Keittiötrendit 2021 – tuoretta elävää inspiraatiota unelmiesi keittiöön

Keittiöt ovat yhä enemmän jokapäiväisen elämämme keskipisteessä omissa neljässä seinässämme. Meillä on myös tapana viettää paljon enemmän aikaa kotona ja cocooning -trendistä on tulossa yhä suositumpi. Lisää mukavuutta ja parempaa elämänlaatua on erittäin tärkeä rooli meille jokaiselle. Yksilöllisesti suunniteltu keittiö on siis jokaisen laitoksen kaikkein tärkein asia, ja se on yksi kodin kunnostuksen tai uuden rakennuksen tärkeimmistä näkökohdista. Jos olet myös parhaillaan kunnostamassa vanhaa keittiötäsi tai ehkä tilaamassa kokonaan uuden, viimeisimmät keittiötrendit vuonna 2021 voivat varmasti olla mielenkiintoisia ja ennen kaikkea inspiroivia sinulle. Seuraavissa riveissä esittelemme tärkeimmät niistä.

keittiön trendit 2021 musta rintama

Avoin elämä

Että "Huone huoneessa" Elämäkonsepti ei todellakaan ole uusi. Tämä kehittyy kuitenkin yhä enemmän ja on kaikkialla läsnä erityisesti uusissa rakennuksissa. Keittiö ei ole enää erillinen huone, jossa teet vain ruokaa, vaan tyylikäs, avoin alue, joka sulautuu luonnollisesti muuhun olohuoneeseen. Ei ole enää mitään rajoja, joita voi nähdä tai tuntea. Ruoanlaitto, syöminen, rentoutuminen ja yhdessä oleminen tapahtuvat kodikkaassa jatkuvuudessa. Tämä tarjoaa luultavasti parhaat edellytykset viestinnälle ja avoimuudelle. Jopa kotitoimistolla, josta on tullut niin tärkeä, on usein paikkansa täällä tyylikkäänä työpaikkana. Jotkut tunnetut keittiövalmistajat jopa integroivat vaatekaapit ja kodinhoitohuoneet keittiön luomuksiin. Joten voit käydä läpi hyvin yksilö Suunnitellaan korkealaatuinen keittiö tyydyttää optimaalisesti elämän tarpeensa ja mieltymyksensä.

avoimen keittiön oleskelutila küchentrens 2021

Lisää luontoa materiaalien kautta

kestävyyttä on tullut välttämätön osa keittiökehitystä vuonna 2021. Materiaalit näyttävät yhä luonnollisemmilta, ovat laadukkaampia ja siksi kestävämpiä. Kivi ja graniitti sekä innovatiiviset mineraalit, keramiikka ja metalli luovat viimeisimmän keittiömallin sävyn. Useimmiten kvartsikivestä valmistettujen työtasojen marmorinen ilme on ehdottomasti palannut, sekä vaaleissa väreissä että tummassa antrasiitissa. Puuviilut tai muut kestävät pinnat erilaisissa puun vivahteissa säteilevät edelleen vertaansa vailla olevaa optista lämpöä ja varmistavat harmonisen tasapainon metalli- ja kivikuvioihin. Ja vaikka se ei ole aivan halpaa, massiivipuu löytää myös tiensä takaisin moderniin keittiöön vuonna 2021.

keittiön trendit luonnonpuusta 2021

Eleganssia ja helppohoitoisuutta samanaikaisesti

Hohtavat ja kiiltävät pinnat ovat yhä harvinaisempia trendikkäässä keittiössä. Keittiön etusivut ovat nyt pääosin matta- ja satiinimateriaalia. Koska näitä suositellaan myös tummemmissa, mykistetyissä väreissä, innovatiiviset nanopinnoitteet, joita kutsutaan myös sormenjälkien vastaisiksi pinnoiksi, tulevat pelastamaan. Ne ovat erittäin helppohoitoisia eivätkä yksinkertaisesti anna öljyisille tai jauhoisille sormenjäljille mahdollisuutta. Keittiön trendeille 2021 on ominaista selkeästi hienostuneempi muotoilu. Huomaat, kuinka etuosat laskeutuvat lattialle ja kaappeissa ja laatikoissa ei ole kahvoja. Useimmissa tapauksissa tämä ei välttämättä tarkoita avattavaa versiota, vaan pikemminkin ergonomisia upotettuja kädensijoja, jotka takaavat jalojen monoliittisen ilmeen. Ei pidä myöskään unohtaa, että useimpien keittiövalmistajien työtasot ovat jo muuttuneet paljon filigraanisemmiksi ja antavat keittiölle entistä hienostuneempaa.

graniitti -antrasiitti -keittiön trendit 2021

Lisää rohkeutta käyttää värejä

Valkoinen kiiltävä keittiö, joka on pitkään ollut muodissa, ei todellakaan ole enää yksi keittiön suosikeista. Kuten edellä mainittiin, tummemmat keittiöt ovat nousussa. Mustan ja antrasiitin keittiön etuosat ja kaapit ovat selvästi pakollisia useimmissa kokoelmissa, ja ne yhdistetään useimmiten muihin mykistettyihin tai maanläheisiin väreihin, kuten esimerkiksi terrakottaan. Tummat sävyt eivät välttämättä näytä synkkiltä keittiössä, mutta ne ovat täydellinen tausta tuoreille väriroiskeille. Uusimmat ovat saatavilla Trendivärit kuten tulinen laava, syvän sininen, rehevä sammalvihreä tai jopa jauhemainen pastellinpunainen ja raikas salvia vihreä. Kullan, kuparin tai messingin liitokset näyttävät myös erityisen tyylikkäiltä keittiön takaseinillä tai työtasoilla ja antavat kokonaisuudelle hienon, jaloa kiiltoa.

trendiväri salvia vihreä keittiö trendit 2021

Rikasta omaa asuintilaa ansaitsemallasi unelmakeittiöllä. Kun suunnittelet, mieti tarkkaan elämäsi prioriteetteja ja mitä materiaaleja ja värejä haluat ympäröidä. Luota kokeneisiin keittiöasiantuntijoihin ja luo yhdessä kodikas kodikas keittiömaailma, jossa tunnet olosi todella hyväksi.

Keittiön trendit 2021

Keittiön trendit 2021 graniitti

keittiön trendit 2021 harmaa rintama