Suunnittele harjoituskirjoja – ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita nuorille

Useimmat ihmiset, erityisesti teini -ikäiset ja teini -ikäiset, haluavat olla ainutlaatuisia ja erottua kaikista muista. Tämä halu näkyy erityisesti kouluissa, joissa pukeudutaan univormuihin. Vaikka näiden vaatteiden psykologiset ja taloudelliset hyödyt ovat kiistattomia, on yhtä totta, että ne rajoittavat ainutlaatuisuutta, itseilmaisua ja monimuotoisuutta. Vaikka se on vähemmän selvä, se pätee useimpiin koulutarvikkeisiin. Saman muistikirjan saaminen luokkatoverin kanssa ei voi olla vain kiusallista monille oppilaille, vaan se voi myös aiheuttaa sekaannusta ja tahattomia vaihtoja. Joten jos ostat tavallisia harjoituskirjoja ja teet niistä sitten hieman henkilökohtaisempia, voit tuntea itsesi hieman ainutlaatuisemmaksi. Ilmaise luovuuttasi ja tee vaikutusta luokkatovereihisi, opettajisi ja vanhempasi näillä hienoilla malleilla. Täältä löydät lukuisia nopeita ja helppoja DIY -ideoita harjoituskirjojen suunnitteluun, jotka voit toteuttaa muutamassa tunnissa.

Suunnittele alkuperäisiä harjoituskirjoja värillisellä paperilla ja paljon luovuutta

Suunnittele harjoituskirjoja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille värikkäitä paperi -ideoita geometrisesti

Ilmaise rakkautesi boho chiciin kauniilla mandalalla

Suunnittelukirja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille mandala boho chic -ideoita

Ota inspiraatiota ympäristöstäsi

Suunnittelun harjoituskirja - ainutlaatuisia, luovia ja helppoja ideoita teini -ikäisille Minimalistinen mehevä malli

Suunnittele taiteellisesti kirjailtuja harjoituskirjoja

Tiedätkö kuinka kirjonta tai oletko aina ollut siitä kiinnostunut, mutta et tiennyt miten aloittaa? Sitten meillä on ehdottomasti sopiva DIY -projekti sinulle! Seuraavassa vaiheittaisessa oppaassa näytämme sinulle tarvittavan tekniikan, jolla voit seuraavaksi luoda minkä tahansa mallin. Yksinkertaiset tai monimutkaiset geometriset muodot, laastarit, jotka on tehty värikkäistä kangasjätteistä tai värillisestä paperista, kaikki on mahdollista, jos olet oppinut perusasiat. Muista kuitenkin, että kun luokkakaverit näkevät upeat harjoituskirjasi, he haluavat oppia kaiken tekniikkasi. No, tässä on kaikki mitä tarvitset tähän DIY -projektiin:

 • Harjoituskirja, jossa on yksivärinen kansi paksusta pahvista
 • Vaihtoehtoisesti: Pahvi valitsemassasi värissä
 • tappi
 • Kirjontalanka ja neula
 • Kopioi paperi ja tulostimet tai väriliidut
 • Maalarin nauha
 • sakset
 • Valinnainen: Käsityöliima, pahvi

Sinäkin voit loihtia tämän viileän ananaksen harjoituskirjaasi

Suunnittele harjoituskirjoja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita nuorille brodeeraamaan viileitä ananaksia

Vaiheittaiset käsityöohjeet:

Päätä ensin suunnittelu. Aloittelijoille on suositeltavaa valita jotain hyvin yksinkertaista, jossa ei ole liikaa eri kulmia tai värejä. Jos et halua suunnitella harjoituskirjaasi heti, harjoittele pahvilla. Jos olet tyytymätön, voit aina vetää käytetyn langan ja aloittaa alusta.

Kun löydät Internetistä haluamasi mallin, tulosta se. Jos haluat piirtää mieluummin itse, tee se kopiopaperille. Heti kun olet tyytyväinen kuvaan, aseta se harjoituskirjaan ja kiinnitä se maalarinteipillä.

Aseta pahvi sen alle harjoituskirjan sivujen suojaamiseksi. Työnnä nyt tapilla reikiä muotoilusi reunoihin ikään kuin tekisit pisteestä pisteeseen -kuvan. Tee reiät hieman suuremmiksi, jotta neula ja lanka mahtuvat helposti läpi repimättä kantta.

Poista malli ja pujota sitten neula. Sido solmu langan toiseen päähän ja aloita sidoksen takaa, jotta se ei näy myöhemmin. Nyt sinun on yhdistettävä pisteet peräkkäin. Kun olet kirjonnut koko mallin ja palannut ensimmäiseen solmuun, sido toinen taakse. Katkaise ylimääräinen lanka. Jos olet kirjaillut rakennuspaperiarkille harjoituskirjan kannen sijasta, liimaa se vain etupuolelle. Halutessasi voit myös kirjailla reunat. saattaa loppuun!

