Keittiön työtaso ja keittiön takaseinä: täydellinen valinta

Keittiön työtaso ja takaseinäikkunan riippuvalaisimet uppoavat

Mitä valitset ensin – keittiön tai takaseinän?

Miten koordinoit värit? Onko hyvä sekoittaa eri malleja??

Siellä on niin paljon asunnonomistajia, jotka käyttävät kuukausia vertaamalla eri malleja yhdessä. Rakastat jokaista heistä, mutta et niiden yhdistelmää.

Tässä on 10 esimerkkiä upeista ja onnistuneista työtasoyhdistelmistä. Näiden lisäksi löydät myös arvokkaita vinkkejä oman keittiön valintaprosessin lyhentämiseen.

Lähestymistapa 1: Etsi ensin työtaso

Keittiön työtaso ja keittiön takaseinä

Jos sinusta tuntuu, että olet eksymässä kaikkiin keittiöpöydän ja takapaneelin eri vaihtoehtoihin, keskity yhteen niistä. Mikä se voisi olla? Suosittelen keittiötasoa. Keittiön työtasot maksavat sinulle paljon rahaa ja aikaa. Siksi sinun pitäisi valita ratkaisu, joka saa sinut tuntemaan olosi onnelliseksi pitkällä aikavälillä. Lisäksi on vain muutamia vaihtoehtoja materiaaleille ja väreille, kun taas takapaneeleilla on erittäin suuri, usein hämmentävä valinta. Keittiöpöytä asennetaan myös ensin. Joten yksi, puhtaasti käytännöllinen syy asettaa tämä ensin.

Haluatko tehdä viileän valinnan keittiön työtason ja takaseinän kanssa?

Keittiön työtaso ja keittiön takaseinä valkoinen keittiön kaappi oranssi

Kun olet päättänyt, mitä materiaalia käytät keittiön työtasolle, takaseinän vaihtoehtoja ei myöskään ole niin paljon. Se varmasti helpottaa kaikkea, usko pois!

Sinun ei välttämättä tarvitse sisällyttää keittiötason kuvioita tai väriä takaseinään. Tämä ei ole välttämätöntä, varsinkin jos saavut epätavallisen, leikkisän vaikutuksen. Tässä esimerkissä olet päättänyt kevyestä ja neutraalista versiosta takaseinästä ja näin keittiön pinta tulee omaksi.

 Ota sitten esimerkki valitsemastasi keittiön työtasosta kauppaan. Tämän vuoksi rajoitat nopeasti valintamahdollisuuksia.

Lähestymistapa 2: Etsi ensin takaseinä

Keittiön työtaso ja takaseinä ovat hohtavia laattoja

Jos olet löytänyt takaseinän, johon olet käytännössä rakastunut, sinun kannattaa ehdottomasti ostaa tämä. Tässä tapauksessa keittiön työtason vaihtoehdot ovat melko rajalliset. Jos valitset rohkean tyylin, kuten tässä kuvassa, keittiötaso voi olla hieman hienovaraisempi.

Suosittelen, että yksi kahdesta, ei molemmat, on keskipisteenä samanaikaisesti

Keittiön työtaso ja keittiön takaseinäikkunan mosaiikkilaatat

Täällä näet paljon väriä ja liikettä. Mielestäni kilpailu yhtä jännittävästä keittiön työtasosta tekisi enemmän haittaa kuin hyötyä.

Tämä ei tietenkään sulje pois keittiön työtason ja takaseinän värejä ja kuvioita. Näin saavutat mukavan yhtenäisen voiman.

Kuvassa: Binaco Romano graniittikeittiö – maalatut lasimosaiikit takaseinässä

Keittiön työtaso ja keittiön takaseinä puiset keittiökaapin laatikot

Lähestymistapa 3: Käytä samaa materiaalia keittiön rungon pinnalla ja takaseinässä

Keittiön työtaso ja keittiön takaseinä moderni keittiöallas

Oletko erittäin tyytyväinen keittiön työtason valintaan ja haluatko pitää asiat yksinkertaisina? Käytä sitten samaa materiaalia takaseinässä. Tämä ratkaisu on erittäin älykäs erityisesti silloin, kun etsit kokonaisia ​​alueita valitulta työtasolta ja sinulla on paljon materiaalijäämiä.

Kuvassa: Pietra del Cardoso kivikeittiön pinta ja takaseinä

Keittiön työtaso ja keittiön takaseinäikkuna perinteisesti sisustettu

Voit myös käyttää samaa tai vastaavaa materiaalia, mutta luoda upean ilmeen leikkisästä valotehosteesta käyttämällä erilaisia ​​laattoja. Tällä tavalla ostoksia voi tehdä myös edulliseen hintaan.

Kuvassa: carrama -marmori ja kestävämpi vaihtoehto.

Voit silti luoda lyhyen takaseinän

Keittiön työtaso ja keittiön takaseinä puiset kattovalaisimet

Tämä ratkaisu on kustannustehokas ja luo lopullisen ilmeen.

Lähestymistapa 4: palkkaa asiantuntija

Keittiön työtaso ja takaseinä ovat kiiltävän harmaita laattoja

Joidenkin asunnon omistajien on erittäin vaikea kuvitella valmiita keittiöprojekteja etukäteen. Se tekee koko jutusta aika vaikean. Sinun on tehtävä niin paljon tärkeitä päätöksiä lyhyessä ajassa. Jos tiukat määräajat estävät luovuuttasi, kannattaa ottaa aikaa, mutta silti asettaa ajanjaksot eri toiminnoille. Nyt voit todella käyttää hyvän ystävän apua, jonka mausta pidät erittäin paljon, tai saada neuvoja asiantuntijalta.