Keittiön trendit 2014

Punainen keittiö keittiö trendit 2014 suunnittelu moderni

Kuten monilla muillakin elämänalueilla, keittiö kokee pienen herätyksen joka vuosi ja inspiroi uusilla, innovatiivisilla tai luovilla suuntauksilla ja ideoilla. Toisaalta kyse voi olla upeista malleista ja korkealaatuisista materiaaleista, toisaalta värikkäät väriyhdistelmät tai yksinkertaisesti erityisen käytännöllinen keittiö ovat etualalla.

Riippumatta siitä, onko se tyylikäs, moderni rintama vai innovatiiviset konseptit, keittiössä on vielä paljon löydettävää vuonna 2014.

moderni keittiö 2014 tyytyväinen kokki

Valkoinen keittiö tyylikkäillä kohokohdilla

Yksi tämän vuoden ehdottomista trendiväreistä ei ole pelkästään normaali valkoinen, vaan niin sanottu ”premium white”, joka todella loistaa tiloissa jopa puhtaammin ja raikkaammin kuin edeltäjänsä. Keittiön etuosat ovat erityisen puhtaita ja tyylikkäitä ja lupaavat miellyttäviä tunteja ruoanlaiton, juttelemisen tai nauttimisen aikana. Jos kuitenkin valitset modernin värin, sinun on myös asetettava harmonisia värin kohokohtia, koska muuten säteilevä sävy muistuttaa hieman liian paljon sairaalaa – mutta lämpimät harmaat sävyt ja miellyttävä puinen sisustus takaavat oikean tunteen.

moderni keittiö tyylikkäitä kohokohtia

Vai haluatko hieman enemmän kontrastia? Tässä tapauksessa taitava mustavalkoinen sekoitus näyttää erityisen hyvältä rintamalla ja inspiroi erityisesti niitä, jotka arvostavat kapeaa ja selkeää muotoilua. Selkeät kontrastit luovat melkein futuristisen vaikutelman ja lupaavat jaloa hyvänolon tunnelmaa. Trendi toimii parhaiten kiiltävässä ja modernissa, ilman kahvaa olevissa ovissa ja kaappeissa, mutta toisaalta mustat kahvat valkoisella taustalla voivat myös olla varsin houkuttelevia. Jos haluat erityisen yhtenäisen rakenteen, käytä myös sopivia sähkölaitteita, mutta jotkut valmistajat, kuten Miele, ovat jo ryhtyneet varotoimiin ja tarjoavat koordinoituja malleja.

Ylellisten keittiöiden pystyttäminen lähes keittiömallit 2014

Retro ja moderni samaan aikaan

Ne, jotka pitävät hieman vanhentuneesta tyylikkäästä, eivät toisaalta jää paitsi tänäkään vuonna viehättävästi suunniteltujen retrokeittiöiden ansiosta. Laitteet ovat tietysti varsin moderneja, mutta värikonsepti muistuttaa menneitä aikoja ja tekee vaikutuksen runsaalla keltaisella. Taidokkaasti yhdistettynä valkoiseen, harmaaseen ja ruskeaan, retro-trendi näyttää upealta ja näyttää edelleen modernilta ja harmoniselta kiiltävien julkisivujen tai pienten, älykkäiden yksityiskohtien ansiosta. Jos et kuitenkaan pysty järjestämään itseäsi niin paljon seinien ja rintamien keltaisilla vivahteilla, ne sopivat myös huomaamattomiksi katseenvangitsijoiksi oikeissa paikoissa.

moderni vihreä keittiö 2014 minimalistinen tyyli

Jos haluat varastoida itseäsi nykyaikaisilla rintamilla ja muotoiluideoilla tai jos haluat vihdoin antaa kotikeittiölle uuden maalikerroksen, et löydä uusimpia trendejä yksinomaan suunnittelijalta tai nykyiset keittiömessut. Sen sijaan nykyaikaiset katseenvangitsijat ovat olleet pitkään saatavilla erikoistuneessa postimyynnissä, ja niitä löytyy myös muun muassa Otosta. Vierailijat voivat tehdä mitä haluavat sieltä löydät laajan valikoiman keittiökalusteita, olipa se moderni kiiltävä etuosa, tyylikkäät keittiöyksiköt tai oikeat sähkölaitteet. Maaliskuun 3. päivään asti ostajat voivat myös odottaa niin kutsuttua maksutaukoa, jonka aikana maksu on suoritettava vasta 100 päivän kuluttua.!

3D -huoneisto musta keittiö 2014