Mikä keittiön pesuallas on paras – tärkeitä tietoja ja vinkkejä päätöksenteon kannalta

Astianpesukoneesta huolimatta keittiön pesuallas ei ole menettänyt tärkeää rooliaan modernissa keittiössä. Nykyään siitä on tullut jopa monitoiminen ja erittäin houkutteleva, koska sinulla on mahdollisuus suunnitella pesuallas tarpeidesi mukaan. Jopa todellisille sisustusfriikeille ei vain muotoilu ole tärkeä keittiön laitteiden valinnassa. Siksi hyvän keittiön pesualtaan ei pitäisi vain näyttää tyylikkäältä, vaan sen tulee olla muotoilultaan sopiva muihin keittiölaitteisiin, mutta ennen kaikkea sen on oltava optimaalisesti toimiva ja mahdollisimman kestävä.

Ennen kuin ostat sen, kysy itseltäsi muutamia tärkeitä kysymyksiä, kuten: Tarvitsetko yhden tai kahden pesualtaan ja pitäisikö siellä olla viemäri? Missä keittiön vesiliitännät ovat? Kuinka keittiön pesuallas asennetaan ja kuinka suuri sen ja pohjakaapin tulee olla. Ergonomia ja mukavuus ovat yksinkertaisesti kaikki kaikessa, kun valitset oikean tiskialtaan. Täydellinen sijoitus keittiöön on yleensä keittoalueen ja jääkaapin välissä. Usein jopa kulma -altaat ovat paras päätös olosuhteista ja keittiöyksikön suunnasta riippuen.

Mikä keittiöallas on paras?

pieni keittiöallas graniitti suorakulmainen

Parhaat materiaalit keittiön pesualtaaseen

Suunnittelun, koon ja sijoittelun jälkeen sinun tulee olla myös erittäin tarkka materiaalien suhteen. Kolme suosituinta ja yleisintä materiaalia nykyaikaiseen pesualtaaseen ovat ruostumaton teräs, graniitti ja keraaminen. Ominaisuuksista ja ulkonäöstä riippuen nämä eroavat toisistaan ​​paljon.

Kaikkia kolmea suositellaan kuitenkin ehdottomasti keittiövälineitä ostettaessa.

Ruostumaton teräs on todellinen klassikko. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiöallas on matta tai kiilto riippumatta aina ajattoman tyylikäs. Se on täysin ruosteeton ja iskunkestävä, ja se voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti. Asennus- ja hankintakustannukset ovat täällä helppoja ja edullisia. Ruostumaton teräs on myös lämmön- ja happokestävä. Jos materiaali on hieman ohuempaa, keittiöallas on kuitenkin altis naarmuille. Joten jos aiot käyttää ruostumatonta terästä, olisi parasta, jos valitset paksumman materiaalin, jotta pesualtaasi olisi kestävämpi ja tukevampi.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pesuallas yhdistettynä tyylikkääseen sekoittimeen

keittiöallas ruostumattomasta teräksestä valmistettu säleikkö

Graniitti on ollut äskettäin yksi bestsellereistä keittiön pesualtaiden joukossa. Ja monista hyvistä syistä. Materiaali on yksinkertaisesti herkkä naarmuille, se on erittäin helppo puhdistaa, se on lämmönkestävä ja saatavilla useissa väreissä. Toki laadullakin on hintansa. Laadukkaat pesualtaat alkavat 200 eurosta, mutta ovat ehdottomasti sen arvoisia.

Musta graniitti keittiöallas on suosittua

iso pesuallas graniitti

Ja entä keramiikka? Ei myöskään huono valinta, koska tällaiset keittiöallas on erittäin helppohoitoinen. Materiaali on hapon- ja lämmönkestävä, erittäin naarmuuntumaton ja erittäin helppohoitoinen. Ainoa haitta – liittäminen työtasoon ei ole niin helppoa, koska tällainen pesuallas on melko painava.

Keraamisia keittiön pesualtaita on saatavana matta tai kiiltävä

keraaminen keittiöallas

Keittiön pesualtaan varusteet

Moderni keittiöallas ei ole yksinkertainen yhdistelmä pesuallasta ja tyhjennysaukkoa, vaan todellinen monikäyttöinen. Ruostumattomasta teräksestä tai muovista valmistetun sopivan sifonin ja siiviläkorin venttiilien lisäksi voit valita myös siivilän, altaan jäänteen, monitoimikulhon, integroidun leikkuulaudan, liikkuvat tyhjennysosat kattiloille ja astioille. sekä kauko -ohjaimena. Viimeinen on yleensä painike, joka sijaitsee hanan vieressä keittiön pesualtaan yläosassa ja jonka avulla viemäri voidaan avata ja sulkea. Joten huuhteluvettä ei tarvitse koskea ollenkaan.

Oikeat laitteet keittiön pesualtaassa tekevät suuren eron

keittiön pesuallashana haponkestävästä teräksestä

Mikä sekoitin sopii parhaiten keittiön pesualtaan kanssa??

Ja kyllä, kysymys oikeasta asennuksesta. Valinta riippuu usein siitä, tarvitsetko korkeapaine- vai matalapainelaitetta. Tämä puolestaan ​​riippuu veden saannista. Useimmissa tapauksissa tarvitaan korkeapainesovitin, kuten keskusvesijohto. Voit myös valita keittiöhanat ja yksivipuiset hanat. Toisen vaihtoehdon avulla voit säästää jopa 30% juomavettä. Ulosvedettävä suihkupää on vieläkin taloudellisempi ja erittäin käytännöllinen ja optimaalisesti ergonominen. Materiaalien kanssa on aina huolehdittava. Laadukas ruostumaton teräs vakiintuneilta valmistajilta on aina listan kärjessä.

Innovatiivinen ergonomia ja täydellinen muotoilu

moderni hana keittiön pesualtaaseen

Suunnittele tarpeeksi aikaa etukäteen keittiön varustamiseen ja anna kokeneiden asiantuntijoiden neuvoa sinua yksityiskohtaisesti. Luota materiaalien laatuun ja kestävyyteen, ei vain ostaessasi pesuallasta, vaan myös jokaisella yksityiskohdalla. Luo erityinen keittiön tunne ja nauti ruoanlaitosta ja viipymisestä omassa keittiössäsi!

Graniittiallas – todellinen katseenvangitsija

graniitti keittiö pesuallas keittiö saari

Erityisen näyttävä hienossa punaviinissä

tiskiallas graniitti viini punainen

tai kevyt ja sileä kerma

tiskiallas graniitti blanco favos

Tiukka ja arvokas musta

tiskiallas graniitti suorakulmainen

pesuallas graniitti musta

Maalaismainen ja puristinen, valmistettu valkoisesta keramiikasta

keraaminen keittiöallas neliö

Kahden hengen allas erityistarpeita varten

graniitti keittiöallas maalaismainen kaksoisallas

Voit tietysti käyttää sitä myös ilman tyhjennysaukkoa

pesuallas graniitti pieni

Ja miksi ei vain pyöreä?

keittiön pesuallas soikea graniitti

Ruostumaton teräs on edelleen klassikko

tiskiallas ruostumaton teräs suorakulmainen  moderni keittiöallas ruostumatonta terästä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80