Aloita valitsemalla yksinkertaiset geometriset muodot

Suunnittelun harjoituskirja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisten geometristen mallien ohjeille

Tee laastareita värillisestä paperista, kangaspalasista ja jopa tapetista

Suunnittelukirja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille ompelukirjan korjaamiseksi

Maustetut tarrat, joissa on hieman enemmän vapaa -aikaa, voivat myös kokeilla monimutkaisia ​​malleja

Suunnittelukirja - ainutlaatuisia, luovia ja helppoja ideoita teini -ikäisille muistikirjan kaktuskirjonnoille

Suunnittele harjoituskirjoja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita nuorille origami kollibri vogel

Suunnittelun harjoituskirja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille paperitasoideoille

Suunnittele abstrakti maalattu harjoituskirja

Abstrakti taide ymmärretään usein väärin ja aliarvioidaan taidemuotona. Heidän kauneutensa on kuitenkin kiistaton jopa skeptikon silmissä. Abstraktin taiteen abstraktin määritelmän vuoksi teknisesti kuka tahansa voi luoda jotain kaunista pienellä värillä, idealla ja paljon luovuutta. Seuraavassa taideoppaassa näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka voit luoda henkeäsalpaavan ainutlaatuisen harjoituskirjan vain vesiväreillä.

Tämä on loistava tekniikka, jota voit käyttää monien muiden esineiden koristamiseen kotona. Jotkut ihmiset käyttävät jopa pastellivärejä ja koristavat seinäänsä. Jos etsit värikästä ja luovaa uutta tapaa maalata teini -ikäisen huoneen seinät, tämä voisi olla sinua varten. Tätä projektia varten tarvitset seuraavat asiat:

 • A4 -harjoituskirja
 • Akvarellimaalit, paletti ja siveltimet
 • A3- tai A2 -akvarellipaperi tai valkoinen rakennuspaperi
 • Käsityöliima
 • sakset
 • Valinnainen: Sanomalehtipaperi tai öljykangas

Maaginen ja helppo abstrakti taide

Suunnittelun harjoituskirja - Ainutlaatuisia, luovia ja helppoja ideoita teini -ikäisille Abstrakteja taidevihjeideoita

Vaiheittaiset ohjeet:

Peitä ensin työtasosi, jotta puhdistaminen on helpompaa myöhemmin. Jos käytät A2 -kokoista paperia, aseta harjoituskirjasi sen päälle, piirrä se ja leikkaa sitten pala hieman suuremmaksi. Taita myöhemmin kannen sisäpuolen reunat kirjekuoren luomiseksi.

Sekoita ja laimenna haluamasi vesivärit paletilla. Jos haluat tehdä niistä enemmän tai vähemmän voimakkaita, lisää vettä tai väriä. Kasta puhdas harja johonkin väriin ja roiskuta se sitten valkoiselle paperille. Pese harja aina väriä vaihdettaessa, jotta väärät pigmentit eivät sekoitu.

Jos haluat epäterävämmän vaikutuksen, kostuta ensin kaikki paperi pienellä vedellä. Maalaa sitten siveltimellä pieniä väripilviä. Muuten, tätä tekniikkaa kutsutaan Märkä-märkä.

Kun olet tyytyväinen muotoiluun, anna vesivärien kuivua hyvin. Älä käytä hiustenkuivaajaa. Taide vaatii kärsivällisyyttä. Levitä käsityöliimaa harjoituskirjan koko kannelle. Liimaa sitten taideteoksesi varovasti siihen. Jos liima tarttuu, taita jäljelle jäänyt paperi sisäpuolelle ja liimaa myös tämä. saattaa loppuun!

Pysy motivoituneena aina näiden positiivisten harjoituskirjojen avulla

Suunnittelukirja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille vesiväri -ideoita pilviä

Punainen, vihreä ja musta merkkikynä ovat kaikki mitä tarvitset tähän vesimeloni -muotoiluun

Suunnittelun harjoituskirja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille vesimelonikesälle takaisin kouluun

Kukka -elementit ovat ajattomia taideklassikoita

Suunnittelukirja - ainutlaatuisia, luovia ja helppoja ideoita teini -ikäisille vesiväreille

Miten aiot suunnitella oman harjoituskirjasi? Ole luova, inspiroidu ideoistamme ja luo jotain todella ainutlaatuista.

Nämä rottinkivihkot muistuttavat macrame -teosta

Suunnittelukirja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille boho chic ideas macramé

Kaktukset ja muut mehikasvit ovat ajankohtaisia ​​myös tänä vuonna

Suunnittelun harjoituskirjoja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille värillisen paperin koriste -ideoille

Harjoituskirjoja yksisarvisen pinata -inspiraation avulla

Suunnittele harjoituskirjoja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille yksisarvisen kirjasen värilliselle paperille

Jotkut mallit voidaan jopa viimeistellä koulun tauon aikana

Suunnittelukirjat - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille Feder -muotoilukynille

Suunnittelukirja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille ruukkukaktusideoille

Onko sinulla ylimääräistä kynsilakkaa? Marmoroi muistikirjasi sillä!

Suunnittelun harjoituskirja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille marmoroiduista vihkoista akryylimaaleista kynsilakkaa

Joskus tarvitset vain tarroja ja pesuteippiä

Suunnittelukirja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille tarra ideen cool

Suunnittelun harjoituskirja - ainutlaatuisia, luovia ja yksinkertaisia ​​ideoita teini -ikäisille tarra ideen -muistikirjoille