Kuinka voit päivittää keittiösi hetkessä kuluttamatta pientä omaisuutta

päivitys keittiö klassinen sisustus valkoinen vihreä työtaso

Kuinka voit päivittää keittiösi hetkessä kuluttamatta pientä omaisuutta

Keittiö on varmasti talon tärkein huone. Monille meistä se on paikka, jossa hälinä hallitsee eniten tai jossa vietät suurimman osan ajastasi riippumatta siitä, oletko valmis valmistamaan herkullisia aterioita perheellesi, valmistautumaan suurten ja pienten tapaamiseen. ihmisiä tai vain istua keittiön pöydän ääressä vanhan ystävän seurassa nauttien kupillisesta hyvänmakuista kahvia.

Keittiösi voi olla tilava tai pieni, näyttää aina siltä, ​​että tämä huone on yleensä kokoontumispaikka, kun vieraat tulevat käymään. Siksi on sanottava, että keittiön päivitykset voivat lisätä asunnon arvoa huomattavasti.

Kokonaisvaltainen keittiön remontti on kallista, aikaa vievää ja vaivalloista, mutta on olemassa useita tapoja, joilla voit virkistää ja päivittää itseäsi aiheuttamatta haittaa läheisillesi, häiritsemättä perhe-elämää ja ehkä ennen kaikkea tyhjentämättä rahalaatikko. Joten käytä joitain näistä vinkeistä, niin voit suunnitella jännittävän matkan joihinkin eksoottisiin kohteisiin säästöillä!

Pieni tuore maali voi tehdä ihmeitä

keittiö päivitys klassinen sisustus valkoinen kuvio seinän suunnittelu

Virkistä seinät

Keittiön seinät likaantuvat ja rasvoittuvat helposti – tämän seurauksena keittiöt näyttävät usein vanhemmilta ja rasittavammilta jopa säännöllisellä pyyhkimisellä. Kokeile vähän maalia palauttaaksesi seiniesi kiilto. Uusi värisävy muuttaisi koko tilan alusta alkaen. Jos keittiön pääväri on toistaiseksi ollut valkoinen, miksi et valitse nyt vihreää, harmaata tai sinistä? Kuten maailman kuuluisimmista sisustuslehdistä voidaan nähdä, myös värikkäistä keittiöistä on tullut erittäin suosittuja viime päivinä.

Tunnetko itsesi rohkeammaksi? Rohkeampi? Sitten voit yrittää peittää keittiön seinät tapetilla. Tapetti voi kirjaimellisesti herättää huoneen unesta ja tuottaa enemmän energiaa ja innostusta. Keittiö on täydellinen paikka oppia sisustamaan!

Keittiön kaappien vaihtaminen voi osoittautua erittäin kalliiksi ja laajamittaiseksi liiketoiminnaksi

päivitä keittiö klassinen sisustus sininen kiiltävä pinta

Herätä ne väsyneet kaapit

 Jos omasi eivät ole kauhean vanhoja, mutta hyvässä kunnossa ja hieman vanhentuneita, uudella maalikerroksella tai tummalla puutahralla olisi erittäin myönteinen vaikutus koko huoneeseen sekä päivittää että päivittää sitä. Tuore kerros valkoista kiiltävää lakkaa kirkastaa, piristää ja laajentaa huoneesi. Jos olet värejä rakastava henkilö, rohkeat värit voivat lisätä kaappeihin rohkeita värisävyjä erinomaisen suorituskyvyn takaamiseksi. Ja jos haluat maskuliinisen ilmeen, voit yrittää värjätä kaapit tummemmalla, vahvemmalla värillä..

Jos päätät värittää keittiön kaapit tummemmaksi, on suositeltavaa hyväksyä myös valonlähteesi. Keittiö ei saa koskaan olla liian pimeä. Saatat joutua lisäämään useita uusia valoja kirkastamaan hieman nykyistä valaistusta. Voit myös saavuttaa halutun tyylikkään kontrastin tummemmilla kaappeilla, joissa on hieman vaaleammat seinät – värinsä ansiosta nämä näyttävät yksinkertaisilta. Ellet ole liian hämmentynyt paljastamasta kaikkea kaappisi sisältöä, haluat luultavasti hylätä kaapin ovet kokonaan tai korvata ne lasiovilla. Hauskaa tekemistä ja maalaa myös sisäpuoli!

Katso kaikki keittokirjasi

Vanhojen keittiötason kirjahyllyjen uusiminen

Vaihda työtasot

Tämä voi tulla melko kalliiksi, mutta siellä on paljon edullisia vaihtoehtoja. Ei todellakaan ole muuta tapaa herättää nopeasti väsyneitä työtasoja. Jotkut saattavat neuvoa sinua tuomaan värit peliin, mutta minä en. Pitkällä aikavälillä pienet investoinnit tälle alueelle tuottavat tulosta. Katso ympärillesi vaihtoehtoisia materiaaleja, kuten puuta, korkkia, betonia ja jopa laminaatteja.

