Poista hometta – käytä homeen korjaustoimenpiteitä

Poista muotimikroskooppi

Yleensä pidämme hometta täysin inhottavana. Nämä organismit lisääntyvät hyvin nopeasti ja vapauttavat epäpuhtauksia ilmaan. Ne voivat jopa aiheuttaa allergioita, infektioita ja jopa syöpää. Ohitamme vaaran niin kauan kuin immuunijärjestelmämme heikkenee. Eikö kuulosta kamalalta? Silti pidämme hometta täysin normaalina, mikä pilaa asunnon estetiikan eikä vahingoita terveyttämme.

Kukat, akvaariot, kylmät huoneet talvella, huonekalut suoraan seinälle, ilmanvaihto kylpyhuoneessa tai keittiössä ovat homeen aiheuttajia, joten yritä poistaa ne.

Poista muotti

poista hometta kodin taistelukulmista

Seinien ja huoneen väliset lämpötilaerot luovat muotille luonnollisen elinympäristön etenkin kodin uudistamisen jälkeen, jossa esimerkiksi ikkunanpuitteet on asennettu sotkuisella tavalla. Tuloksena on tiivistymistä ja homehtumista. Tämä ongelma voidaan ratkaista ilmankuivaimilla.

Päivänvalo ja kuiva ilma ovat luonnollisia homeen tappajia. Puhdista pinnat alkoholilla ja peitä värikkäät kankaat happipitoisella vedellä. Hävitä sen jälkeen kaikki puhdistustarvikkeet, kuten rätit ja harjat.

 Muotityypit

Muotimikroskooppi poistaa lajit

Ruma ja epäterveellinen kotona

Taistele homeen poistoa kotoa

Monivärisiä ja lukuisia

Poista muotti kostealla liinalla

Tutki hometta

Poista hometta tutkiva laboratorio

Poista tehokkaasti hometta

Poista hometta huoneen nurkasta