Ezüst karkötők típusai nőknek és férfiaknak

Az ősi idők óta az ezüst karkötők értékes kiegészítői az emberek ékszereinek. Kétségtelen, hogy egyre növekvő tendencia mutatkozik az ezüst karkötők felé. Különböző stílusú ezüst karkötők állnak rendelkezésre, és az ezüst karkötő számos alkalommal viselhető, mivel ez egy osztályt és eleganciát kölcsönöz a kilátásoknak.

ezüst karkötők

A karkötők a férfiak és a nők figyelmének középpontjában állnak, különösen az ezüst karkötők. Finomságuk miatt varázst kölcsönöznek, mivel úgy tervezték, hogy gyönyörűen csendes legyen mind a férfiak, mind a nők számára.

Ezüst karkötők nőknek és férfiaknak:

Brighton megdöbbentő ezüst karkötőket tervez nőknek és férfiaknak, amelyek bármilyen ruhát kiegészítenek. Egyedi és elegánsan gondosan összeállított ezüst karkötők gyűjteménye.

1. Bőr fonott karkötő:

Bőr fonott karkötő

Díszítse ruháját ezzel a fekete bőr ezüst fonott karkötővel, amelyet bőrcsíkokból készítettek, és férfias, nyugodt megjelenést kölcsönöz, hogy szinte bármit harmonizáljon a ruhásszekrényben. Ajándékozd meg ezt a sokoldalú karkötőt egy divattudatos férfinak az életedben, vagy add át a személyes ékszergyűjteményednek, hogy megkapd a stílus stílusát. Ez a formatervezett karkötő bőrből és ezüstből fonott, ami mindennapi viselést biztosít. Az ezüstbevonatnak köszönhetően biztonságosan rögzíti a csuklóját.

2. Türkiz karkötő minták:

Türkiz karkötő minták

Ez az egyedi karkötő kézzel készült, türkiz színű, és ezüst színű, tartós, rugalmas láncokon. A türkiz karkötő ezüstből és más fémekből készül, amelyek sok színnel zománcozhatók, egyszerű és klasszikus megjelenést kölcsönöznek viselőinek, és ez a kialakítás bármilyen alkalomra megfelel.

3. Wiccan Charm karkötő:

Wiccan Charm karkötő

Különböző stílusú női ezüst karkötők állnak rendelkezésre, amelyek mások különleges megjelenését kölcsönzik. Elkezdheti kiválasztani bájos karkötőjét, és kiegészítheti ruhásszekrényével, hogy viselje az életében bekövetkező különleges eseményeket. Ezek a bájos karkötők palettával vagy témával rendelkeznek. Itt ez a bájos karkötő arany tónusú, kettős kötéssel, mivel azonnali gyűjteménye színes üveglevelekből, makkból, horgonyokból, fákból, félholdból, kereszt szimbólumból, csillagokból és egy másik réz és ezüst levélbájból áll. Ez csillogóbbnak, de meglehetősen okosnak tűnik a viselt személy számára.

4. Köröm karkötő kialakítása:

Köröm karkötő tervezés

A köröm karkötő az egyik klasszikus darab a többi mintához képest. Minden alkalomra megfelel, és állítható méretekben is kapható. Ez a köröm karkötő három különböző színben kapható: arany, ezüst és rózsa-arany. De ez az ezüst karkötő egyszerű megjelenést kölcsönöz, és bármilyen alkalomra tökéletes.

5. Sound Wave karkötő:

Sound Wave karkötő

Egyedülálló, egyedi hanghullámú ezüst karkötő nyilatkozik. Ha igazán kiemelkedő ajándékot keres, akkor ezt kell választania! Ez a hanghullámú karkötő kalapált és csiszolt ezüstlemezt tartalmaz, amely tökéletes alapot nyújt a gravírozáshoz, és egyedi és klasszikus megjelenést kölcsönöz viselőinek.

6. Személyre szabott anyós karkötő:

Személyre szabott anyós karkötő tervezés

Ez a személyre szabott anyós karkötő ajándékozható menyasszonyának/vőlegényének. Ez a karkötő ezüst sötét bevonatú fémből készült, és a karkötő belsejében idézőjelek vannak nyomtatva. Ez lehet egy állítható. Ezek az ezüst karkötők tökéletesek az egyetemi és irodai lányok számára.

7. Faág karkötő kialakítása:

Faág karkötő tervezése

Ez a faágból készült karkötő kézzel öntve szilárd ezüstből, természetes faág alakjában. Ez többféle kivitelben kapható, és választhat ovális vagy kerek formát a gyűjteményéhez. Ez más megjelenést kölcsönöz a többi karkötő kivitelnek. Női ezüst karkötők is kaphatók ebben a faág stílusban. A karkötők viselése helyett ezüst karkötők viselése nőknek elegáns megjelenést kölcsönöz.

8. Steampunk gitár karkötő:

Steampunk gitár karkötő

A Steam punk unisex gitár karkötő, mint a karkötők zenei öröm kategóriája, tökéletes ajándék lesz a szerethető számára. Ez a gitár karkötő egyszerű és modern megjelenést kölcsönöz, vékony ezüst kampókkal és lágy fekete színű fémmel zománcozva. Ez a hangszer stílusú karkötő az egyik legnépszerűbb dizájn a fiatalok körében.

9. Sterling Silver Füstös kvarc karkötő:

Sterling ezüst füstös kvarc karkötő

Ezek a lenyűgöző ezüst füstös kvarc karkötők végtelen stíluslehetőségeket kínálnak. Ezt mesés vaskos dizájnnal, csiszolt füstös kvarc gyöngyökkel és ragyogó ezüst ékezetekkel lehet bemutatni. Kombinálja baráti karkötőit ikonikus varázsainkkal és mandzsettáinkkal a tökéletes kijelentéscsomag létrehozásához. Ez a karkötő minden alkalomra tökéletes. A női ezüst karkötők egyedi megjelenést kölcsönöznek minden évszaknak.

A karkötők fontos tartozékok, mert szebbé és kecsesebbé teszik az emberek kezét. Tökéletesen kiegészítik az egyszerű ruhát. Összességében szem előtt kell tartanod, hogy ez egy egyszerű módja a nők és férfiak lenyűgözésének, de találékonynak kell lenned. A fenti ezüst karkötő tervek segítségével különleges meglepetéssel kedveskedhetsz.