Love-off Adele: Laulaja eroaa miehestään

Vähän ennen pääsiäisviikonloppua eri mediakanavien kautta tuli viesti, joka yllätti musiikkimaailman. Superstar Adele on jälleen sinkku! 30-vuotias, maailmankuulu ja erittäin suosittu brittiläinen laulaja on eronnut 45-vuotiaan aviomiehensä Simon Koneckin kanssa. BBC: n mukaan molemmat haluavat nyt mennä omille teilleen. Muiden tiedotusvälineiden mukaan laulajan johto on vahvistanut eron. Laulajan Benny Tarantinin ja Carl Fyshin tiedottaja on tehnyt virallisen lausunnon: ”Adele ja hänen kumppaninsa ovat eronneet. Mutta he jatkavat rakkaan poikansa kasvatusta yhdessä. ” Lisäksi molemmat entiset kumppanit pyysivät, että heidän yksityisyyttään kunnioitetaan. He tekivät hyvin selväksi, että muita lausuntoja tai kommentteja ei tule.

Adele erosi miehestään ja on jälleen sinkku!

Adele -brittiläinen menestyvä laulaja eroaa miehestään Simon Koneckista

  • Katsaus Adelin onnistuneeseen musiikkiuraan.

Tähtilaulaja pysyy taitavasti median ulkopuolella. Tiedämme paljon enemmän hänen musiikkiurastaan ​​kuin yksityiselämästään. Hänen koko nimensä on Adele Laurie Blue Adkins ja hän varttui Tottenhamissa, Pohjois -Lontoossa. Lapsuudesta lähtien hän oli kiehtonut lauluäänistä.

Hänen suosikkinsa olivat Space Girls ja hän halusi neljän vuoden ikäisenä laulaa kuten kuuluisa tyttöbändi. Adele on nyt toteuttanut lapsuuden unelmansa.

Viimeisten 10 vuoden aikana laulaja on tehnyt kadehdittavan musiikkiuran.

Adele menestyi brittiläisen laulajan kadehdittavalla musiikkiuralla

 Adele on voittanut 15 Grammy -palkintoa.

Adele -brittiläinen menestynyt laulaja voitti 15 Grammy -palkintoa

Nykyään voimakas brittiläinen laulaja on yksi 2000 -luvun menestyneimmistä laulajista. Viimeisen 10 vuoden aikana hän voitti 15 Grammy -palkintoa ja oli ehdolla yhteensä 18 kertaa tälle korkealle musiikkipalkinnolle. Adele on myynyt tähän mennessä yli 100 miljoonaa levyä ja ansainnut uransa aikana noin 167 miljoonaa euroa. Adelen suosituimpia hittejä ovat ”Hello” ja “Someone like you” (yli miljardi katselukertaa Youtubessa!). Poplaulaja sai Oscarin vuonna 2013 James Bond -kappaleesta. Britti työskentelee parhaillaan neljännen studioalbuminsa parissa, joka julkaistaan ​​joulukuussa.

Oheisessa videossa voit jälleen ihailla hänen ääntään ja hänen musiikillista lahjakkuuttaan.

  • Adelin yksityiselämä on tiedotusvälineille tabu.

Menestynyt laulaja osaa pitää yksityiset asiat yksityisinä julkkiksena. Vuonna 2017 Adele vahvisti ensin olevansa naimisissa Simon Koneckin kanssa. Amerikkalainen yrittäjä ja Life Waterin perustaja johtaa Drop 4 Drop-hyväntekeväisyysprojektia ja haluaa parantaa veden laatua köyhissä maissa. Vuonna 2016 Adele meni salaa naimisiin entisen investointipankkiirin ja hyväntekijän kanssa. Mutta he olivat pari syksystä 2011. Syksyllä 2012 heidän poikansa Angelo syntyi. Vielä on kuitenkin epäselvää, missä he tapasivat. Huhut vain levittivät, että Ed Sheeran esitteli heidät kaksi. Laulaja oli tästä eri mieltä.

 Menestynyt brittiläinen laulaja ja amerikkalainen yrittäjä olivat pari kahdeksan vuoden ajan.

Adele brittiläinen menestynyt laulaja Simon Konecki pari 8 vuoden ajan

He näyttivät onnellisilta yhdessä.

Adele -brittiläinen menestyvä laulaja on tyytyväinen Simon Koneckiin

Ei myöskään tiedetä, milloin Adele ja Simon menivät naimisiin. Tunnelmallisessa hyväksymispuheessaan vuoden 2017 Grammy -gaalassa hän vahvisti olevansa sinkku. Tuolloin laulaja sanoi kyynelissä: “Esimieheni, mieheni ja poikani – sinä olet ainoa syy, miksi teen kaiken tämän”. Ilmeisesti kuitenkin paljon on muuttunut hänen yksityiselämässään tällä välin, joten Adele eroaa nyt miehestään.

 Tämä kuva kuuluu historiaan.

Adele menestyi brittiläisenä laulajana Happy Simon Konecki 2017 Grammy Awards -gaalassa

Miten laulajalle käy, on vaikea sanoa. Hän ja Simon Konecki haluavat edelleen huolehtia rakkaudella poikansa Angelon kasvatuksesta. Tähän asti pari asui talossa East Grinsteadissa Etelä -Englannin Länsi -Sussexin läänissä. Eron jälkeen Adele haluaa muuttaa Yhdysvaltoihin, missä hänellä on kiinteistö Beverly Hillsissä. Simon Konecki jää todennäköisesti Eurooppaan, koska hän ei halua lähteä Englannista. Tulevien kuukausien aikana selviää, käyvätkö molemmat entiset kumppanit ruususotaa.

 Adele ja Simon Konecki haluavat nyt mennä omille teilleen.

Adele -brittiläinen menestyvä laulaja Simon Konecki kulkee nyt omia teitään


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80