Keittiön trendit kivessä, betonissa ja metallissa

Kivi, betoni ja metalli keittiön suunnittelussa

Moderni keittiö ei ole vain työpaikka aterioiden valmistamiseen, vaan myös kiinteä osa oleskelutilaa. Avokeittiö-olohuone on erityisen suosittu ja suunniteltu pääasiassa luonnonkivestä tai betonista, eri metalleista ja yksittäisistä pinnoista. Visuaalinen karisma korostaa yksilöllistä elämäntapaa, ja toiminnallisuuden ja korkealaatuisten kalusteiden lisäksi se on trendikkään kodin tärkein ominaisuus hetkiä yhdessä perheen tai sosiaalisten kokousten kanssa ystävien kanssa.

Kuinka perustaa moderni keittiö

nykyinen keittiösuunnittelu keittiötrendit keittiösaari betonista

Kivi keittiössä

Kiinteät kiviset työtasot ja kiven etupinnat, joissa on kivinen ulkonäkö, graniittialtaat tai keittiökalusteiden alla oleva kivirakenne, ovat yhä enemmän katseenvangitsijoita. Kiven, erityisesti luonnonkiven, suosio johtuu sen kestävästä laadusta ja vakaudesta sekä vankista ominaisuuksista ja pitkäikäisyydestä.

Kivet luovat maalaismaisen viehätyksen ja luovat hyvän olon, joka tekee keittiöstä kodikkaan ja kodikkaan paikan talossa tai huoneistossa. Marmori, liuskekivi, graniitti ja muut luonnonkivet tuovat keittiön henkiin luonnollisilla kuvioillaan ja jyvillään. Valitettavasti luonnonkivien suuri haitta on hinta. Jos et halua tehdä ilman puristista, modernia kivi- tai teollisen näköistä keittiötä, löydät osoitteesta keittiö&Co valikoima vastaavia keittiöitä.

Keittiön trendit kivibetoni ja metallikeittiösaari betonikeittiön suunnittelu

Betoni keittiön suunnittelussa

Betoni näyttää todella siistiltä eikä viime aikoihin asti ollut tärkeässä roolissa sisustussuunnittelussa. Mutta juuri keittiössä on nousemassa uusia trendejä, joissa betoniseinät tai -galleriat, betonikatolla varustetut keittiötalot tai betonialustalla olevat ruokapöydät ovat yhä suosittuja. Mitä tulee vakauteen ja joustavuuteen, käytön monipuolisuuteen ja pinnan yksinkertaiseen värisuunnitteluun, betoni on vakuuttava useilla eduilla. Keittiosi voi näyttää erittäin kodikkaalta betoniseinän kanssa, jos käytät materiaalia esimerkiksi puun kanssa ja luot näin Välimeren tunnelman.

avoin keittiö puulattialla Keittiön trendit kivibetoni ja metalli

Kupari on erittäin suosittu metallien keskuudessa

Vaikka kupari oli erityisen tärkeä keittimien ja kattiloiden muodossa keittiössä, materiaalia käytetään nyt monin eri tavoin. Pehmeä, punertava hohto ja korkea joustavuus luonnehtivat kuparia metallina, jota käytetään keittiön suunnittelussa, esimerkiksi koukkujen, varusteiden, ripustusten tai kahvien muodossa. Jos suunnittelet modernin, kodikkaan ja epätavallisen keittiön, et voi tehdä ilman kuparielementtejä ja korostat positiivisesti asuintyyliäsi tällä metallilla. Keittiön huonekalujen pienten ja käytännöllisten lisävarusteiden lisäksi voit seurata trendejä, jotka ovat myös suuntautumassa kupariin koristeellisissa keittiövälineissä. Jopa täydelliset Kalustetut keittiöt, joissa on kuparin näköinen etuosa Niitä on jo.

Keittiön trendit Keittiösaari Keittiön suunnittelu Kupferkueche

Ruostumaton teräs moderniin keittiökalusteeseen

Ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla rintamilla ei ole enää vain tärkeää roolia keittiökoneissa ja suurissa laitteissa vaan myös keittiökalusteissa. Trendi on vakiinnuttanut asemansa valita kaapin ovet ja laatikot ilman lisäkahvaa ja käyttää sileitä etuosia matta ruostumattomalle teräkselle. Myös pesualtaan tapauksessa ruostumaton teräs ei ole enää vakio, vaan se on monitahoinen ja siinä on kiiltävä kromi tai mattapinta. Ruostumaton teräs voi olla itsenäinen tai sitä voidaan käyttää yhdessä puusta tai kivestä valmistettujen elementtien kanssa. Puu luo lämpimän, mutta kuitenkin avantgardisen ilmeen, kun teräksen viileä vaikutus yhdessä puun lämmön kanssa tulee omakseen erityisen tyylikkäällä tavalla ja asettaa näyttämön edustavalla tavalla.

Kuvan lähde: www.kuecheco.at


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80