Geometriset kuviot seinäkoristeina ja muita mielenkiintoisia ideoita

geometrinen kuvio seinämaalaus tapetti suunnittelija tapetti

Geometriset kuviot – inspiraatiota seuraavaan DIY -projektiin

Olen parhaillaan tekemässä joitain DIY -projekteja. Niihin kuuluu erilaisia ​​asioita vaatehuoneiden maalaamisesta pesuhuoneessa seinämaalausten luomiseen ahtaissa kylpyhuoneissa. Harkitsen ulkonäköä molempiin huoneisiin geometristen lukujen perusteella.

Oletko todella ajan tasalla uusista suunnittelutrendeistä?

Ne tarjoavat paljon mielenkiintoisia asioita, kuten timantin muotoiset terraariot, prisman muotoiset valot ja paljon muuta. Tärkeintä on, että geometriset muodot ovat hallitsevia. Kun on kyse siitä, DIY -mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Onko mitään helpompaa kuin piirtää kolmio terrakotta -kukkaruukulle tai koristaa seinä timanttikuvioilla??

Tänään olen valinnut sinulle kymmenen esimerkkiä, jotka toimivat kauniina inspiraation lähteinä ihmisille, jotka haluavat käyttää geometrisia kuvioita. Avaa silmäsi erilaisiin muotoiluihin, jotka ympäröivät meitä kaikkialla!

Kolmion muotoinen geometrinen kuvio

Yksi tämän hetken kuumimmista suunnittelumotiiveista on kolmion kuvio. Niitä löytyy matoista, peitoista, vuodevaatteista ja melkein mistä tahansa. Etsitkö inspiraatiota omaan projektiin? Katso koriste -esineitä, jotka ovat olleet niin yleisiä markkinoilla viime aikoina.

Tässä meillä on kappale, joka voi myös olla avuksi tässä suhteessa

geometrisen kuvion väriset kolmiot

Voit mukauttaa ulkoasua seinän malleihin ylhäältä. Täällä kolmiot on tehty eri sävyissä. Niitä ovat kuuma punainen ja vaaleanvihreä … Mutta alla olevat erityiset kuviot vievät paljon aikaa, jos joudut maalaamaan ja värjäämään ne itse. Siksi ostaisin tämän tai samanlaisen seinämaalauksen heti.

Työ täällä on yritys SeinämaalauksetTapetti

geometrinen kuvio seinän koristeluun keittiön väriset kolmiot

Hyödynnä tyhjä tila täysimääräisesti! Tämä ajatus inspiroi untuvapeitteiden ja tyynyliinojen suunnittelijoita, joilla pienet kolmiot kelluvat. Yhtiö on Urban Outfitters. Joissakin tapauksissa ne jaetaan ja toisissa – kahdessa ja kolmessa ryhmässä. Täällä on paljon vaihtoehtoja. Upea, eikö olekin?

Vaaleanpunaiset ja harmaat kolmiot koristavat tätä vuodevaatetta

geometrinen kuvio värilliset kolmiot vaaleanpunainen harmaa vuodevaatteet

Haluammeko jättää huomiotta suorakulmaiset kolmiot hieman? Näemme monia näistä geometrisista kuvioista nykyisissä koristusesimerkissä. Ne näkyvät usein mukavilla heitotyynyillä. Yrityksen esimerkkejä  Rosie + pojat ovat kuin opetus tässä suhteessa. Pidän väreistä yhtä paljon kuin niiden muodosta. [Pinterestin kautta]

Suorakulmaiset kolmiot taustakuvaksi

geometrisia kuvioita seinäkoristeina seinävaatteina seinähyllyt

Muista, että kolmioiden suhteen sinun on pidettävä asiat yksinkertaisina. Alla olevat tyynyt muistuttavat meitä siitä, että joidenkin diagonaalisten viivojen on luotava erilaisia ​​kolmion muotoja. Sen sijaan, että täytät seinän tai korostusalueen useilla pienillä muodoilla, kokeile rohkeaa muotoilua suurilla muodoilla.

Löydät tällaiset tyynyliinat FERM Livingistä

geometrinen kuvio värilliset kolmio tyynyliinat

Muistatko, kun ihmiset alkoivat pitää puusta valmistettuja kaltevia työkaluja vanhentuneina? Nykyään diagonaalinen muotoilu on jälleen muodissa! Voidaan sanoa, että se on ylittänyt jopa chevron -kuvioiden suosion. Alla näet Canted Wool -maton West Elmiltä. Suunnittelijoiden mukaan he saivat inspiraationsa abstrakteista maalauksista, joissa oli keskimääräistä suurempia chevron -kuvioita.

Geometrinen kuvio lävistäjäviivoilla

geometrinen kuvio, mattokuvio, diagonaaliset raidat, värillinen

Lävistäjät näkyvät paitsi tekstiileissä myös huonekaluissa. Jos sinulla on ahtaat tilat, jotka tarvitsevat kipeästi kaunistusta, sinun ei missään tapauksessa pidä hylätä ajatusta kaltevien, joskin lyhyempien viivojen lisäämisestä. Alla kuvassa: Herringbone Mirrored Vanity (kalanruotokuvioitu peilikaappi) West Elmiltä:

Geometriset kuviot huonekalusuunnittelussa

geometrinen kuvio mustavalkoinen peilipöytä

Lihavien värien käyttö on tärkeää tämän tyyppisessä suunnittelussa. Yksi suosikkini esimerkkejä tällä kaudella on tämä Stell -vaatekaappi CB2. Toisaalta mielestäni väriyhdistelmä on aivan upea. Huonekalun loi Brooklynin suunnittelija Ceci Thompson. Ne saivat inspiraationsa kalanruotokuvioista lattialla. Tarkemmin sanottuna idea tuli, kun hän katsoi tarkasti chevron -mallia.

Mikä ihana kompromissi yksinkertaisuuden ja näkyvyyden välillä geometrisia kuvioita luotaessa

geometrinen kuvio kaappi viistot värilliset raidat

Tässä näemme valkoisia viivoja keltaisella taustalla. Voimme nähdä tämän tässä geometrisessa seinämaalauksessa yrityksen pesuhuoneessa Suunnittele maito. Suunnittelun loi Sherwin Williams ColorSnap Studio -sovelluksen avulla. Myös strategisesti käytetty teippi tuli pelastamaan.

Luova seinän suunnittelu väreillä

geometrinen kuvio seinän koristeluina valkoisena keltaisena

Lopuksi haluan esittää teille esimerkin, joka tulee enimmäkseen odottamattomasta paikasta. Tässä on manikyyri Kiillotettu puhe. Se sisältää sarjan diagonaalisia kuvioita.

Loistava!

ideoita geometrinen kuvio manikyyri

Inspiroivatko yllä olevat mallit omia ideoitasi? Jos on, niin mitkä? Toivomme, että nautit luovasta prosessista!