15 mielenkiintoista ja käytännöllistä ideaa vanhanaikaisiin keittiöihin

vanhanaikainen keittiö tiiliseinä keittiöpeili

Vintage -keittiöideoita – käytännöllisiä ideoita vanhanaikaisiin keittiöihin

 Katso, miten vintage -keittiöelementit voivat luoda lämpimän ja kutsuvan tunnelman mihin tahansa keittiöön! Seuraa värikkäitä kuvagalleriamme ja näet itse!

 Vintage -tyyli on selkeä tässä remontoidussa keittiössä käytettyjen materiaalien ansiosta.

Keittiön liesi takana oleva uusi tiiliseinä muistuttaa siirtomaa -aikaa, vaikka liesi yhdistää kaasu- ja sähköuunin. Koristeellinen puinen takkapeite piilottaa liesituulettimen ja varusteet, pronssivalot ja kiillotetusta vuolukivestä valmistettu kaappi täydentävät ulkoasua.

Vanhanaikaiset keittiöt, joista on näkymä liesiin vanhanaikaiset keittiökaapit valkoiset kalusteet

Tämä keittiö on upean vintage -ilmeensä ansiosta kauniita valkoisia keittiökaappeja. Täällä on keskeisellä paikalla lasikaappeja täynnä oleva seinä, joka kiinnittää välittömästi silmänsä ja muistuttaa menneisyyden ylimitoitettuja klassisia säilytyslaitteita. Kauniita lasiesineitä ja astioita voi vapaasti nähdä lasitetuista ovista.

   Keittiö klassisilla yksityiskohdilla vanhanaikaiset keittiöt klassiset aiheet

Pienet yksityiskohdat tekevät tästä keittiöstä kodikkaan. Katso, miltä tulisija näyttää täällä ja saa meidät tuntemaan itsemme kuin olisimme lomamökissä. Perinteiset yksinkertaiset kaapit ja vintage -pesuallas lisäävät toiminnallista yksinkertaisuutta. Tiilikuvioinen lattia viimeistelee ulkonäön.

Klassinen sähköinen keittiö vanhanaikaiset keittiöt eklektinen tyyli

Kokeile eri tekstuurisia vintage -elementtejä ilmaistaksesi omaa tyyliäsi keittiössä. Tämä raikas ja ilmava keittiö alkaa vintage -yksityiskohdilla yläosassa, katossa, valkoisella säleiköllä. Riippuvalaisimet vahvistavat vanhan ajan ylellisyyden tunnetta ja primitiivinen kiinalainen alttaripöytä toimii keittiösaarana. Sen maalaismainen puupinta on ristiriidassa sileiden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden kanssa. Baarituolit on päällystetty puristetulla krokotiilinahalla, mikä on toinen osa vintage -keittiökalusteita.

   Klassinen keittiösaari

raikas vanhanaikainen keittiösuunnittelu valkoiset kaapit lasimausteet

Harmaanvihreällä vuolukivellä koristeltu keittiösaari on sekä upea että käytännöllinen. Se tarjoaa runsaasti tilaa erilaisten aterioiden valmistamiseen ja siinä on pieni pesuallas.

  Vanhanaikainen tyyli – keittiö ja ruokailutila vanhanaikaiset keittiöt ruokailutila ruoanlaittoalue

Kuvittele tämä vanhanaikainen keittiö, jossa tarjoillaan herkullista kotiruokaa! Se on aina miellyttävä kokemus!

Klassisia toimintoja ovat lasitetut keittiökaapit. Talo on peräisin 1920 -luvulta, ja siinä on muita tyylikkäitä elementtejä, kuten travertiinilaatat, työtasot ja keittiön kirkkaat laatat.

    Kokin keittiö klassiseen tyyliin ruoanlaitto keittiö vanhanaikainen keittiö keittiön suunnittelu

Tämä kaunis keittiö vanhanaikaiseen tyyliin tarjoaa tarpeeksi työtasoja ja runsaasti säilytystilaa. Lasitetut ylemmät keittiökaapit näyttävät huomaamattomasti hienosta kiinalaisesta posliinista ja muista ruokailukokoelmista valmistettuja sarjoja, keittiön saaren marmorinen yläosa täydentää huoneen hienostunutta ulkoasua, jossa työskentelet todennäköisesti paljon.

