Poikkeuksellinen ja alkuperäinen: lahjaideoita erilaisiin tilaisuuksiin

On vain ajan kysymys, milloin seuraava syntymäpäivä, häät tai joulujuhla on käsillämme. Ja joka kerta herää kysymys: kuinka voin tuottaa iloa ystävälle, kumppanille tai perheenjäsenelle? Yleensä ei ole herättäviä ideoita lahjaksi. On entistä tärkeämpää antaa mielikuvituksen lentää ja yllättää sinut erityisellä lahjalla.

Yksilöllinen lahja: syntymäpäivälehti

Lahjat, kuten tee-se-itse-lahjat, ovat ihana yllätys. Nämä lahjat ovat osoitus siitä, että he ovat todella ajatelleet vastaanottajan mieltymyksiä ja toiveita. Yksi idea luoville ihmisille on käyttää grafiikkaohjelmia tietokoneessa. Jos haluat suunnitella ja suunnitella syntymäpäivälehden itse, sinun ei ehdottomasti pidä tehdä ilman luokkia, kuten horoskooppeja, hauskoja luokiteltuja mainoksia tai TV -ohjelmia.

lahjaideoita joka tilanteeseen

Kuva: © istock.com/Vitalalp

Seikkailulahjat: lahjat, joilla on wow -tekijä

Lisäksi seikkailulahjat ovat suosittuja. Jos haluat taata parhaalle ystävällesi tai kumppanillesi unohtumattomia hetkiä, saat varmasti rajan Ferrari -ratsastuksella tai benjihyppyllä. Lahjakortti on toinen tapa toivottaa vastaanottajalle onnea erityisellä tavalla. Erityiset lahjat näihin aktiviteetteihin hämmästyttävät myös syntymäpäivälapsia:

  • jopa lentää helikoptereita
  • Hierontaa tai muita wellness -tarjouksia
  • koiravaljakkoajelu
  • kameli ratsastus

ideoita alkuperäisiksi syntymäpäivälahjaksi

Se ei voisi olla yksilöllisempi: syntymäpäivälaulu CD: llä

Mikä on vielä henkilökohtaisempaa kuin rakkaan rakastaminen CD: llä? Jos haluat laulaa syntymäpäivälaulun CD -levyltä, tulet yllättymään huomiosta, jota ei todellakaan voi ylittää niin nopeasti. Äänitysstudiot ovat oikeat ihmiset ottamaan yhteyttä tähän projektiin. Nämä musiikkiasiantuntijat auttavat lisäämään syntymäpäivälaulun ja yksittäiset sanat CD -levyille.

Klassikko: kupongit

Vaikka lahjakortit näyttävätkin hieman vähemmän luovilta lahjaideana, nämä lahjat ovat hyvä vaihtoehto kaikille, joilla ei ole loistavaa ideaa. Myös kupongit piknikille järven rannalla, elokuvateatteri tai selkähieronta osoittavat, että joku muu on ajatellut sitä. Ja monille tämä viesti on paras lahja koskaan.

lahjaideoita nuorille ja vanhoille

   vaucher syntymäpäivälahjaksi

pakkaa lahjat kauniisti


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80