Vaihda pieniä mutta tärkeitä teknisiä yksityiskohtia

Jotain niin yksinkertaista kuin pienien laitteistotietojen korvaaminen voi heti antaa sinulle avaimen perustavanlaatuisten muutosten tekemiseen. Pidät kaapistasi ja ajattelet: “Ne ovat hyviä sellaisinaan”, mutta et ehkä ole liian innoissasi heidän laitteistaan. Tulet hämmästymään siitä, kuinka jokin näennäisesti merkityksetön asia kuin uudet ulosvedettävät mekanismit tai kahvat voivat muuttaa kaappiesi ja laatikoidesi ulkoasun kokonaan.

Keittiön värikkään koristeen vuoksi muutamia kasveja on myös voitava majoittaa

keittiö päivitys klassiset sisustuslaatat riippuvalaisimet

Virkistävä vehreys?

Kasvit herättävät aina rauhaa ja terveyttä. Voit mm. B. Yrttien istuttamisella ja säilyttämisellä kauniissa ruukuissa yhdistyy onnistuneesti estetiikka ja hyödyllisyys. Keittiön koosta riippuen voit lisätä ripustettavia kasveja tai suuren seisovan kasvin. Leivinhyllyt ja kirjahyllyt voidaan myös koristaa kasveilla. Sama koskee kaapin pintoja ja paneeleja – älä unohda kastella kasvejasi!

anna keittokirjojen olla katseenvangitsija huoneessa

päivitys keittiö klassiset kalusteet hyllyt lepotuoli vaaleanpunainen

Perusta keittiökirjasto

Voi hyvinkin olla, että olet kerännyt vuosien varrella paljon keittokirjoja – näytä ylpeänä tämä upea kirjakokoelma. Näytä kirjasi täynnä hyvinvointia ja löydä ne keskeiseksi paikkaan keittiössä. Rakenna uusia hyllyjä, investoi edulliseen kirjahyllykaappiin tai yksinkertaisesti järjestä kirjasi johonkin keittiökaapista purkamalla ovet. On parasta pitää kirjat turvallisella etäisyydellä pesualtaasta, koska ne voivat kastua siellä, ja suosittelen myös – kaukana keittiön työtasosta ja työtasoista, koska on mahdotonta suojata niitä lialta ja likaantumiselta.

Voit valita roikkuvan kiskon kattiloille ja pannuille

päivittää keittiö klassinen sisustus maalaismainen yksivärinen

Kattilat voidaan myös ripustaa!

 Keittiöissä, joissa on roikkuvat telineet, on aina jotain lämmintä ja kutsuvaa. Tämä asu viittaa siihen, että asunnon omistaja yhdistää ruoanlaiton viihteeseen. Kun otat kattilat ja pannut ulos kaapista, saat uutta säilytystilaa ja olkaamme rehellisiä, kuka on koskaan valittanut liikaa säilytystilaa? En usko ketään!

Sen sijaan, että jätät seinät tyhjäksi, voit ripustaa niihin valokuvia tai maalauksia

keittiö päivitys klassinen sisustus lattia seinätaide mustavalkoinen

Muita ideoita

Leivänpaahdin on väsynyt. Likaantunut kahvinkeittimesi näyttää pöydältä niin kauhean surulliselta. Näyttää siltä, ​​että monitoimikone toimi varmasti armeijassa … koko vuosikymmen sitten! Pari kiiltävää uutta gadgetia piristää tilaa välittömästi. Voit myös pitää tätä tehokkaana ehdotuksena huoneen rikastamiseksi elävillä väriräjähdyksillä. Nykyään pienempiä kodinkoneita ei enää valmisteta pelkästään mustina ja metallisina väreinä, vaan päinvastoin – ne löytyvät todellisesta sateenkaaren sävypaletista ja vastaavat siten useita tavoitteita ja aikomuksia. Sen lisäksi, että niitä käytetään käytännön keittiötehtäviin, niillä on myös visuaalisesti houkutteleva ulkopuoli.

Älä rajoita taideteosten karismaa asuntosi muihin alueisiin, tuo ne myös keittiöön! Harkitse valaistuksen vaihtamista. Ehkä kattokruunu keittiön pöydän yläpuolella tai tyylikkäät kattovalaisimet keittiöalueesi yläpuolella? Anna itsellesi inspiraatiota lukuisista vinkeistämme.

Vanhan, antiikkikeittiön uusiminen

päivittää keittiö antiikki muotoilu muodikas muotoiluValoisa ja tyylikäs keittiö – kiiltävät pinnat ja ilmavat verhot      päivitys keittiö klassinen sisustus valkoiset verhot hylly auki