Maalaistyylinen keittiösaari

maalaistalo ruokapöytä keittiö saari vanhanaikainen

Kuinka lisätä keittiöön vintage -tyyliä? Lisäämällä saari, joka yhdistää vanhan ja uuden.

  Maalatut keittiökaapit

värjätyt keittiötasot vanhanaikaisia

Alemmat keittiökaapit on maalattu ja lakattu sormenjälkiä vastaan. Täällä he käyttävät kiillotettua graniittia marmorin sijaan – mikä on tyypillinen vintage -elementti. Puulattia loistaa ja tuo paljon lämpöä keittiöön ja viereiseen ruokailutilaan.

 Uusi ja vanha keittiö

vanha uusi keittiösuunnittelu vanhanaikainen valkoinen hedelmäkulho vihreä omena

 Tämä keittiö on hyvän ilmeensä ansiosta yhdistelmä vintage -tyylisiä elementtejä ja uusia teollisuuslaitteita. Esimerkiksi täällä sijaitseva saari on hyvin vanha, sitä käytettiin leipomossa, mutta se on nyt puhdistettu ja hiottu ja on jälleen käytössä. Täältä löydät mielenkiintoisen sekoituksen vanhaa ja uutta, jotka täydentävät toisiaan.

  Valkoinen vanhanaikainen keittiö

vanhanaikainen keittiösaari idea vihreä harmaa

 Tämän keittiön keittiökaappien vintage-tyyli saa minut tuntemaan olevani viime vuosisadalla, mutta uusi liesi ja modernit keittiövälineet ovat selvä merkki korkean teknologian toiminnallisuudesta.

Keittiön laatat taustalla

vanhanaikaiset keittiölaatat keittiöpeili kiiltävä valkoinen

Kuinka luoda vintage -muotoilu uusista materiaaleista? Täällä keraamisten laattojen kiiltävä epätasainen rakenne luo yllättävän syvyyden tunteen muuten tasaisesti järjestetyssä keittiössä. Pieni ikkuna seisoo modernin keittotason päällä, joka tulvii koko keittiön luonnonvalolla.

 Vintage keittiön remontti vanhanaikaisten keittiöiden peruskorjaus uudelleen

Talo on hyvin vanha, 1860 -luvulta, mutta näyttää melko klassiselta ja kutsuvalta tänään perusteellisen kunnostuksen jälkeen. Valkoiset yläkaapit sopivat täydellisesti vanhanaikaisiin lasituksiin, kun taas alakaapit sisältävät uusia, moderneja keittiövälineitä. Keittiön keskellä on massiivinen, tumma keittiösaari, joka tarjoaa tarpeeksi istuma- ja säilytystilaa. Lattiassa käytettiin klassista kovapuuta, ja saaren ympärillä oli tiili.

 vanhanaikaiset keittiöelementit näyttävät modernilta         Klassiset sisustuselementit

vanhanaikaiset keittiöt inspiroivat yksityiskohtiaTämän keittiön vintage-innoittamat yksityiskohdat tuovat huoneeseen paljon lämpöä. Käytännöllinen pöytä pyörillä tarjoaa lisää säilytystilaa.

Klassiset elementit, moderni ilme

modernit elementit vanhanaikainen keittiöidean suunnittelu yhdistettynä

Keittiön uusiminen vaatii joskus kompromisseja, mutta näillä asunnonomistajilla on kaikki mitä he haluavat. Sinun ei tarvitse lisätä mitään. Remontti on vintage -tyylin mukainen. Tutustu yksityiskohtiin: ranskalaiset ovenkahvat kaappeihin, kattilakatto katosta, maalaistalon pesuallas ja kalkkikivitasot! Yksinkertainen mutta käytännöllinen!

 Kuva tuosta ajasta – keittiön suunnittelu retro -tyyliin

vanhanaikainen keittiösuunnittelu retro -tyyliin