Keittiöideoita, jotka ovat vielä kaukana ajantasaisuudesta

Trendikäs ei tarkoita jotain, joka täyttää tarpeemme pitkällä aikavälillä. Yksi vaikeimmista tehtävistä on ennustaa, mitkä suuntaukset ovat tilapäisiä ja mitkä kestäviä. Muutama viikko sitten julkaisimme artikkelin vuoden 2019 uusimmista keittiökehityksistä. Siellä voit selvittää, mitä pidetään erityisen innovatiivisena ja trendikkäänä tänä vuonna. Ensinnäkin haluat yhden ajaton Keittiön ulkonäkö, silloin on tärkeää noudattaa muutamia muita yleisiä sääntöjä. Näin varmistat, että keittiölaitteesi säilyttävät nykyisen ulkonäkönsä myös monien vuosien ja ehkä vuosikymmenten jälkeen. Tässä tapauksessa on tärkeää lisätä muut tämänhetkiset suuntaukset. Tässä on yhteenveto siitä, mitä nykyään pidetään klassikkona keittiökalusteissa ja jonka odotetaan pysyvän samassa tilassa. Hyödyllisten vinkkien lisäksi löydät, kuten aina, kymmeniä hienoja keittiöideoita.

Tässä huoneessa katto on aksentti

Tyylikkäät pöytäkeittiön trendit 2019

Upeat kvartsi- ja marmoripinnat

Pohjimmiltaan luonnonkivi on edelleen erittäin ajankohtainen keittiön suunnittelussa. Suurempi investointi kannattaa kestävyyden ja siten hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi. Jotkut materiaalit ovat ajankohtaisia ​​ja moderneja vuosikymmenten jälkeenkin. Kvartsi -työtasot takaavat muun muassa eleganssia ja ylellisyyttä kiiltävän ulkonäkönsä ansiosta.

Näitä on erittäin vaikea naarmuttaa tai vahingoittaa millään tavalla, joten ne ovat helppoja hoitaa ja soveltuvat intensiiviseen käyttöön. Marble on toinen moderni klassikko, joka todennäköisesti pysyy valokeilassa pidempään. Kvartsi ja marmori ovat erittäin suosittuja työtasoille, mutta ehkä myös erinomaiselle keittiön roiskumiselle. Näistä materiaaleista voidaan myös valmistaa lisävarusteita, joita voidaan käyttää tyylikkäinä keittiöideoina ja aksentteina. Voit myös harkita sen yhdistämistä muiden luonnonkivien kanssa.

Keittiön muotoilu alkuperäisillä linjoilla ja saumaton ulkonäkö

Vihreät aksentit keittiön trendit 2019

Keittiöideoita sininen, valkoinen, harmaa, metalli, puu

Nämä ovat kaikki värejä, joilla on suuri mahdollisuus pysyvään suosioon. Sininen väri on hyvin yleismaailmallinen ja samalla se antaa huoneille elävän luonteen. Niitä käytetään usein pystysuoraan varastointiyksikköön ja ne voivat toimia aksentteina neutraaleissa keittiötiloissa. Neutraalien sävyjen joukossa on joitakin, jotka lupaavat pysyä ajan tasalla vielä pidempään. Valkoinen väri on täynnä luonnetta ja jaloa, jos sitä käytetään tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Sitä tulee käyttää yhdessä nykyaikaisten, helppohoitoisten materiaalien kanssa, jotta jalo ulkonäkö säilyy pitkällä aikavälillä.

Maaseudun keittiöideat nykyaikaisilla materiaaleilla ovat ajankohtaisia ​​pitkään

muinaiset maaseudun keittiötrendit 2019

Jos valitset valkoisen vain lattialle tai keittiön roiskevedelle, nämä toimivat aksentteina. Hopean sävyiset pinnat nähdään todennäköisesti pidempään nykyaikaisina klassikoina. Ne yhdistävät harmaan varjostamisen hyvät ominaisuudet ja loistavat, jolloin keittiön muotoilu näyttää kirkkaammalta ja houkuttelevammalta. Samasta syystä ruostumatonta terästä pidetään modernina klassikkona. Erilaiset puu- tai puunväriset keittiöideat takaavat miellyttävän lämmön.

Metallivärit ja tarvikkeet ovat myös ajankohtaisia ​​keittiöideoita 

lumoava aksentti keittiö trendit 2019

Avoin pohjaratkaisu: yhtenäinen ilme, kaavoitus ja alkuperäinen kattorakenne

Avoimesta pohjaratkaisusta on tullut kiistaton klassikko modernissa sisustuksessa viime vuosina. Tämä koskee sekä asuntoja yleensä että yksittäisiä huoneita, kuten keittiön suunnittelua. Ihmiset haluavat yhdistää modernit minikeittiöt epävirallisiin kulmiin vapaa -aikaa tai kotitoimistoa varten. Avoin pohjaratkaisu kulkee käsi kädessä yhtenäisen ulkonäön kanssa. Yksittäisten huonekalujen ja tilojen suunnittelu on tämän suuntauksen alainen. Esimerkiksi irralliset keittiösaaret, joilla on yhtenäinen ulkonäkö, ovat tällä hetkellä erityisen suosittuja asunnonomistajien keskuudessa. Avoin pohjaratkaisu johtaa keittiöideoiden tarpeeseen, jotka edistävät eri alueiden jakamista tai näiden standardointia. Taiteellisesti suunniteltu katto voisi hitsata yhteen erilaisia ​​tyylillisiä koriste -elementtejä ja samalla pyöristää kokonaiskonseptin upealla tavalla.

