Keittiösaaren suunnitteluideoita – tyypit ja persoonallisuudet toiminnon takana

keittiösaari suunnitteluideoita mustavalkoisia laitteita metallisia riippuvalaisimia

Keittiösaaren suunnitteluideoita – tyypit ja persoonallisuudet toiminnon takana

Suunnittelijat kehittivät ja toteuttivat keittiön saaren idean hyvästä syystä. He halusivat perustaa keittiön monitoimipaikaksi. Tämä ei ole enää vain ruoanlaitto- ja tarjoilualue.

Se koostuu perinteisesti kulmasta, jossa on kapeat työtasot huoneen seiniä pitkin.

Nyt näin ei enää ole. Nykyään keittiömuotoilu leviää kaikkiin suuntiin keskipisteestä. Keittiön saari on työtaso keskellä ja se ansaitsee kunnioitusta ja ihailua. Koska heidän suunnittelijansa ovat veistoksen parhaita taiteilijoita. Ruoanlaitto on vakava työ ja ennen kaikkea se on taidetta.

Ennen kaikkea keittiön saaren on oltava toimiva ja tilava. Mutta kuten kaikentyyppisten huonekalujen kohdalla, sinun on otettava huomioon ihmisten mielikuvitus ja henkilökohtainen maku.

Se heijastaa omistajan yksilöllisyyttä ja tekee suunnittelusta ainutlaatuisen ja yksilöllisen.

Nopeasti moderni maailma vaatii syömisen yhdistämistä muihin aktiviteetteihin. Tällaisia ​​ovat taide, kirjallisuus, muoti ja viihde. Voit kokata ylpeänä keittiön saarella ja tuoda ystäviä yhteen. Keittiösaarien asetteluja on erilaisia, ja kaikki nämä ansaitsevat huomiomme. Pyrimme edustamaan tärkeimpiä tyyppejä ja määrittämään ne tietyntyyppisille ostoksille.

Kirjamaton keittiö

Tutustu eklektismin yhdistelmään näissä huonekaluissa. Hieno marmoripinta ja lisävarusteet klassisella tummalla puupöydällä. Tämä toimii kuin kirjoituspöytä ja siinä on myös kirjahyllyt. Tällainen keittiö on ihanteellinen lukijoille ja varmasti myös kirjailijoille! Mukavat baarituolit, joissa on selkänoja ja hieman teollista valaistusta, tarjoavat optimaalisen valon lukunautintoon eklektisen aamiaisen aikana.

Muodin fani

Ylellisyyttä upealla lasivalaistuksella ja tyylikkäillä muodoilla

keittiösaaren suunnitteluideoita erittäin ylellisiä ja ylellisiä

Alla on dekadentti, ylellinen keittiösviitti Brommelin suunnittelustudiosta. Siihen kuuluu muotoiltu keittiö. Nykyaikaisten materiaalien puristinen eleganssi yhdistettiin juokseviin ja naisellisiin barokkiviivoihin. Näin saavutat ylellisen, yksinkertaisen mallin. Jopa arjen apuvälineet mahtuvat tänne. Ne voidaan sijoittaa liukupinnan alle. Ylimääräiset esineet eivät heikennä kristallikruunujen alla olevien valkoisten ja kiiltävien, kiiltävien huonekalujen vaikutusta. Hienostunut vai liioiteltu? Mitä mieltä olet siitä? (TrendHunterin kautta)

Ovela barbaari

Yksinkertaista eleganssia ja järkevyyttä

keittiösaari suunnitteluideoita järkevä ja toiminnallisesti yksinkertainen laite

Pidätkö myös karkeista pinnoista vai olenko ainoa ihminen, joka on hulluna niihin? Mutta sinun on ehdottomasti jaettava mielipiteeni seuraavan kuvan huonekaluista: Alkuperäisten rakenteiden yhdistelmä seuraavassa modernistisessa keittiössä luo mestariteoksen! Mitä mieltä olet yhdistelmästä – tummasta puusta karheilla pinnoilla ja tyylipinnalla olevista maalaismaisista materiaaleista?

Tämä on yksinkertaisesti voittoisa ratkaisu keittiöön! Siitä tulee viileä ja miehekäs paikka. Jokainen mies tuntee olonsa mukavaksi tällaisessa ilmapiirissä. Tietenkin hän mielellään kokkaisi ja syöisi täällä! Täydennykseksi suosittelen täydellisiä turkiskuvioita. Ainoa asia, joka puuttuu, on sima ja pelit … Mitä mieltä olet gourmet-muunnelmasta hyvin paistettua lihaa? Tämä keittiö ansaitsee yksinkertaisesti parasta! (Friendskornerin kautta)

Kaunis unelmoija

Kiinteä sarake ja neonvihreä, kiiltävä pinta

keittiösaaren suunnitteluideoita kiiltävä neonvihreä pinta

Oletko muotojen ja värien ystävä ja haluat kokea ne toiminnallisista vaatimuksista riippumatta? Luo sitten jotain odottamatonta! Alla on räätälöity keittiösaari. Se on kaikkea muuta kuin suorakulmainen. Hän näyttää tulkitsevan omia muotojaan eri tavoin. Näin se saavuttaa harmonian väriyhdistelmän ja jännitteettömien muotojen avulla.

