Keittiösuunnitteluideoita ja tämän hetken trendejä 2020

Keittiömuotoilun kuumimmat trendit, jotka meidän pitäisi poistaa vuodesta 2019

Vuoden 2019 loppu lähestyy ja lopullisten vaatimusten ja taseiden aika on. Katsotaanpa taaksepäin tähän kohtaan ja keskustellaan tämän vuoden kuumista trendeistä ja pohditaan, mitä voimme ottaa mukaamme ensi vuonna 2020.

Tämän vuoden trendit sisältävät monia mielenkiintoisia ideoita, piilotetuista tiloista saumattoman ilmeen ja rohkean värin käytön lisäämiseksi..

Keittiön suunnitteluideoita ja tämän hetken trendejä

keittiön suunnitteluideat kapea keittiöasennus keittiökalusteet puu

Olemme myös oppineet, että jo tunnettujen suunnitteluelementtien käyttö, mukaan lukien klassiset trendit, ei estä mitään uudistumasta ja innovoimasta suunnittelussa.

Tämä on muuten oppitunti, joka meidän pitäisi myös oppia vuoden lopussa.

Keittiön suunnittelu kahdessa värissä

Yksivärinen keittiösuunnittelu, jopa kahdessa modernimmassa värissä, on valtava riski, mutta suunnittelijat ovat osoittaneet, että se voi toimia erittäin hyvin.

Tylsyys on poistettava, mutta se voidaan saavuttaa upeasti erilaisten materiaalien avulla. Eri tekstuurien käyttö saavutti uusia ja uusia yhdistelmiä. “Lämpimien” ja “raittiiden”, kuten laattojen ja puun, yhdistäminen on erityisen suosittua.

Piilotetut toiminnalliset tilat

Saumattoman ulkonäön tavoittelu on tullut yhä suositummaksi viime vuosina. Se tuo niin paljon mukavuutta ja kodikkuutta, että voisit ulottaa tämän modernin yksinkertaisuuden käytännössä kaikkiin elämän alueisiin. Vielä muutama kausi sitten se liittyi lähes yksinomaan keittiöön, mutta nyt tehdään yhä enemmän päätöksiä saumattoman ulkonäön laajentamiseksi kaikkiin asuinalueisiin. Nyt löydämme myös keittiöstä piilotetut toiminnalliset laitteet, joissa jopa uuni ja jääkaappi on piilotettu kaappiin tai muuhun huonekaluun. Tämä tietysti helpottaa myös avointa suunnitelmaa, joka yhdistää keittiön olohuoneeseen tai muuhun tunnelmaan.

Taitavasti yhdistävä muotoilu ja toiminta

keittiösuunnitteluideoita keittiökalusteiden laatikko ylimääräistä säilytystilaa

Keksi käytännön ideoita

keittiösuunnitteluideoita keittiökalusteiden säilytystilaa kaappi

Puu, puu ja vielä enemmän puu

Keittiömme voi olla erittäin moderni ja sisältää edelleen puuta – olemme oppineet sen vuoden 2019 uusimmista keittiökehityksistä. Tämä materiaali on ympäristöystävällinen, mukautuva ja voidaan yhdistää lähes mihin tahansa sisustukseen. Se ilmaisee suurelta osin kaipuumme luonnolliseen elämäntapaan, myös jokapäiväisessä elämässä.

Tummalla puulla on tärkeä rooli tässä ja se on usein edullinen kaikkien mahdollisten värivaihtoehtojen joukossa sen ylellisen ulkonäön vuoksi.

Puiset keittiökalusteet ovat täysin trendikkäitä

keittiösuunnitteluideoita puukeittiö suunnittelu puulattia

Maalaismainen keittiö massiivipuusta

keittiön suunnitteluideoita maalaismainen keittiösuunnittelu puiset huonekalut

Sekoita modernit keittiövälineet ja kiiltävät pinnat

Keittiökoneet ja pinnat eri tyyleissä – tämä on hyvin yleistä nykyaikaisissa keittiöissä vuonna 2019. Meillä ei ole koskaan ollut näin suurta muutosta. Tämä on kaunista ja tarjoaa entistä enemmän vaihtoehtoja saumattomassa ja yksivärisessä tyylissä.

Kiiltävät aksentit antavat keittiölle modernin luonteen

keittiösuunnitteluideoita keittiökalusteiden suunnittelu riippuvalaisimet kuparin värit

Todellinen graniitti keittiön kalusteissa

Graniitti on vuoden 2019 toinen todellinen kohokohta puun vieressä, mutta sen pitäisi olla aitoa. Koristeelliset jäljitelmät, vaikka ne olisivat hyviä, eivät ole enää mukana.

Keittiön työtaso graniittia

keittiösuunnitteluideoita keittiösaari modernit keittiökalusteet

Pienet keittiökaapit

Opimme erittäin hyvin vuonna 2019 käyttämään mahdollisimman vähän asioita keittiömuotoilussa, ja on erittäin tärkeää, että teemme sitä edelleen. Näin voimme keskittyä olennaiseen ja olla rennompi. Näyttää siltä, ​​että meidän pitäisi jossain määrin pysyä tämän trendin tahdissa käyttämällä yhä enemmän pieniä mutta erittäin älykkäästi suunniteltuja keittiökaappeja.

Säilytä kaikki tarvittava laatikon altaissa

keittiösuunnitteluideoita keittiön kaapit säilytystilaa pesualtaat

Oman persoonallisuutesi etsiminen ja ilmaiseminen sisustussuunnittelussa – se oli edelleen tärkeää vuonna 2019. Tähän suuntaan on otettu monia askeleita. Miten haluamme rakentaa sen varaan vuonna 2020?

Moderni keittiö, jossa on konkreettinen ilme

keittiön suunnitteluideat betoninen ulkoasu riippuvalaisimet puujakkara

Luovia ratkaisuja, jotka voidaan mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin

keittiösuunnitteluideoita puuseinä käytännössä liikkuva

Yksinkertainen muotoilu mustavalkoisena

keittiön suunnitteluideoita pienen keittiön väri valkoinen

Saat lisää inspiroivia keittiösuunnitteluideoita vierittämällä alas

keittiön suunnitteluideat keittiösuunnittelu laattalattia keittiökaapit valkoinen keittiön suunnitteluideoita moderni keittiösuunnittelu puulattia keittiön suunnitteluideoita moderni keittiö keittiö työtaso puu keittiön suunnitteluideoita säilytystilaa mausteet laatikko käytännön keittiöideoita keittiösuunnitteluideoita kaksivärinen keittiösuunnittelu mustavalkoinenkeittiön suunnitteluideoita graniitti työtaso keittiö niemimaa keittiön suunnitteluideat puupalkit kupariväriset riippuvalaisimet ruokapöytä keittiön suunnitteluideat puu keittiökeittiökalusteet keittiösaari puu keittiön suunnitteluideat keittiön työtaso puu pesuallas keittiön suunnitteluideat keittiön saaren valkoiset riippuvalaisimet kuparinvärisetkeittiön suunnitteluideat keittiön hyllyt puu maalaismainen keittiö keittiön suunnitteluideoita retro jääkaappi smeg valkoinen keittiön suunnitteluideoita maalaismainen keittiösuunnittelu säilytystilaa puulaatikot