5 suosittua graniittitasoa upeissa keittiöissä

Graniittitasot erinomaisissa keittiöissä, kukkivat tuoreiden hedelmien laatikot

5 mallia graniittitasoja upeissa keittiöissä

Työtasomateriaalin valitseminen keittiön kunnostamisessa tai uudelleenrakentamisessa on tärkeä päätös. Usein asiakkaat tuntevat olonsa hämmentyneiksi laajasta värivalikoimasta ja reunoista. Ja kun luulet olevasi valmis, sinun on valittava kaapit …

Pidän graniitista paljon ja käytän sitä paljon sen kestävyyden ja maallisten värien ansiosta, jotka tuovat keittiölle upean tekstuurin.

Olen vuosien ajan nauttinut työskentelystä muutaman suosikin kanssa – haluan käyttää tätä edustamaan suosikkiyhdistelmiäni.

Bianco Romano

Graniittitasot erinomaisissa keittiöissä, perinteisesti valkoiset kalusteet

Bianco Romano, lakatut kaapit. Suosittelen tätä graniittia asiakkaille, jotka pitävät klassisista valkoisista keittiöistä. Se sopii täydellisesti valkoisen, lämpimän valkoisen tai beigen kaapin kanssa. Nikkeli- tai öljytyt pronssikahvat sopivat kaikkiin kivin väreihin. Bianco Romanossa on muun muassa valkoista, kermaista, harmaata ja bordeauxa.

Bianco Romano kaappeilla, jotka on valmistettu korkealaatuisesta puusta

Graniittiset topit erinomaisissa keittiöissä, perinteinen saaribaarituoli, merimuoto

Lämpimän valkoisen, beigen ja harmaan paletin ansiosta tämä graniitti sopii hyvin myös korkealaatuisesta puusta valmistettujen kaappien, esimerkiksi pähkinän ja tammen kanssa.

Seafoam Green

Graniittitasot upeissa keittiön riippuvalaisimissa keittiösaari

Seafoam Green, lakatut kaapit. Tämä graniitti on aivan ihana! Vihreä sävy on maallinen, harmaalla ja ruskealla sävyllä. Jotkut kiven hahmot näyttävät melkein geometrisilta kuvioilta. Tämä graniitti sopii hyvin lakattujen kaappien kanssa, joissa on matta nikkelikahva. Mieluummin tämä kiillotettu graniitti.

Seafoam Green, kaapit laadukasta puuta

Graniittitasot upeissa keittiöissä narsissin keittolevyllä

Tämä on ratkaisu maalaismaiseen taloon tai taloon, jossa on maallinen tunnelma. Käytä pronssista tai kuparista valmistettuja tarvikkeita täydellisen mökin ilmeen saavuttamiseksi.

 Costa Esmeralda 

Graniittitasot erinomaisissa keittiöissä valkoiset kalusteet

Costa Esmeralda, lakatut kaapit. Tämä on hyvä vaihtoehto kotiin, jossa on valtameren paletti. Tämä graniitti on vihreän ja sinisen välissä ja vaihtelee tietysti eri merkkien mukaan. Vihreä-sininen kivi on ihanteellisesti yhdistetty hiekkavalkoisiin kaappeihin ja nikkeli-lisävarusteisiin.

Costa Esmeralda, jossa on korkealaatuisesta puusta valmistetut kaapit

Graniittilaatat erinomaisissa keittiöissä, perinteisesti kokolattiamatto, avokeittiö

Myös erinomainen variantti, jossa on maskuliininen ja lämmin ilme. Tämä graniitti sopii erityisen hyvin valoisiin keittiöihin. Luonnonvalo edustaa kiven monimutkaista väriä.

Ehdottomasti musta 

Graniittitasot erinomaisissa keittiöissä, tuoreiden hedelmien laatikotTäysin musta ja lakatut kaapit. Saat perinteisen ilmeen valkoisilla kaappeilla ja Absoluuttisen mustalla graniitilla, joka näyttää hyvältä kiillotettuna tai hienoksi hiottuina. Se on hyvä yhdistelmä kaappien kanssa, maalattu monilla mahdollisilla väreillä ja kahvoilla, jotka on valmistettu nikkelistä, kromista tai pronssista.

Absoluuttinen musta ja korkealaatuisesta puusta valmistetut kaapit

Graniittitasot erinomaisissa keittiöissä puulaitteet lämpimiä

Joten sinulla on jälleen klassinen ilme, joka voi näyttää joko maalaismaiselta tai modernilta. Suosikkini on Absolutes Black tammen tai pähkinän kanssa. Rift leikattu tammi on myös hyvä vaihtoehto.

Bordeaux -taifuuni 

Graniittiset työtasot upeissa keittiöissä valkoiset saartotason hedelmät

Typhoon Bordeaux, lakatut kaapit. Tämä graniitti on kermanvalkoinen, harmaa, ruskea ja tiilenpunainen. Se on ihanteellinen valinta vaaleisiin keittiöihin, joissa on punaiset pohjavärit lattiassa. Punainen voi vaihdella paljon eri valmistajilta – hienosta vahvaan. Yhdistä graniitti beigeihin tai kermanvalkoisiin kaappeihin saadaksesi lämmin, valoisa keittiö.

Typhoon Bordeaux -kaapit on valmistettu korkealaatuisesta puusta

Graniittilaatat erinomaisissa keittiöissä lämpimiä ja kutsuvia

Tämän graniitin tiilipunaiset ja ruskeat sävyt yhdistyvät kauniisti pähkinä-, tammi-, mahonki- ja kirsikkapuusta valmistettuihin kaappeihin. Graniitti sopii espanjalaisiin taloihin, joissa on Saltillo -lattia.

Ja mistä graniitista pidät eniten keittiön työtasona?