Nosta lasi! – Tyylikkäitä kodibaari -ideoita kotiisi

Tyylikkäitä kodibaari -ideoita kodin sohvalle harmaat tyynyt sohvapöydän lasi

Nosta lasi! – Tyylikkäitä kodibaari -ideoita kotiisi

Kotibaari voi aina olla ylellinen lisä minkä tahansa kodin sisustukseen – jos olet päättänyt luoda oman, katso aihekohtaisia ​​ehdotuksiamme. Kun talon baari on järjestetty, se tarjoaa aina tuoreita juomia ja vieraasi ovat erittäin tyytyväisiä niihin.

Riippumatta siitä, onko sinulla baarialue tai vain baarikärry ruokasalissa, löydät täältä varmasti jotain itsellesi, varsinkin jos haluat pitää hauskaa.

Aloitetaan tarjoilulaudoilla

Tyylikkäitä kodibaari -ideoita kotikuvasi tarjoilulautanen pulloihin

Aloitetaan tarjoilulaudoilla! Mitä tulee juomabuffetiin, voit päättää, kuinka monta ja erilaista juomaa esittelet. Jotkut ihmiset haluavat esimerkiksi näyttää viinilasit vain silloin, kun viinipullot eivät ole vielä auki. Toiset haluavat laittaa lautaset täynnä ryömivettä ja sitrushedelmiä tarjoilulaudoille.

Musta lautanen kiinnitetty seinään

Tyylikkäitä koti -baari -ideoita kotiseinäpöydällesi, joka on kiinnitetty mustaksi

Muista, että tarjoilulautasi voi olla vain lähtökohta … yläpalkissa näkyy suosittuja väkeviä alkoholijuomia, samoin kuin kukkamaljakko. Juomalasit seisovat toisella puolella ja koristavat pöytälevyä.

Runsaasti tilaa on avain juomanäytökseen, joten luo tarjoilualue juhlia varten. Kannusta vieraita jopa sekoittamaan juomat keskenään.

Kaikki mitä tarvitset juhliin tarjoilulaudalla

Tyylikkäitä kotibaari -ideoita kotisi alkoholin ideoiden lasinäytölle

Nyt on aika olla ujo! Anna kodin baarin heijastaa huoneen tunnelmaa. Nämä tyylikkäät pullot, hopeatangon lisävarusteet, herkulliset alkupalat ja mielenkiintoiset työkalut muodostavat upean kokonaisuuden.

Juhli klassisesti ja tyylikkäästi

Tyylikkäitä kodibaarideoita kotilaudoillesi, joissa tarjoillaan viinapulloja

Mobiilipalkki

Tyylikkäät talopalkki -ideat kotiisi puupalkkikärryyn hyödyllinen mobiili klassikko

 Baarikärryissä on enemmän säilytystilaa kuin tarjoilulaudoilla, ja mikä parasta, ne ovat liikkuvia. Yllä olevassa baarikärryssä näemme lasit, jotka ovat täynnä herkullisia juomia, cocktail -astia, jääkauha, tuoreita hedelmiä, viinipulloja, välipaloja ja paljon muuta. Mistä tiedät millaisia ​​juomia käyttää? Esimerkiksi, kun on juhla -aika, pidä juomat ylimmällä hyllyllä ja jääsäiliö heidän kanssaan.

Laatikkopalkki & Tynnyri

Tyylikkäitä kodibaari -ideoita kodin kuvapulloihin

Tässä näemme baarikärryn Laatikko & Tynnyri suunniteltu. Katsokaa ylähyllyä ja kuinka hyödylliseltä ja ulottuvilta se näyttää. Juhlan päätyttyä voit sijoittaa siihen muita koristeita, kuten kukkamaljakon tai matkamuistoja.

Metallinen pyöreä palkkikärry

Tyylikkäät talopalkki -ideat kotiisi mobiilipalkkiin metallikierrokselle

Sisäänrakennettu talon baari

Tyylikkäitä kodibaari-ideoita kotiisi sisäänrakennettuihin puupalkkihyllyihin

Jos olet onnekas asumaan talossa, jossa on sisäänrakennettu baari, tämä kappale ja kuvat ovat erityisesti sinua varten. Huomaa avoimet hyllyt ja strategisesti sijoitetut viinapullot.

Ovatko tarjoilulauta, baarikärry tai sisäänrakennettu baariidea hyödyllinen ja kaunis? Kerro meille hyödyllisiä vihjeitäsi jättämällä kommenttisi alla.

Baarinurkka kotona – todella tyylikäs ja teemainen Tyylikkäitä kotibaari-ideoita kotisi puiseen sisäänrakennettuun baarituoliin