Pukeudu kuvakehyksiin barokkityyliin

tee kuvakehykset itse kultaisia ​​barokkikehyksiä

Tee kuvakehykset itse – kultaisia ​​kehyksiä barokkityyliin

Ehkä olet nähnyt kaupassa koristeellisen kuvakehyksen, josta pidät, mutta jonka väri ei vastaa kotiasi? Vai onko sinulla ullakolla edes barokkityylinen kehys? Täydellinen! Koska voit muuttaa sen ainutlaatuiseksi koruksi hetkessä, mikä tuo kaikki kuvasi oikeaan valoon.

Valmistele kuvakehys

Kun ostat uuden kehyksen, sinun ei yleensä tarvitse valmistautua paljon: Siksi tämä vaihe on erityisen tärkeä vanhoille kuvakehyksille. Puun halkeamat voidaan täyttää akryylitäyteaineella. Tasoita pinta uudelleen lastalla. Tartu nyt hiomapaperiin (240 karkeus on paras) ja tasoita reunat. Jos maali kuoriutuu joissakin paikoissa, voit poistaa lakkakerroksen vanhasta kehyksestä hiekkapaperilla heti sen jälkeen.

Tee kuvakehyksistä itse kultaisia ​​kehyksiä barokiksi

Levitä pohjamaali

Valitse pohjamaaliksi akrylaattilakka. Tummemmat värit tekevät kehyksestä klassisen tyylikkään, kun taas kontrastivärit näyttävät upeilta ja pompoilta. Ota pehmeä harja ja levitä lasite koko runkoon. Varmista myös, että maali pääsee kaikkiin koristeiden nurkkiin. Tämä on erityisen tärkeää, jos kehyksen alkuperäinen väri erottuu selvästi valitsemastasi pohjamaalista.

tee kuvakehykset itse barokkipeilikehyksiksi

Aseta aksentteja kultaisella maalilla

Käytä kullanväristä nestemäistä maalia. Tämä on paras tapa saada haluamasi barokki. Haluttu vaikutus voidaan saavuttaa vain erittäin työläästi kultalehtien tai kulta -suihkeen avulla. Harjalla tai kankaalla maali voidaan levittää toisaalta erittäin tarkasti, ja toisaalta se näyttää myös haalistuneelta maalikerrokselta.

tee kuvakehykset itse barokkikehyksiksi kuvilla

Käytä harjaa, jolla on karkeat harjakset, ja anna sen kuivua. Tavoitteena on ottaa mahdollisimman vähän maalia siveltimellä, jotta maali ei ole tasainen, vaan raidallinen maali, jossa pinnan väri näkyy. Kuinka jatkaa: Kasta sivellin maaliin ja pyyhi maalipannun reunaa, kunnes maalipisaroita ei enää muodostu ja harjasten luonnollinen väri näkyy selvästi. Voit vähentää siveltimen maalin määrää pyyhkimällä sen pois myös sanomalehdestä tai selluloosasta. Ennen rungon ensimmäistä iskua on parempi levittää hiukan vähemmän maalia siveltimelle ja muokata tarvittaessa. On tärkeää, että väri ei juokse.

tee kuvakehykset itse barokkivalokuvakehyksiksi

Levitä sitten jäljellä oleva maali, joka tarttuu edelleen harjaksiin, kuvakehyksen kohotukseen. Tämä maalaa vain profiilin korkeimman tason, kun taas syvemmät alueet säilyttävät ensimmäisen kerroksen perusvärin.Jatka kunnes nauhat ovat riittävän kultaisia. On vain tärkeää, että kullan väri ei siirry suoraan maalipannusta runkoon.

Suunnittele kehys edelleen

Kuvakehys voidaan sitten käsitellä vahalla. Tähän sopivat niin sanottu nuhjuinen vaha tai yksinkertainen väritön kynttilä. Tämä kiinnitetään varovasti runkoon. Lopuksi kiillota koko asia kuivalla liinalla.

tee kuvakehykset itse barokkikehykset kultaa

Kehys voidaan myös koristella edelleen, esim. Lautasliinatekniikalla tai pienillä hahmoilla, jotka on kiinnitetty runkoon kuumaliimalla. Sinun pitäisi vain olla varovainen, ettet ylikuormita kappaletta muotoilulla, muuten kuvan vaikutus menetetään, koska kuvakehys häiritsee liikaa.

tee kuvakehykset itse barokkikehykset kukat

Kuvalähteet ylhäältä alas:

© rahmenversand.com

© Kultainen kuvakehys – kultainen kuvakehys (Flickr / CC BY SA 2.0)

© peilien seinä (Flickr / CC BY SA 2.0)

© Anna lasten tulla luokseni (Flickr / CC BY ND 2.0)

© Muistotilaisuus (Flickr / CC BY 2.0)

© Kuva seinällä (Flickr / CC BY ND 2.0)

© Tulppaanit naistenpäiväksi (Flickr / CC BY 2.0)