Kuinka valita keittiön pesualtaan materiaali

Pesuallas keittiömateriaalin idea työtaso musta Kuinka valita keittiön pesualtaan materiaali

Jokainen keittiön rakentanut tai kunnostanut tietää, kuinka monta päätöstä on tehtävä lyhyessä ajassa. Ota selvää mahdollisista vaihtoehdoista etukäteen, jotta koet vähemmän stressiä. Meillä on täten yhteenveto pesualtaissa käytettävistä materiaaleista.

Hinta, toimivuus ja esteettisyys ovat kaikki tärkeitä kriteerejä. Voit esimerkiksi ostaa halvan ruostumattomasta teräksestä valmistetun altaan, mutta sinun on otettava huomioon, että halkeamat ja halkeamat voivat vaurioittaa sitä helposti ja kaikenlaiset tahrat näkyvät selvästi. Valkoinen palosavi tai valurauta -pesuallas ovat kauniita, mutta vaativat raskasta käsityötä pysyäkseen kirkkaina ja valkoisina. Kvartsialtaista on tulossa yhä suositumpia, mutta ne ovat kalliita ja voivat myös vaurioitua.

Etkö ole varma, mikä sopii keittiösi? Lue lisää näistä suosituista materiaalivaihtoehdoista.

Ruostumaton teräs – kestää kuumuutta ja tahroja

Keittiön pesuallas kukka maljakot keltainen työtasot liesi

Suosituin materiaali keittiöallas – ruostumaton teräs. Pesualtaat kestävät kuumuutta ja tahroja, ja niitä on saatavana useita eri malleja ja kokoja. Suosittelen harjattua tai mattapintaista kiiltävää kiillotettua versiota – vesi tahrat ja naarmut eivät ole niin näkyvissä. Kysy alla olevista pesualtaista, joissa on ääntä vaimentavat paneelit. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että nämä paneelit ovat tehokkaampia kuin äänieristyssuihkeet tai paksumpi teräs.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pesualtaiden hinnat vaihtelevat, mutta voit myös ostaa jotain kunnollista halvalla. Joten ne sopivat myös niille, joilla on budjetti.

Hinta: 75,36–602,91 euroa on tyypillinen, se voi olla jopa korkeampi leveydestä, koosta ja asennustyypistä riippuen.

Graniitti pesuallas

Keittiöallas sitruunan limenvihreä hana

Tämä on suosikki muunnelmani asiakkailleni ja myös omalle keittiölleni. Ne näyttävät hyvältä, ovat pysyviä, ja vesimerkit ja naarmut eivät ole niin helposti havaittavissa kuin ruostumattomalla teräksellä. Niitä on saatavana erilaisilla neutraaleilla sävyillä, mutta pidän tummanharmaasta, ruskeasta ja mustasta, koska ne peittävät parhaiten lian. Kuvassa on oma pesuallas ja minun on sanottava, että en puhdista sitä niin usein kuin pitäisi, koska se ei koskaan näytä likaiselta. Kestävyydestään huolimatta nämä altaat voivat haljeta, jos niitä käytetään väärin – esimerkiksi kuljetettaessa. Tarkista altaan sijainti ennen sen asentamista varmistaaksesi, ettei se ole vahingoittunut.

Hinta: 226,09 euroa – 452,18 euroa

Paloääni – ääni, joka laukaistaan ​​erittäin korkeassa lämpötilassa

Pesuallas keittiössä oranssi keittiöpeili laatta työtasokaappi

Näiden symbaalien materiaali on savi, joka on poltettu erittäin korkeissa lämpötiloissa ja kestää naarmuja ja tahroja. Puhdistus on helppoa – saippualla ja sienellä tai miedolla hankausaineella kovemmille tahroille. Suosittelen tätä materiaalia aina niille, jotka haluavat valkoisen pesualtaan.

Hinta: 301,45 – 753,64 euroa

Valurauta – emaloitu valurautainen pesuallas

Pesuallas keittiössä oranssi keittiön peililaatat merensininen

Emaloitu valurautainen pesuallas on myös erittäin kestävä ratkaisu valkoisille altaan tuulettimille. Värivaihtoehtoja on erilaisia, mutta ei ole suositeltavaa käyttää miellyttävää väriä vuosia kestävän pesualtaan kanssa. Ota myös huomioon, että valurautaiset altaat ovat erittäin painavia, joten kaappisi pitäisi pystyä tukemaan allasta.

Hinta: 226,09 euroa – 678,27 euroa

Työtaso luonnonkiveä

Keittiön pesuallas oranssi hyllyt ikkunapaneelit seinän suunnittelu

Jos työtasosi on valmistettu luonnonkivestä, kuten kaunis vuolukivi, harkitse sopivaa allasta. Koska jotkin kivityypit ovat herkkiä tahroille, ota näyte mukaasi ja kokeile sitä kotona. Vuolukivi on täysin tahroja kestävä, mutta pehmeämpi, joten sinun tulee olla varovainen sen kanssa tai vain suostua patinaan myöhemmin.

Hinta: Luonnonkivityypistä riippuen yleensä alkaen 753,64 euroa

Kvartsi työtaso

Keittiön pesuallas kukka maljakot puupaneelit seinähyllyt kulhot lautasetJos suunnittelet kvartsitasoa, sinulla on myös vaihtoehto sopiva kvartsiallas. Sinun on vain varmistettava, että tummempi kvartsi näyttää enemmän naarmuja ja kolhuja kuin vaaleammat.

Hinta: 602,91 – 904,36 euroa

Kiinteä pintamateriaali – helppohoitoinen pesuallas

Pesuallas keittiössä valkoinen sisustus ruokailutilan hehkulamput helppohoitoinen

Luonnonkiven ja kvartsin tapaan mineraalimateriaalin pesualtaat voidaan rakentaa työtasoon sileän ja suoran ilmeen saavuttamiseksi. Tämä pesuallas on helppo puhdistaa, mutta on suositeltavaa ottaa näyte mukaasi, jotta voit helpommin päättää, onko materiaali riittävän kestävä sinulle, koska joissakin mineraalimateriaaleissa on naarmuja.

Hinta: Kiinteiden pintamateriaalien hinta alkaa 376,82 eurosta neliömetriltä, ​​normaalisti myös sisäänrakennettujen altaiden tuotanto- ja asennusmaksut.

Kupari – kuparialtaat ovat stimuloivia ja voivat olla ruosteenkestäviä ja antimikrobisia

Pesuallas keittiössä maalaismainen sisustus puu keittiö saari

Etsitkö jotain erilaista? Kuparialtaat ovat houkuttelevia ja voivat olla ruosteenkestäviä ja antimikrobisia, joten ne ovat loistava vaihtoehto keittiöön. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että saat korkealaatuisen altaan, jossa on vähintään 99% kuparia – hieman sinkkiä lisätään lujuuden lisäämiseksi. Vältä puhdistamista aggressiivisilla aineilla, mieluiten miedolla saippualla ja vedellä valmistajan suositusten mukaisesti.

Hinta: 376,82-904,36 euroa, mutta voi olla jopa korkeampi koosta ja käsin leikattujen yksityiskohtien mukaan.

Kerro meille nyt, mitä materiaalia haluat pesualtaaseesi

         Pesuallas keittiömateriaalissa Idea työtaso valkoinen sisäänrakennettu

Klassinen, kodikas sisustus

Pesuallas keittiömateriaalissa idea työtaso maalaismainen