Tee se itse -kahvimuki: miten voit tehdä oman yksittäisen mukin

Oma DIY -kahvimuki on loistava lahjaidea tai luova projekti sinulle. Joten sinäkin voit tehdä jotain roskatulvaa vastaan ​​ja aloittaa viileän DIY -projektin samanaikaisesti. Joten et ole vain kestävä liikkeellä, vaan myös erittäin trendikäs ja voit myös antaa ystävillesi itse suunnitellun kahvimukin.

DIY -kahvimuki mukaan - Valokuva Michael Ruder © lichtpunkt Stuttgart

Etkö halua mennä ilman kupillista kahvia aamulla? Kuka haluaa sen? Joskus aika ei kuitenkaan valitettavasti riitä, ja kahvikuppi aamiaispöydässä kumppanin tai lasten kanssa aamulla perutaan. Paras ratkaisu näyttää olevan kahvi – tai jopa tee – mukanasi, kun olet ulkona. mutta: Kertakäyttöiset ruokailuvälineet, erityisesti suositut kahvikupit, tuottavat yli 55 tonnia jätettä vuosittain. Toistensa päälle pinottuna ne jopa tornisivat Zugspitzen huipulle! Kuppien valmistukseen käytetään myös paljon vettä, eikä muovi hajoa. Ja nyt sinun on tehtävä asialle jotain! Sinä pystyt Vältä kertakäyttöisiä kahvikuppeja, yksinkertaisesti ottamalla mukin mukaasi. On myös viileämpää, jos sisustat, kiinnität tai maalaat nämä kupit luovasti.

Tee se itse -kahvimuki - 2 - Kuva Michael Ruder © lichtpunkt Stuttgart

Omien bambu -kuppien ja -kulhojen suunnitteluohjeiden avulla on erittäin helppoa tehdä jotain hyvää ympäristölle ja pienellä tempulla tehdä maailmasta hieman parempaa. Lisäksi sinun ei tarvitse tehdä mitään ilman matkaa.

Luovasti suunnitellut DIY -tyyliset kahvimukit ovat myös paljon kauniimpia ja yksilöllisempiä kuin mikään kertakäyttöinen paperikuppi, ja siksi ne ovat myös ihanteellisia lahjoja ystäville, sukulaisille ja muille läheisille.

Suunnittele DIY -kahvimukit

Mennään yksilöllisesti suunnitellulla mukimukillasi kahvin nauttimiseen liikkeellä ollessasi. Kaikki mitä tarvitset ja miten se tehdään, löytyy ohjeistamme.

Tee se itse -kahvimuki - 3 - Kuva Michael Ruder © lichtpunkt Stuttgart

Materiaalit:

  • Silkkipainomallit halutulla aiheella, itseliimautuvat
  • Metallinen akryylimaali missä tahansa värissä
  • Harjasharja tai sieniharja
  • mahdollisesti maalarin nauha

Ohjeet:

  • Koska joissakin silkkipainokoneissa on useita aiheita vierekkäin, ne on ehkä leikattava ensin erilleen, jotta ne voidaan järjestää astioille.
  • Aseta malli puhdistettujen astioiden päälle ja paina lujasti. Takaosa on päällystetty liimalla, joten stensiilit tarttuvat itsestään.
  • Nosta siveltimelle maalia ja harjaa se varovasti kuvion päälle.
  • Varmista, että koko alue on todella värillinen. Koska joidenkin leikkauskuvioiden reuna on erittäin tiukka, maalarinteippi tulee joko liimata suojaksi tai kaavainta täytettäessä on kiinnitettävä huomiota siihen, ettei maalia levitetä reunan päälle.
  • Voit myös levittää useita eri värejä yhteen kaavaimeen saadaksesi jännittäviä väriyhdistelmiä. Tämä tarkoittaa, että suunnittelussa on rajattomat mahdollisuudet!
  • Irrota kaavain varovasti välittömästi ja puhdista se perusteellisesti vedellä tai kaavaimenpuhdistusaineella.

Tee -se -itse -kahvimuki matkalle Kuinka tehdä yksilöllisestä mukista kahviaika kahville

Oma DIY -kahvimuki on pieni mutta tärkeä askel kohti ympäristöystävällistä elämää. Voit siis nauttia suosikkikahvistasi missä tahansa ja samalla tehdä vaikutuksen luovilla käsityötaidoilla.

Tee -se -itse -kahvimuki menemään Kuinka tehdä oma yksilöllinen muki lattekaffee herzistä