20 skandinaavista keittiömallia – houkuttelevia sisustusideoita

moderni keittiöalue työtaso sisustus siniset seinät

20 skandinaavista keittiömallia – houkuttelevia sisustusideoita

Skandinaaviset keittiöt tunnetaan laajalti avoimesta ilmapiiristään ja modernista tyylistään. Puhumattakaan siitä, että ne ilmaisevat jatkuvasti sellaisia ​​elementtejä kuin valkoiset seinät, puiset yksityiskohdat ja värikkäät aksentit kankaiden ja muiden väristen koristeiden muodossa.

Tänään esittelemme sinulle 20 parasta skandinaavista keittiötä – iloisista valkoisista huoneista maaseudun sisustukseen, joka herättää lämpimän turvallisuuden tunteen ikään kuin olisit mökissä.

Toinen skandinaavisten keittiöiden valikoima sisältää metallisia aksentteja, puhtaita linjoja ja veistoksellisia yksityiskohtia, kuten: B. riippuvalaisimet a. Lue lisää ideoita nykyaikaiseen keittiösuunnitteluun ja selaa galleriaamme saadaksesi uusimmat valokuvat. Saat todennäköisesti sysäyksen sisällyttää joitakin skandinaavisia tyylielementtejä omaan keittiösi …

Vilkkaat sisätilat

Skandinaaviset keittiöt on usein varustettu valkoisilla seinillä, jotka tarjoavat upean kankaan värillisille aksentteille ja muille moderneille sisustuselementteille, kuten: B. toimittaa metalliosia. Alla näemme molemmat – värikkään ja metallisen kiillon – tuulevassa keittiössä, joka juhlii modernia muotoilua. [Lähde: IKEA]

Kompakti skandinaavinen keittiö – valkoinen keittiöpeili

keittiö suunnittelee valkoisen keittiön peilin takaseinän

Joskus valkoinen tausta riittää todella tuomaan esiin yhden tai kaksi maalia. Seuraavan kuvan tuoli, joka palaa kirkkaan oranssina, vangitsee silmän, vaikka se edustaa vain yhtä puolta monitahoisessa huoneessa.

Ruokailutila ja keittiön työtaso yhdessä huoneessa – kirkkaat aksentit

skandinaavinen keittiö suunnittelee puiset pöytälevyt oranssit ruokapöydän tuolit

Merkitse muistiin alla kuvatun valkoisen keittiön värien strateginen käyttö, mukaan lukien pisteet, jotka koristavat pesualtaan yläpuolella olevalle hyllylle sijoitettuja valkoisia juomakuppeja. Muita valaisevia vivahteita lisätään ympäröivistä esineistä sekä kahdesta kuviollisesta esineestä – pyyhe ja tarjotin.

Monissa keittiöhyllyissä on astiat

skandinaavinen keittiö suunnittelee keittiöhyllyt kulhot astiat

Veistoselementit ovat erityisen mielenkiintoisia, kun ne on integroitu kokonaan valkoiseksi maalattuun keittiöön. Seuraavassa huoneessa on pallomainen riippuvalaisin ja kirjahyllykaappi, jossa on osittaiset lokerot.!

Nykyaikainen, dramaattinen keittiö

skandinaavinen keittiö suunnittelee ylellisen sisätilojen ruokailutilan

Tuoreen sisustuksen ei välttämättä tarvitse olla häikäisevän valkoinen. Vaaleansininen täyttää tämän vaatimuksen hyvin! Alla kuvatut keittiön seinät ovat taivaan väriä ja ne valaisevat auringonvalon sisään, joka virtaa sisään tilavista ikkunoista.

Maalaismainen, skandinaavinen keittiö – vaaleansiniset seinät valaisevat huoneen

skandinaavinen keittiö suunnittelee keittiöhyllyt maalaismainen sininen seinä

Kun puhumme suurista ikkunoista, alla oleva valoisa ja ilmava keittiö on yksinkertaisesti henkeäsalpaava puhtaiden linjojen ja avoimien tilojen käytön vuoksi. Huippumoderni huippumoderni skandinaavinen muotoilu!

Selkeät ja siistit linjat keittiöalueella

skandinaavinen keittiö suunnittelee kevyen ilmavan sisustuksen

Muissa virkistävissä huoneissa puu- ja metalliosilla on vahva hallitseva rooli. Mutta sen sijaan, että ne näyttäisivät paljailta ja niukoilta, ne luovat kodikkaan, teollisen sävytetyn ilmapiirin erityisesti tässä keittiössä, koska seiniä käytetään nerokkaasti keittiötarvikkeiden säilyttämiseen..

Metallinen ulkonäkö keittiössä

Skandinaavinen keittiö suunnittelee puuta, metallia, kiiltoa

Ihastuttavia kuvioita

Vaikka monilla skandinaavisilla keittiöillä on erottuva moderni ilme, yhtä paljon eri motiiveja ja kuvioita käytetään antamaan henkilökohtainen maku ja luomaan lämpöä. Keittiössä, jonka näet alla ja joka kuuluu vuonna 1908 rakennettuun huoneistoon, on kukkakuvioiset reunat. Tällaiset aksentit kunnioittavat talonomistajan skandinaavista perintöä.

Perinteen ja nykyaikaisuuden yhdistelmä on nähtävissä tällä keittiöalueella

skandinaavinen keittiö suunnittelee puupöydän perinteistä modernia

Kankaat ovat hyvin yksinkertainen vinkki, kuinka lisätä vähän väriä huoneeseen. Seuraavassa kuvassa on valikoima pyyhkeitä ja lautasliinoja, joista osa on kuviollisia tai värikkäitä.

