Mäntypuiset huonekalut keittiössä – Minacciolon Natural Skin

männyn kalusteet keittiön suunnittelijaratkaisu

Mäntypuiset huonekalut keittiössä – Minacciolon Natural Skin

Sisäisen luonnollisen, rypytetyn männyn ulkonäössä on jotain erityistä ja rauhoittavaa. Ehkä se johtuu kontrastista jossain hyvin luonnollisessa sisustuksessa – tai ehkä se johtuu puun solmujen luoduista kauniista muodoista – vain äiti -luonnon järjestämistä orgaanisista kuvioista ja vuosikymmenien häiriöttömästä kasvusta.

Mikä tahansa se on, oksaisen männyn kauneus on erottuva ja ainutlaatuinen, kun se sijoitetaan moderniin tai nykyaikaiseen sisustukseen.

Minacciolon Natural Skin Kitchen

männyn kalusteet keittiössä

Jos pidät ryppyistä leuan ulkoasua, Minacciolon Natural Skin Kitchen on todennäköisesti visio, jota et unohda pian. Pidät varmasti ruostumattomasta teräksestä valmistettujen työtasojen kontrastista, tyylikkäistä mustista aksentteista ja yksinkertaisesta, epätäydellisestä harmaasta laattalattiasta luonnon mäntyä vasten.

Pitkä työtaso metallipinnalla

Mäntypuiset huonekalut keittiön lasi -ikkunoissa

Jotenkin nämä äärimmäisen erilaiset materiaalit yhdistyvät täydellisesti keskenään ja pyörittävät jotain, joka näyttää jotenkin hyvin yksinkertaiselta ja kevyeltä. Mikä parasta, tämä Minacciolo -keittiö tarjoaa monia salaisuuksia – kuten suoraan keittotason alle sijoitetut piilotetut laatikot, jotka päättyvät käytännöllisesti katsoen saumattomiin puupaneeleihin. Tämä yksinkertainen ja maskuliininen keittiötyyli ilahduttaa varmasti innokkaita kokkeja ja muita kuin keittimiä.

Heti kun sinulla on Natural Skin Kitchen Minacciolo haluat todennäköisesti unohtaa melkein kaiken, mitä olet lukenut nykyaikaisista keittiökonsepteista heti.

Kestävä keittiön suunnittelu – keittiön kisko

Mäntypuiset huonekalut keittiön työtasoissa

Astianpesukone suoraan keittolevyn alle

männyn huonekalut keittiön astianpesukoneessa

Toimiva, moderni keittolevy

männyn kalusteet keittiön keittoalueilla