Kaavan mukaisen ruokavalion pääperiaatteet, riskit, edut ja haitat

Kaava -ruokavalio on auttanut monia ihmisiä vähentämään äärimmäistä ylipainoaan. Järjestelmä, jolla se toimii, on melko yksinkertainen. Siitä on apua, jos hallitset kurinalaisuuden ja selkeät säännöt. Toiset taas aliarvioivat säännöt juuri niiden yksinkertaisuuden vuoksi. Erityisesti tässä tapauksessa on usein jojo-vaikutus. Onko tämä ruokavalio siis oikea sinulle? Autamme sinua selvittämään tämän luetteloimalla kaavan mukaisen ruokavalion edut, haitat ja riskit.

Kaavan mukaisen ruokavalion juomat sisältävät riittävästi vitamiineja ja kuitua

erinomaisia ​​tuoteideoita - Formula Diet

Mitä Formula Diet todella edustaa?

Mitä syöt tällä ruokavaliolla??

Tämän ruokavalion tapauksessa ruoka kulutetaan juomien muodossa. Ne sisältävät kaikki tasapainoisen ruokavalion tarvitsemat aineet. Juomissa on täydellinen tasapaino hiilihydraattien, terveiden rasvojen ja kuidun välillä.

Mineraaleja ja vitamiineja on myös mukana suuria määriä. Alussa ei saa syödä mitään muuta. Toisessa ja kolmannessa vaiheessa siirryt hitaasti normaaliin ruokailusuunnitelmaan. Elintarvikkeiden lisäaineet ja lääkkeet pysyvät päivittäisessä aikataulussa koko ajan.

Normaalien “aterioiden” on oltava myös terveellisiä

Ruokavalio ennen PC - Formula Diet

Kolme eri vaihetta

Kaava -ruokavalio koostuu kolmesta vaiheesta. Toinen ja kolmas ovat kumpikin kaksi kertaa pidempiä kuin edellinen. Ensimmäisessä vaiheessa juot vain erikoisvalmisteisia juomia. Toinen on yhdistää noin 400 kalorin ateria kahden muun juoman kanssa. Kolmannessa vaiheessa on kaksi ateriaa ja yksi juoma.

Terveitä keittoja suositellaan toisessa ja kolmannessa vaiheessa

Formula -ruokavalio - erittäin herkullinen keitto

Ruokavalion kesto

Ruokavalion kesto on hyvin yksilöllinen. Se tulee erittäin vahva painon suhteen, jota on tarkoitus vähentää. Ensinnäkin sinun on menetettävä ylimääräisiä kiloja. Toiseksi sinun pitäisi muuttaa omia ruokailutottumuksiasi. Se vie vain aikaa. Mitä suurempi ylipainoon liittyvä ongelma, sitä kauemmin sinun on kestettävä. Mutta lopulta sinulla on täysin erilainen asenne ruokaan. Ihmiset kiinnittävät enemmän huomiota laatuun kuin määrään. Ihmiset, jotka ovat onnistuneesti noudattaneet ruokavaliota, kertovat, että ihmiset nauttivat ruoastaan ​​enemmän ruokavalion päätyttyä.

Monet salaatit ovat myös hyödyllisiä tämän ruokavalion kanssa

Kaava -ruokavalio - erilaisten tuotteiden syöminen

Edut ja haitat yhdellä silmäyksellä

Kaavan ruokavalion edut:

  • Yksinkertaiset säännöt,
  • Nopeat ja turvalliset tulokset,
  • Tasapainoinen ravitsemus.

Haitat:

  • Siirtyminen “normaalista” nestemäiseen ruokaan,
  • Ennenaikaisen peruuttamisen vaara tiukkojen sääntöjen vuoksi,
  • Taattu ja vahva jojo-vaikutus ennenaikaisen irtisanomisen yhteydessä.

Kaavan mukaisen ruokavalion tavoitteena on, että terveellisestä syömisestä tulee sinulle normi

Formula -ruokavalio - maukas ja täyttävä

Onko tämä oikea ruokavalio sinulle?

Nautitko todella tällaisesta ruokavaliosta ja voisitko käydä sen läpi? Voit vastata tähän kysymykseen vain itse. Kukaan muu ei voisi löytää vastausta kuin sinä itse. Säännöt ovat tiukat, mutta hyvin yksinkertaiset ja selkeät, mikä voi viime kädessä auttaa varmistamaan niiden noudattamisen. Muut ruokavaliot vaativat monimutkaisempaa suunnittelua, mutta ovat monipuolisempia. Ehkä ne olisivat parempi vaihtoehto sinun tapauksessasi.

Tällainen ateria olisi ihanteellinen toisen ja kolmannen vaiheen aikana

Kaava -ruokavalio - monia erilaisia ​​ideoita

Pysy yhteydessä ravitsemusterapeuttiin tai lääkäriin

Periaatteessa painoon liittyy monia erilaisia ​​sairauksia. Korkea verensokeri ja paine, hengitysvaikeudet, hikoilu, maksan ja munuaisten vajaatoiminta ovat vain muutamia esimerkkejä monista. Lisäksi itseluottamus on heikentynyt, mikä voi johtaa krooniseen masennukseen joillakin ihmisillä. Ei ole väliä kuinka huonoja kaikki nämä olosuhteet ovat, keho on nyt tottunut niihin. Se voi tuntua oudolta, mutta parannus voi olla heille shokki. Joskus sinusta tuntuu pahalta, detox -prosessiin voi liittyä erilaisia ​​kriisejä. Tästä syystä on välttämätöntä, että pidät jatkuvasti yhteyttä ravitsemusterapeuttiin, lääkäriin tai psykologiin. Erittäin vaikeissa tapauksissa suositellaan jopa monitieteistä neuvontaa.

Sinun pitäisi noudattaa kaavan mukaista ruokavaliota kokonaan, jotta ei olisi jojo-vaikutusta

Kaavan ruokavalio terveellinen juoma

Unohda epäterveelliset tavat

Ruokavalion toisessa ja kolmannessa vaiheessa voit jo syödä normaalia ruokaa. Mutta sinun on silti vältettävä roskaruokaa ja haitallisia ruokailutottumuksia. Unohda epäterveellinen rasva, paistettu ja friteerattu. Voit tietysti syödä mahdollisimman vähän suolaa. Valitse terveellisiä vaihtoehtoja tavallisille makeisille. Sinun on noudatettava tätä myös ruokavalion päätyttyä!

Opi nauttimaan ruoasta

Kaava -ruokavalio loistava sekoitus vitamiineja

Hyvät tulokset, kun ne tehdään oikein

Joten pääasia on, että kaava -ruokavalio on hyvä idea pysyvään laihtumiseen. Se tarjoaa tasapainoisen ruokavalion ja hitaan lähestymistavan uudentyyppiseen ruokavalioon. Jos teet kaiken oikein, muutat perusasenteesi ruokaan.

Toinen ja kolmas vaihe ovat kumpikin pidempiä kuin edellinen

Ideoita salaateille Formula Diet (8)

Yhä useammat asiantuntijat suosittelevat kaavan mukaista ruokavaliota

Jakautuminen vuorokaudenajan mukaan - Formula -ruokavalio

Sinun on ehdottomasti noudatettava tätä ruokavaliota asiantuntijan valvonnassa

tuore kasvisruokavalion sekoitus