Koristeelliset ennätysmandalat värikkäänä seinäkoristeena

vinyylilevy mandalat vinyyli diy idea art

Luova ennätys Mandalas, Saza Roizen

Ympyrän täydellisyys sekä syvä pysyvyyden ja ikuisen elämän tunne – kaikki tämä on piilotettu mandalaan. Siitä tuli nuori taiteilija Saza Roizen inspiroi ja loi upeita levy -mandaaleja. Nämä puolestaan ​​ovat loistava esimerkki nykyaikaisesta kierrätyksestä.

Ei pidä aliarvioida mandalojen jo hyvin osoitettua terapeuttista vaikutusta. Lähes kaikissa psykoterapeuttisissa hoidoissa, kuten toimintaterapiassa, käytetään aina mandalan väriä. Tämä huolenaihe varmistaa, että potilas voi keskittyä johonkin konkreettiseen ja täydelliseen tietyn ajan, jotta hän ei saa ajatuksiaan..

Maagiset kukat koristavat vinyylipintaa

vinyylilevy mandalat sininen valkoinen kukka

 Taiteilija käyttää töissään akryylimaaleja, stensiilejä, geelejä, värikynää, mustetta ja paljon muuta. Kauniita temppuja syntyy heidän sormiensa alle, jotka lumoavat mielikuvituksellisilla ideoilla ja mestarillisella tuotannolla. Saza itse sanoo, että lopputulos ei ole hänelle tärkeä, vaan varsinainen työprosessi. Töissä hän unohtaa itsensä ja lähiympäristön ja omistautuu taideteokselle koko sydämestään. Tällä tavalla taiteilijan ja materiaalien välille luodaan ainutlaatuinen maailma, jolla on oma logiikkansa ja säännöt. Uusia muotoja ja motiiveja luodaan peräkkäin. Vaikuttavat väriyhdistelmät on koottu yhteen. Vanhat vinyylilevyt saavat toisen mahdollisuuden ja heräävät uuteen elämään. Voit ripustaa ne seinillesi taiteellisena koristeena tai sijoittaa ne muualle värikkääksi taideteokseksi.

Jos pidät tyylikkäistä etnisistä aiheista

vinyylilevy mandalat etno motiiveja kansanperinne

 Katso Saza Roizenin upeita luomuksia ja anna mielikuvituksesi valloittaa. Ehkä kellarissa tai ullakolla on vielä joitain vanhoja levyjä, jotka olet jo kauan sitten unohtanut. Voit varmasti piristää sitä ja piristää sitä. Uskalla tehdä se ja aloittaa! Toivotamme sinulle hauskaa!

 Luodaan ainutlaatuisia, abstrakteja maailmoja 

vinyylilevy mandala abstrakteja aiheita

Filigraanista taideteosta ihailtavana

vinyylilevy mandalat abstrakti taide vinyyli

Valitse oikea aihe makusi ja asetustesi mukaan

vinyylilevy mandala diy art

Vaikuttavat kukat ja herkät merelliset vivahteet

vinyylilevy mandala kukkakuvioita

Koko kausi nousee silmiemme eteen

vinyylilevy mandalat vinyylitaide taidepuu lumikiteet

Graafinen suunnittelu ja ympäristöystävällisyys yhdessä

vinyylilevy mandalat pisteitä viivoja motiiveja

Taiteellisella mielikuvituksella ei ole rajoja

vinyylilevy mandalat vinyyli art diy