyszerű sima lánc vagy csavart lánc.

7. Gyöngyökkel összekapcsolt platina karkötő férfiak:

Gyöngyökkel összekapcsolt platina karkötő férfi

Az ilyen típusú karkötőben kis gyöngyöket gyűjtenek össze, hogy lánc karkötőt kapjanak horoggal. A gyöngyök lehetnek kör alakúak, hengeres alakúak. A férfiak bármilyen fémből vagy fából készült gyöngy karkötőt viselnek. Azok a nők, akik meg akarják lepni férfiaikat egy értékes ajándékkal, ez a legjobb választás.

8. Fox farok platina karkötő férfiaknak:

Fox farok platina karkötő férfiaknak

Ez a típusú lánc hasonlít egy összefonódó láncra, amely gazdag megjelenést kölcsönöz, és a szokásos karkötőnél is többet nyom. Ezután a linkek egy rókafarkhoz hasonlítanak, amely a végén görbül, a végét összefonják, hogy vastag karkötőt képezzenek horoggal. Ez a típusú karkötő vastagsága miatt a férfiak számára a legalkalmasabb.

9. Szív alakú linkek platina karkötő nőknek:

Szív alakú linkek Platina karkötő nőknek

Ez a fajta karkötő a legjobb ajándék, amire a férfiak valaha is gondolhatnak, mint ajándékot szeretett személyének. A platinát szív alakúra vágják, különböző méretűek, általában kevesebb, mint 2 mm, és ezek közé a szív alakjába egy pasziánsz gyémánt van rögzítve, és ezeket a darabokat karkötőként csatolják össze.

10. Lánc platina karkötő medálokkal nőknek:

Lánc platina karkötő medálokkal nőknek

A sima platina karkötő nem mindig illik minden alkalomra. Az egyik ilyen alkalom a bulik. Hogy divatosabb és hűvösebb legyen a buli alatt, a nők inkább divatos és jazzes kiegészítőket viselnek. Az egyik ilyen a függő függő platina karkötő. Vékony platina láncot vagy összekapcsolt karkötőt használnak a kulcs, halló vagy gyűrű függőkkel a karkötő körül.

11. Rolo Link Platinum karkötő férfiaknak:

Rolo Link Platinum karkötő férfiaknak

Ez a platina kedvelt rolo karkötő azonos kerek linkekkel rendelkezik, amelyek egyszerű alternatív szekvenciamintában vannak összekapcsolva. Így egyszerű kinézetű platina karkötő készül. Az ilyen típusú karkötő horoggal vagy csattogással rendelkezik a sarkok körül.

12. Micro Pave Platinum-Rose Gold-Diamond karkötő nőknek:

Micro Pave Platinum-Rose Gold-Diamond karkötő nőknek

Ez a trió kombináció mindig kihozza a csodálatos ékszert. Ugyanezt a kombinációt hozták ki mikrokövezési technikával. A gyémántok a rózsaarany körül vannak szúrva, a platina fémből készült kötéllel a rózsa arany körül, amely lánc karkötőt képez. A mikrokövezési technikát azonos méretű gyémántok sorba állítására használják, nem pedig véletlenszerű elhelyezésre.

13. Matt Finish ovális vastag platina karkötő nőknek:

Matt Finish ovális vastag platina karkötő nőknek

A matt felület sima felületet biztosít, ami a nők számára vonzóbbnak tűnik. Az ékszertervezés változatossága mindig minden nő kívánságlistája volt. Ehhez hozzátartozik az ovális alakú platina karkötő, amelyet rugós rögzítéssel egymáshoz illesztenek, és amely egy sávos karkötőt képez, amelyet parti viseletként viselnek a nyugati ruhákkal együtt.

14. Csigacsavaros platina gyémánt karkötő nőknek:

Csavaros, szegecselt platina gyémánt karkötő nőknek

Egy spirális hurok van rögzítve a platina szalag közepén egy kampós rögzítéssel. A spirális hurok kisméretű gyémántokkal van körülvéve, és növeli a karkötő egyediségét

15. Herring Bone fonott platina karkötők férfiaknak:

Herring Bone fonott platina karkötők férfiaknak

Ez a V alakú összekötő kapcsok lapos megjelenésűek, és a karkötő egyik oldala az esztétikai preferenciák szerint van faragva. Ezek a linkek fonott formába vannak csavarva, ami vastagságot kölcsönöz a karkötőnek.

Ha platina karkötőt visel, határozottan szépséget kölcsönöz a kezének. De az is fontos, hogy megtaláljuk a neki megfelelő platina karkötő típusát és kivitelét. Vannak sima platina karkötők, valamint vegyes nemesfém és kő karkötő, vagy két tónusú, amelyek saját díszítéssel rendelkeznek. De egy sima platina karkötőnek köszönhetően biztosan sírni fogunk egy újabb platina karkötőért!!