Keittiö ilman seinäkaappeja – ehdoton trendi nykyaikaisissa keittiökalusteissa

Keittiö ilman seinäkaappeja? Joo oikein! Tällaiset keittiölaitteet ovat olleet jo jonkin aikaa täysin trendikkäitä. Ne tekevät maalin modernilla ja samalla hieman rennommalla ilmeellä ja saavat yhä useampien sisustusfanien sydämet lyömään nopeammin. Kerromme sinulle alla, miksi sinun pitäisi valita tällainen keittiö ilman seinäyksiköitä ja miten se voidaan asentaa älykkäästi ja tyylikkäästi. Annamme sinulle myös muutamia tärkeitä vinkkejä siitä, miten voit saada lisää tallennustilaa ja toimittaa sillä optimaalisesti jopa pienemmät keittiöt.

Keittiössä, jossa ei ole seinäkaappeja, on itse asiassa monia etuja 

keittiö ilman seinäkaappeja avoimet hyllyt

Mitkä ovat keittiön edut ilman seinäyksiköitä??

Ennen kaikkea voit “puhdistaa pään” tällaisella keittiövälineellä. Seinäkaappien puute antaa sinulle enemmän katselua ja liikkumisvapautta keittiön yläosassa. Sinun ei tarvitse jatkuvasti avata tai työntää kaapin ovia. Kaikki tarvitsemasi on valmiina käsiin.

Yläkaappien sijasta sinulla on nyt paljon tilaa suositulle seinärakenteelle. Tämä voi olla esimerkiksi kuvioitu keittiön takaseinä, jossa on laatat tai öljysuoja. Kauniita taideteoksia, valoja tai valokuvia voidaan ripustaa. Minimalistit nauttivat siitä, että keittiössä on vain yksiväriset seinät. Voit mennä vain oman maun mukaan.

Entä esimerkiksi tällaiset kuusikulmaiset laatat seinälle? 

luo alkuperäinen keittiön takaseinä ilman seinäkaappeja

Lisäksi keittiö ilman seinäkaappeja on paljon kodikkaampi ja kutsuvampi. Se sopii täydellisesti kynnysvapaaseen, avoimeen asuintilaan. Avoimilla hyllyillä tai sivulaudoilla kauniit lasit, kulhot ja säilytyslaatikot on järjestetty taitavasti.

Tällaisessa keittiössä sekä luonnonvalo että keinotekoinen valaistus putoavat paljon voimakkaammin työtasolle. Koska mikään ei estä valoa. Tämä ei tietenkään tunnu hyvältä vain syödessä, vaan varsinkin ruoanlaitossa.

Korkea katto antaa lisätilaa ylöspäin

keittiö ilman seinäkaappeja moderni maalaismainen

Mitä vaihtoehtoja suositellaan?

Kuten jo mainittiin, useimmissa tapauksissa avoimet hyllyt ovat parempia seinäkaappien korvaajana. Rakenneolosuhteista riippuen voi olla jopa niin, että seinäkaappeja ei voida kiinnittää seinään. Vanhat rakennukset, ikkunat tai putket sekä viistot katot ovat yleisimpiä syitä, jotka puhuvat sitä vastaan. Onneksi pitkillä hyllyillä on monia etuja. Toisaalta niitä voidaan käyttää visuaalisena korostuksena ja ne voidaan valmistaa massiivipuusta tai tilata millä tahansa värillä. Toisaalta ne tarjoavat riittävästi tilaa kauniille astioillesi ja muille keittiövälineillesi.

Maalaismainen tunnelma kohtaa teollisen viehätyksen 

keittiö ilman seinäkaappeja moderni teollinen muotoilu

Vapaasti seisova korkea kaappi on myös hyvä ratkaisu vaihtoehtoihin seinäkaappeille. Tämä tietysti tarvitsee tilaa, mutta tarjoaa paljon enemmän pystysuoraa säilytystilaa keittiössä. Kehittyneitä markkinarako- ja kiskojärjestelmiä ei myöskään pidä aliarvioida, ja ne tekevät ihmeitä keittiöissä, joissa ei ole seinälaitteita.

Voit myös valita avoimet hyllyt pohjakaappien sijasta

keittiö ilman seinäkaappeja avoimet hyllyt vaalea puu

Suuremmat keittiöt voivat hyötyä myös keittiösaaresta, jossa on laatikot

suunnittele keittiö ilman seinäkaappeja

Kuinka voit saada lisää tallennustilaa??

Edellä lueteltujen seinäkaappien vaihtoehtojen lisäksi on myös muita yksityiskohtia, jotka takaavat enemmän säilytystilaa keittiössä ilman seinäkaappeja. Luota suurempiin ulosvedoihin ja laatikoihin perusyksiköitä suunnitellessasi. Niihin mahtuu paitsi enemmän välineitä, myös ne antavat sinulle paljon paremman yleiskuvan, kun vedät ne ulos. Jos sinulla on U- tai L-muotoinen keittiö, sinun tulee ehdottomasti käyttää kääntyvää ja niin sanottua karusellikaappia. Tämä johtuu siitä, että ne ovat erittäin ergonomisia ja käytännöllisiä ruoanlaittoon ja säilytykseen.

Yritä käyttää pienimpiäkin aukkoja ja kulmia tallennustilana

valkoinen keittiö ilman seinäkaappeja avoimet hyllyt puu

Ajattele päivän päätteeksi, tarvitsetko kaikkia keittiössäsi olevia tavaroita. Ehkä jotkut niistä ovat täysin tarpeettomia tai niitä käytetään vain hyvin harvoin. Nämä vievät vain arvokasta säilytystilaa, johtavat usein häiriöihin ja vaikeuttavat puhdistamista. Luota yksinkertaisuuteen ja siisteyteen, kun asennat keittiösi ilman seinäkaappeja, ja nauti rauhallisemmasta ruoanlaitosta ja yhdessäolosta joka päivä.

Keittiö on viime kädessä yksi kodin tärkeimmistä huoneista 

keittiö ilman seinäkaappeja tyylikäs sisustus

Anna keittiösi ainutlaatuinen kosketus kauniilla kuvioiduilla seinillä 

moderni syötävä keittiö näyte seinäkeittiö ilman seinäkaappeja

Tai luottaa vahvoihin väreihin ja tyylikkäisiin tekstuureihin 

keittiö ilman seinäkaappeja bensiinikaapit

Keittiö ilman seinäyksiköitä näyttää uskomattoman hienostuneelta kaikissa sisustustyyleissä 

keittiö ilman seinäkaappeja moderni aasialainen muotoilu

keittiö ilman seinäkaappeja ikkuna olohuone keittiöJärjestä pieni keittiö ilman seinäkaappeja keittiö ilman seinäkaappeja metrolaatat syödä keittiöideoita keittiö ilman seinäkaappeja moderni vaihtoehto keittiö ilman seinäkaappeja moderni muotoilu keittiö ilman seinäkaappeja avoimet hyllyt minimalistiset kalusteet keittiö ilman seinäkaappeja auki valkoiset tiilet opitk -seinärakenne keittiö ilman seinäkaappeja suunnittelee olohuone-keittiön puristisesti Metro laatta keittiö ilman seinäkaappeja moderni muotoilu avokeittiö ilman seinäkaappeja maalaismainen keittiö ilman seinäkaappeja Suunnittele trendikäs keittiö ilman seinäkaappeja


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80