Esimerkkejä keittiön suunnittelusta, jotka symboloivat tyyliä ja eleganssia

Keittiösuunnittelu on laaja aihe asunnonomistajille ja sisustussuunnittelijoille, ja joskus on melko vaikeaa määrittää sen tärkeimmät näkökohdat. Ideat pieniin keittiöihin ovat erittäin suosittuja. Remontti on myös tärkeää: voit käyttää sitä virkistämään kodin tunnelmaa pienellä vaivalla ja pienellä budjetilla. Loppujen lopuksi aihe “hienostunut keittiösuunnittelu” on myös erittäin ajankohtainen. Omistamme tämän seuraavassa artikkelissa. Näytämme sinulle joitain roolimalleja, jotka symboloivat hienostunutta tyyliä ja ylellistä eleganssia.

Valkoiset ja neutraalit värit hallitsevat ylellisiä keittiöitä

ruskea ylellisillä lisävarusteilla

Keittiön suunnittelu valkoisena

Kun katsot ylellisiä keittiösuunnitteluideoita, huomaat varmasti valkoisen värin hallitsevuuden. Tämä saa huoneen näyttämään laajemmalta. Kaikki muuttuu kirkkaammaksi ja siten puhtaammaksi ja siistimmäksi. Yleensä näin saavutat hyväpalkkaisen karisman.

Valkoisen laajan käytön ansiosta saat minimalistisen ja selkeän ulkonäön.

Siten keittiö on myös erittäin moderni. Se näyttäisi myös luonnollisena osana saumatonta modernia muotoilua.

Lasi ja kiiltävät pinnat lisäävät myös hienostunutta ulkonäköä

lumoavat pinnat hienossa keittiössä

Laaja lasin käyttö

Lasin laaja käyttö on toinen hyvin toimiva strategia modernissa keittiösuunnittelussa. Usein tästä materiaalista valmistetut ovet esitetään avoimille hyllyille. Lasista valmistetut pöydät ja baaritiskit toimivat säilytystilaa ilman, että ne kaventavat tilaa. Nämä ominaisuudet yhdessä peilitehosteiden kanssa antavat tunteen erittäin korkealta.

Marmoripinnat ylellisessä keittiössä

saumaton marmorinen muotoilu

Marmori- ja puulattia

Tyylikkään keittiömallin vuoksi suosittelemme silti käyttämään marmori- ja puulattioita. Nämä ovat kaksi erittäin modernia suuntausta, jotka huokuvat laatua ja mukavuutta samanaikaisesti. Puulattian osalta sinun on valittava jalo materiaali, joka on myös helppo hoitaa. Sen tulee olla riittävän tukeva, jotta se ei näytä kuluneelta pitkäaikaisen käytönkään jälkeen. Marmoria ei välttämättä tarvitse levittää laajasti. Voit käyttää tätä joissakin keskeisissä kohdissa. Joten se tulee tarpeeksi vahvaksi. Koko konsepti toimisi parhaiten, jos kirkkaat neutraalit hallitsisivat keittiötä.

Koristeelliset aksenttiseinät elävöittävät huonetta upeasti

valkoinen-musta-harmaa

Taiteelliset interventiot

Korostusseinä, jossa on kirjoitus, pari suunnittelutuolia tai tällainen pöytä – nämä ovat vain muutamia mahdollisuuksia antaa keittiölle taiteellinen ulkonäkö. Ne tulevat todella omiinsa saumattomassa ja valoisassa keittiössä.

Nykyaikaiset ylelliset keittiöt on usein jaettu eri vyöhykkeisiin

valkoinen hieman sinisellä

Eri tasot ja vyöhykkeet

Keittiö voidaan jakaa eri tasoille ja eri vyöhykkeille. Tämä antaa koko keittiön suunnittelulle dynaamisuutta ja nykyaikaisuutta, jotka näyttävät erittäin ajanmukaisilta ja siksi tasokkailta. Voit parantaa tätä vaikutusta yhdistämällä sen kiiltäviin, nykyaikaisiin materiaaleihin.

Kiiltävän ja karkean pinnan yhdistelmä piristää huonetta

harmaa musta metalliväri

Kiiltävän ja karkean pinnan kontrasti

Kiiltävä tekee keittiöstä modernin ja tyylikkään. Karkeat puupinnat näyttävät myös tasokkailta. Sinun ei tarvitse aina valita yhtä kahdesta vaihtoehdosta. Kontrasti näistä on myös erittäin houkutteleva.

Mustan ja valkoisen yhdistelmä näyttää aina tyylikkäältä

harmaa musta ja muut neutraalit

Tumma ja vaalea

Mustavalkoinen keittiö näyttää aina erityisen tyylikkäältä. Tästä kontrastiväristä on edelleen joitakin hyvin toimivia muunnelmia. Valkoisen sijaan voit valita hyvin vaaleita pastellivärejä tai luonnollisia värejä. Valitse mustan sijasta tummanharmaa.

Nykyaikaiset keittiöt piristyvät usein keltaisilla aksentteilla

marmoripöytä puulattia tyylikkäät valkoiset huonekalut

Aksentit keltaisella

Valkoinen väri ja muut luonnolliset sävyt luovat upean taustan kaikenlaisiin aksentteihin. Mutta yksi näyttää erityisen tyylikkäältä ja se on keltainen. Jopa tämän sävyn pienet esineet elävöittävät ja lämmittävät huonetta. Samalla saat sen näyttämään modernilta ja erityisen tyylikkäältä.

Upea keittiömuotoilu tarkoittaa riittävästi säilytystilaa

valkoinen ja sininen

Täydellinen organisaatio

Keittiön muotoilu voi näyttää hyvin tasokkaalta juuri kuvattujen strategioiden kanssa. Mutta mikään näistä ei auta, jos et ole hyvin järjestetty. Se on ehdottoman välttämätöntä keittiön hienostuneelle ilmeelle. Riittävä loogisesti ja käytännöllisesti jaettu tallennustila on välttämätön. Samalla on sijoitettava riittävästi säilytystilaa, jotta se ei pilaa keittiön muotoilun tyylikästä ulkoasua.

Yksilölliseen huonesuunnitteluun on vielä riittävästi liikkumavaraa, vaikka tavoitteletkin erittäin hienostunutta keittiösuunnittelua. Vielä enemmän: tarvitset tätä viimeiseen kosketukseen!

ruskea ja mehevä

kirjat syövät harmaata ja valkoista

harmaa ruskea valkoinen

harmaa puu valkoinen

puupinnat valkoiset

ylellinen keittiö-näkymällä

ylellinen keittiö merkinnöillä

ylellinen keittiö oranssilla valolla

vain valkoinen-muutamalla kiiltävällä aksentilla

avokeittiö

pastellin ylellisyyttä

maalaismaisia ​​elementtejä ylellisessä keittiösuunnittelussa

mustavalkoinen ja vihreä

lämmin ulkonäkö tyylikkäässä keittiössä

kiiltävät valkoiset pinnat

valkoinen harmaa ruskea

valkoinen ja siniset sävyt

valkoinen joidenkin mustien tuolien kanssa

valkoinen elektroniikan kanssa

valkoinen ja vähän mustaa

valkoinen kiilto

valkoinen, jossa on joitain mustia lisävarusteita

valkoinen mustilla aksentteilla

valkoinen ja kiiltävät mustat pinnat

valkoinen ja musta ja ruskea

4

valkoinen ja keltainen hieno muotoilu

valkoinen ja harmaa

valkoinen ja puinen muotoilu

valkoiset ja puiset pinnat

valkoinen ja oranssi valtava