Sininen väri sopii Välimeren tyyliin ja näyttää ajan tasalta

vaaleansiniset istuintyynyt keittiön trendit 2019

Induktiolevyt, moderni LED-valaistus, sisäänrakennetut huonekalut

Toimivuus ja moderni muotoilu yhdistyvät samoihin keittiöideoihin. Hyvin valitut keittolevyt tai kodinkoneet helpottavat ruoan valmistusta ja antavat keittiölle modernin ilmeen samanaikaisesti. Tämä on esimerkiksi tärkeä syy siihen, miksi induktiolevyistä on tullut niin suosittuja tällä välin. Aiemmin niitä ei ollut niin helppo käyttää, mutta innovaatioiden ansiosta ne ovat nyt yhtä yleisiä kuin tavalliset keittolevyt. Yhdessä avoimen pohjaratkaisun kanssa ne edistävät keittiön yhtenäistä ulkonäköä. Innovatiivinen LED -valaistus on tietysti toimiva ja moderni samanaikaisesti. Niiden historia ja taiteellinen käyttö ovat yksi nykyaikaisten suunnittelijoiden tärkeimmistä taidoista.

Alkuperäinen järjestely saa puiset keittiöideat näyttämään erittäin moderneilta

puu- ja valkoiset pinnat keittiö trendit 2019

Uusimmat sisäänrakennetut huonekalut, laatikot ja pesualtaat ovat entistä käytännöllisempiä ja niissä on moderni ilme. Tasaisen ulkonäön vuoksi keittiön seinien yläosassa olevista hyllyistä ja kaappeista luoputaan yhä enemmän. Lisäksi ihmiset haluavat valita soikeita ja pyöreitä muotoja huonekaluille ja asusteille aina kun mahdollista. Nykyaikaisina klassikoina toimivien keittiöideoiden yhdistäminen on myös yleistä. Nämä ovat mitä tahansa lähestymistapaa yksilöllisen luonteen saavuttamiseksi omassa keittiösuunnittelussa. Voit nähdä, miten tämä voidaan saavuttaa esimerkkiemme avulla.

Kontrastit mustien keittiökaappien, modernisti suunnitellun katon ja valkoisesta marmorista tehtyjen työtasojen välillä tekevät kokonaisuudesta erittäin houkuttelevan

Ideoita klassisen keittiön trendeissä 2019

Sininen ja puu – kaksi hienoa keittiötä

Jolzbodenin keittiötrendit 2019

Keittiötrendit 2019 kaikki kirkkaan valkoisena

Keittiön trendit 2019 kaikki moderni ja alkuperäinen

Keittiötrendit 2019 ruskeat vivahteet ja ideat

Keittiön trendit 2019 harmaa ja puu

Selkeät linjat ja avoin pohjaratkaisu – molemmat ovat erittäin moderneja keittiön suunnittelussa

Keittiön trendit 2019 valoisa huone

Keittiön trendit 2019 puu ja oranssi

Keittiön trendit 2019 teollinen ja maaseudun

Keittiötrendit 2019 maaseudun keittiösaari

Keittiön trendit 2019 violetti aksenttiseinä

Oikeassa yhdistelmässä jopa perinteisimmät materiaalit voivat näyttää modernilta

Keittiön trendit 2019 marmori ja muut kivityypit

Keittiön trendit 2019 marmori ja puu

Keittiön trendit 2019 mintunvihreät huonekalut

Keittiötrendit 2019 saumaton ulkonäkö

Keittiötrendit 2019 kasvipohjaisia ​​ideoita

Valaistus on erittäin tärkeä modernille ulkonäölle

Keittiötrendit 2019 erittäin vaaleat sävyt

Keittiön trendit 2019 kirkkaan valkoinen

Keittiötrendit 2019 upeat keltaiset aksentit

Keittiön trendit 2019 upea harmaa sisustus

Keittiötrendit 2019 hienoja ideoita

Alkuperäinen säilytystila on osa modernien keittiöiden luonnetta

Keittiötrendit 2019 erilaisia ​​harmaita ideoita

Keittiötrendit 2019 eri neutraalit värit

Taiteellinen aksentti keittiö trendit 2019

upeat puukattoiset keittiötrendit 2019

upeat valoisat kattokeittiötrendit 2019

Alkuperäiset skluptural -muodot ovat toinen erittäin moderni keittiöidea

upeat keittiösuunnittelukeittiötrendit 2019

valkoinen sisustuskeittiön trendit 2019

upeat materiaalit keittiö trendit 2019