Joten voit tehdä alkuperäisiä joulukortteja

Joulukorttikortit tekevät luovia ideoita pöydän sisustamiseen

Tee joulukortteja

Joulu – yksi vuoden kauneimmista perhejuhlista. Ja myös adventtiaikaa! Tämä tuo mukanaan paljon odotusta. Emme malta odottaa, että on joulukuu ja laskenta on käynnissä. Mutta aika tulee pian ja hyvä valmistautuminen on erittäin tärkeää luoville mielille.

Tänään haluaisimme käsitellä joulukorttikorttien luomista. Olemme keränneet inspiroivia esimerkkejä ja näytämme ne mielellämme niiden joukossa. Katsotaan yhdessä luovia käsityöideoita ja ehkä jopa toteutamme joitakin niistä itse.

Alkuperäiset pöytäkoristeet jouluksi DIY -tyyliin

tinker paikka kortteja pöytä koristeet joulu ideoita

Täydellinen joulupöytä sisältää myös pienet paikkakortit, joissa on vieraiden nimet. Et halua aiheuttaa kaaosta ja hämmentää rakkaita vieraitasi siellä, missä he todella saavat istua. Ei ole myöskään täysin kohteliasta kertoa jokaiselle vieraalle, missä heidän paikkansa on pöydässä. Mutta nimikorttien avulla se on erittäin helppoa. Voit tietysti myös ostaa niitä, mutta henkilökohtaisella kosketuksella on tässä tärkeä rooli. Muutaman kanssa alkuperäiset kotitekoiset paikkakortit et ainoastaan ​​tekisi positiivista vaikutusta ystäviisi ja sukulaisiisi, vaan koskettaisit myös syvästi heidän sydäntään.

Luovuutta tarvitaan myös joulupöydässä

tinker place kortit joulupöydän koristeet diy -tyylillä

Luise -täti on varmasti iloinen siitä

tinker paikka kortteja joulupöydän sisustus ideoita

Kuinka voisit itse tehdä luovia paikkakortteja, joissa on joulutunnelmaa? Se ei ole vaikeaa. Tarvitset vain muutaman tuoreen idean ja tietysti halun tehdä käsitöitä, koska ennen kaikkea sinun pitäisi pitää hauskaa.

Kaikki perinteiset joulukoristeet sopivat hyvin joulupöydän koristeluun, kuten joulupallot, punaiset ja valkoiset karkkikepit, kellot, männynkävyt ja muut luonnonmateriaalit. Tarvitset myös valitsemasi koristepaperin ja kynät.

Tässä on joitain esimerkkejä jouluhirvistä, tietysti miniatyyreistä. Voit myös leikata joulupeuroja pahvimalliin ja lisätä sitten vieraiden nimet. Vieritä alas ja inspiroidu …

Koristehirvi näyttää Lucylle, missä istua pöydän ääressä

näpertele joulukorttipöydän koristeet itse

Jouluhirvi pahvista ja koristepaperista

näpertely paikka kortit joulupöydän koristeet hirvi

Koristele tyylikkäällä punaisella liinalla

näpertely paikka kortit joulupöytä koristeet peura paikka kortit

Joulupallot ovat loistava tapa lisätä alkuperäisiä aksentteja juhlapöytään. Voit muuntaa pallon itse vaihtoehtoiseksi nimikortiksi (alla oleva esimerkki) tai käyttää sitä paikkakorttien “telineenä”. Molemmat vaihtoehdot ovat merkityksellisiä, ja ehkä toinen on hieman helpompi.

Juhlapöydän koristeet mustavalkoisina ja raikkaat keltaiset aksentit

tinker paikka kortteja pöytä koristeet ideoita joulu koruja

Yksinkertaisia ​​käsityöideoita punaisilla joulupalloilla

tinker paikka kortteja pöytä koristeet joulu joulupallot

Laita pallo yksinkertaisesti lautaselle

tinker joulukorttipöydän koristeet joulupallot

Omenan kääntäminen tee -valotelineeksi ja nimikortiksi samanaikaisesti ei myöskään vaikuta liian vaikealta. Tulos on enemmän kuin vaikuttava.

Luonnollisista materiaaleista tinkiminen on siis erittäin muodissa. Täällä voit yksinkertaisesti päästää luovuutesi vapaaksi. Katso seuraava esimerkki ruusunmarjoista ja kuusen oksista – toinen hyvin yksinkertainen käsityöidea. Pujota ruusunmarjat langasta, muotoile ne ympyräksi ja koristele pienellä vihreällä oksalla. Älä tietenkään unohda nimimerkkiäsi …

Käytä oman puutarhan materiaaleja

näppärät paikkakortit tekevät omat joulupöydän koristeet

Kattaa joulupöytä maun mukaan

tinker joulupöydän koristelu temaattiset paikkakortit itse

Ollakseni rehellinen, pidämme ideasta parhaiten männynkäpyillä! Ehdottomasti saavuttaisimme tämän. Luonnollinen männynkäpy, jossa on nimilappu, näyttää niin mutkattomalta ja tehokkaalta. Ja voit myös käyttää hienovaraisia ​​väriaksentteja tai lisätä keulan … Päätät itse.

Hopeiset lumiefektit

Joulupöydän koristeet tekevät yksinkertaisia ​​paikkakortteja itse

Valitse sille oikea paperi ja kiinnitä se valkoisella jousella

joulupöydän koristeluideoita paikka kortteja näpertelemään itse käpyjä

Aksentteja suosikkivärissäsi

Tinker paikka kortteja joulukoristeita männynkäpyjä

Voit myös tehdä helposti vain paperista valmistettuja joulukortteja. Mutta tarvitset tähän myös kaavaimen, jonka löydät käsityökaupasta. Kaavaimien ja leikkurin avulla voit tehdä temaattisia hahmoja alla olevan kuvan mukaisesti. Ensinnäkin sinun tulee valita oikea paperi ja tulostaa nimet itse tai tulostaa ne. Voit käyttää fonttia leikkisästi. Sinulla on myös paljon vapautta tämän näkökohdan suhteen.

Nauti vain luovasta prosessista!

Kotitekoisia paikkakortteja

joulupöydän koristeluideoita näppärä paikka kortit paperista

Pöytäkoristeeksi maalaismaiseen tyyliin

Joulupöydän koristeluideoita taputtele paikkakortteja itse

Allekirjoituskorttisi näyttävät paljon henkilökohtaisemmilta

joulupöydän koristeet paikka kortteja joulu diy projekteja

Joulukellot soivat jo

Joulupöytäkortit näppärät pöytäkoristeet koriste -esineet kultaisella värillä