Onko keittiössä rakenteellisia elementtejä, kuten verhoilu tai palkit? Älä jätä niitä tyhjiksi ja puhtaasti toimiviksi. Voit integroida ne muotoiluun pienellä mielikuvituksella ja luoda niistä jotain todella ainutlaatuista. Suunnitteletko keittiösaarta? Rakenna joitakin kukkamaljakoita ja ympäröi ne rehevällä vehreydellä paremman tunteen saamiseksi!

Tyylikäs minimalistinen

Minimalistinen ja kaunis, paljon istuimia

keittiösaaren suunnitteluideoita minimalistisia ja paljon baarituolia

Toiminnallisuuteen keskittyvät avoimet koristeet voivat joskus olla paras ratkaisu. Kokilla on oltava riittävästi tilaa keittiössä. Lisäksi se voi olla järjestysfriikki. Nyt näytämme minimalistisen keittiösviitin erittäin siisteille ihmisille. He haluavat laittaa kaiken takaisin paikoilleen heti, kun et enää tarvitse sitä. Kun lopetat tämän keittiön käytön, se voi näyttää studiolta. Omistajat odottavat mietteliäästi. Nämä tyylikkäät ja mukavat tuolit johtavat kuitenkin vuoropuheluun. Tämä koskee myös lasisia kattokruunuja. Olet kertaluonteinen keittiöfantasia. Tämä tuo ripauksen glamouria tunnelmaan.

Mukava modernisti

Paljon kynttilöitä ja auringonkukkia luovat romanttisen Välimeren tunnelman

keittiösaaren suunnitteluideoita Välimeren tyyliin kynttilöillä ja auringonkukilla

Nykyaikaiset huonekalut ovat saaneet meidät tottumaan toiminnallisuuden ja tyylin yhdistelmään. Tästä keittiöstä on kyse! Tyylikäs valkoinen yhdistettynä kohtalaiseen puuhun on luultavasti modernein yhdistelmä pinnoille. Näet voimakkaan vaikutuksen luonnosta ja temppun toimivuuteen. Molempien maailmojen parhaat puolet saavutetaan mukavassa keittiön pohjapiirroksessa. Lankatuolit tuovat muotoilukulttuuria peliin. Oletko huomannut riippuvalaisimien laajan käytön yhdessä keittiösaarten kanssa? Niiden tarkan pintarakenteen tarjoaa niin kutsuttu keittiösaari. Tässä erityistapauksessa pienet ja kiiltävät suunnittelijalamput kiinnitettiin epäsäännöllisiin ryhmiin erittäin taiteellisella tavalla.

Ihana kiiltävä sileys lumivalkoisessa Glenvale -keittiöt

keittiösaaren suunnitteluideoita erittäin moderni kiiltävä valkoinen

Pelaaja

Lego -tiilet pitävät värikkäästä mosaiikista

keittiösaari suunnitteluideoita värikäs mozaik lego -tyyli

Nyt päästään outoon keittiöaiheeseen, nimittäin “syö ja napsauta”. Tiedot ja sovellukset ovat vallanneet elämässämme älypuhelimien ja välilehtien muodossa tyyleissä ja liikkeissä. Mikä puhuu sen käyttöä keittiön saarella?

Tietokoneen nörtit eivät kuluta uusinta verkkomediaa tai hankkivat yksinkertaisia ​​ja retro -PC -pelejä. Litteä näyttö on kirjoitettu täydellisesti jokaiseen huoneeseen.

Esitetty keittiösaari on iloinen, hauska ja vastaa täsmälleen tätä asennetta. Se voidaan myös yhdistää upeasti naulakkoon. Ja jos on olemassa sellainen asia kuin tietokonehullu lamppu, se on varmasti Moooin klusterivalaisin.

Luova perinteinen

Vintage -tunnelmaa – laventeli ja hedelmät

keittiösaaren suunnitteluideoita perinteisiin vintage -kalusteisiin

Kaikki tässä huoneessa osoittaa rakkautta historiaan. Nämä ovat kynttilöillä varustetut kattokruunut, hehkulamppujen vanhojen hyvien aikojen riippuvalaisin. Jopa klassiset kaasuliesi puhuvat paitsi toiminnallisuudesta myös perinteistä.

Tämän tyyppiselle suunnittelulle on ominaista rakkaus yksityiskohtiin ja käsityötaito. Puinen keittiösaari vintage -tyyliin on varmasti peritty esine tai löytö. Tätä pidetään historian todistajana. Toinen viihtyisä lisävaruste olisi hylly, jossa on kuparikulhoja ja vihanneksia ripustettuna kuivumaan.

Onko sinulla silmää muinaisuudelle ja myös maku eksentrisille elementeille? Voit luoda jotain yhtä hyvää!

Tunnistatko tyypin missään? Jos näin on, voit nyt orientoitua paljon paremmin keittiön suunnittelua valittaessa.

Upea tunnelma lämpimissä väreissä

keittiösaari suunnitteluideoita antiikki baarituolit filigraaniset riippuvalaisimet

Vaimennetut siniset sävyt – kuusikulmainen muotoilu

keittiösaaren suunnitteluideat neliön sininen

Erittäin klassinen ja tilava mustavalkoisena

keittiösaaren suunnitteluideat klassiset mustavalkoiset ja pyöreät metalliset baarituolit