Hauskoja pääsiäismunaideoita tunnelmalliseen juhlaan

hauska pääsiäismunat linnut sininen valkoinen

Tee hauskoja pääsiäismunia onnelliselle lomallesi

Eikö ole vielä tarpeeksi hauska ja tunnelmallinen? No sitten meillä on muutama lisää hauskoja pääsiäismunia Ideoita valmiina sinulle. Tietenkin ne sopivat yhtä hyvin pääsiäiskäsityöhön pienten lasten kanssa kuin nämä, jotka olemme jo esitelleet sinulle. Voit joko koristella pääsiäismunassa roikkuvat pääsiäismunat tai suunnitella ne seisoviksi hahmoiksi.

Ensimmäisessä vaihtoehdossa sinun on tietysti vapautettava munat munanvalkuaisesta ja keltuaisesta, ja toisen vaihtoehdon kanssa sinun tulee keittää munat, kunnes ne ovat tarpeeksi kovia.

Ripustamista varten, hauskoja pääsiäismunia linnut tai sarjakuvista tunnetut hahmot sopivat. Voit esimerkiksi tehdä valkoisen kyyhkynen tai Twitter -linnun tai Supermanin tai Mayan mehiläiseksi, kuten alla on esitetty. Anna mielikuvituksesi valloittaa ja kysy lapsillesi, mitkä suosikkihahmot he haluaisivat olla pääsiäispuussa. Tarvitset akryylimaaleja, lautasliinoja, kynää ja liimaa sekä ohuita, vahvoja lankoja.

Lentäviä julkkiksia

hauska pääsiäismunat supermies

Kovaksi keitetyillä munilla on paljon vaihtoehtoja. Voit luoda koko munaperheen – isän, äidin, sisaren, veljen ja isovanhempien kanssa. Voit lisätä paljon muita hahmoja ja söpöjä eläimiä hauskoja pääsiäismunia tehdä. Hieno idea pikkulasten runkoille ovat pyöreät pahvilaatikot vessapaperirullista. Voit leikata nämä läpi ja koristella ne sitten värillisellä paperilla ja maaleilla.

Luova, hauska käsityöidea

hauska pääsiäismunat uros

Voit käyttää puuvillaa, huopaa tai lankaa munan nukkien hiuksiin

hauska pääsiäismunat sairaanhoitaja

Voit myös tehdä hauskoja eläimiä samalla tavalla

hauska pääsiäismunat säästöpossu

Käytä kirkkaita, kirkkaita värejä vieläkin juhlallisempaan tunnelmaan

hauskoja pääsiäismunia värikkäitä eläimiä

Älä unohda tuoda hyvää tunnelmaa ja kohtuullisen annoksen luovuutta pääsiäiskäsityösi hauskoja pääsiäismunia suunnitella kerran.