Tyypillisiä perinteisiä skandinaavisia kankaita

skandinaavinen keittiö suunnittelee puukangaslevyjä

Erinomainen tapa lisätä väriä, tekstuuria ja kuviota keittiösi suunnitteluun on tilata skandinaavinen matto, kuten alla näkyvät ruotsalaiset matot Scandinavian Made -tuotteesta. Kudotut kuviot lisäävät keittiön houkuttelevuutta ja tyyliä tuomalla käsintehtyjä värejä, jotka vastaavat upeasti modernien yksityiskohtien selkeitä linjoja.

Skandinaavinen matto – mielenkiintoisia kuvioita

skandinaavinen keittiö suunnittelee ruotsalaista puumattoa

Raidat ovat erittäin suosittu malli skandinaavisissa keittiöissä. Seuraavassa kuvassa on värikäs raidallinen matto, joka sopii hyvin vaaleanpunaisen lämmittimen “raitojen” kanssa ja luo elävän vaikutelman tässä vuorovaikutuksessa.

Valkoinen keittiön sisustus – puinen taitettava pöytä toimii ruokailutilana

Skandinaavinen keittiö suunnittelee pienen tilan valkoista valoa

Alla olevassa keittiössä raidat on piirretty klassisesti tummansinisellä ja valkoisella! Raidallinen juoksija parantaa seinät, joissa on uria, kudotut korit ja ranta.

Laaja keittiö on työtasot ja ruokailutilat

skandinaavinen keittiö suunnittelee puisia suuria huoneita puulattiat

Seuraavassa esillä olevassa huoneessa raidat menevät seinille ja niiden tyylikkäästä kaksivärisestä piirustuksesta tulee hallitseva kuvio koko keittiössä, joka on sisustettu skandinaaviseen tyyliin! Huomaa, kuinka valkoiseksi maalatut kaapit, retrokello ja kolmikko-riippuvalaisimet lisäävät tämän klassisen ilmeen hienostuneisuutta.

Lihavoidut mustavalkoiset raidalliset seinät

skandinaavinen keittiö suunnittelee raidalliset seinät

Jälleen kerran vaaleansiniselle maalattu keittiö esitetään täällä, ja tätä sävyä täydentää tyylikkäästi punapunavalkoinen raidallinen juoksija, joka lepää luonnonpuusta valmistetulla lattialla.

skandinaavinen keittiö suunnittelee puuta, sinistä seinää

Puun aksenttien ja verhouksen lämmin vaikutus

Emme pystyisi kertomaan kaikkea skandinaavisista keittiöistä, mutta emme voi jättää pois joitakin puisia piirteitä. Lämpimät puun aksentit voisivat todella uudistaa tilan näyttämään aidolta maalaistalolta ja lisätä myös modernien sisustuselementtien ilmeikkyyttä, kuten alla olevassa tyylikkäässä tilassa näkyy.

skandinaavinen keittiö suunnittelee puupöydän runkoikkunan katon

Metalli ja puu yhdistyvät alla olevassa keittiössä luodakseen ainutlaatuisen tunnelman, jonka viimeistelee saaribaari, jossa on sisäänrakennetut lokerot viinin säilyttämiseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiökoneet viimeistelevät!

skandinaavinen keittiö suunnittelee nykyaikaisen sisustuksen

Alla näkyvät limenvihreät istuimet eivät ole ainoat keittiön tähdet! Kaapien valmistuksessa käytettyjen materiaalien antamat tammikorostukset erottuvat todella valkoisten seinien ja laatikoiden taustalla.

skandinaavinen keittiö suunnittelee puunvihreät baarituolit

Joskus puisissa sisätiloissa on jotain maalaistalon viehätystä, varsinkin kun niiden mukana on takka ja ruudullinen! Alla olevassa huoneessa, joka on sisustettu skandinaaviseen tyyliin, hiihtomajan viehätys saavutetaan helposti seinillä, joissa on puupanelointi ja puulattia. Ja myös hirven pää …

skandinaavinen keittiö suunnittelee puiset riippuvalaisimet matto

Seuraavassa kuvassa esitetty puurakenne, jossa on laskuri, sisäänrakennettu pesuallas ja laatikot, on vankka huonekalu, jossa on koristeltu viljakuvio ja kyky luoda lava vilkkaille aksentteille, kuten kulhoille tuotteilla.

skandinaavinen keittiö suunnittelee puiset työtasot

Nyt päätämme skandinaaviseen keittiöön, jolle on ominaista rikas puupäällyste, kattovalaisimet ja mustat aksentit. Valkoiset seinät saavat tilan tuntumaan houkuttelevammalta kuin karkealta.

Skandinaavinen keittiö suunnittelee puisia suuria huonekaluja

Nyt kun olet oppinut jonkin skandinaavisen tyylin, jaa suosikkisuunnitteluideasi kanssamme. Pidätkö mieluummin kokonaan valkoiseksi maalatusta keittiöstä, jossa on vain yksilölliset värimaailmat, vai kiehtoeko sinua puiset sisätilat? Nauti kuvioiduista tekstiileistä, kuten B. kudotut matot? Tai ehkä sinut vievät raikkaat, selkeästi muotoillut huoneet, joissa on vähintään aksentti. Jaa ajatuksesi jättämällä kommentti alle …