Oma kahvila talossa – Piristä keittiösi ylellisellä kahvikeskuksella

oma kahvila talossa maalaismainen sisustus beige

Oma kahvila talossa – Piristä keittiösi

Kahvikeskuksesta on tulossa yhä suositumpi osana keittiötilaa. Monet asunnon omistajat haluavat erityisen nurkan, jossa voit keittää kahvia aikaisin aamulla tai tarjoilla espressoa vieraille illallisen jälkeen. Tavallinen kahvikeskus tarvitsee vain kahvinkeittimen ja kupit.

Ylellisyyskeskukset on nykyään sisustettu kaikenlaisilla asioilla ja aksentteilla, jotka tuovat kahvin taiteen uudelle tasolle.

Todellisen ylellisen kahvikeskuksen perustaminen:

kahvimylly

kahvinkeitin

Pesuallas

Pieni jääkaappi

Lämmittävä laatikko kuppeille

Säilytysmahdollisuus ja pieni roskakori

Sinun on myös valittava kiinteä työtaso, varsinkin jos valmistat espressoa. Sitten sinun on käytettävä paljon voimaa suodattimen tyhjentämiseen.

Kahvimyllyt. Kahvimyllyt herättivät meidät lapsena. Sitten on aika pakatulle jauhetulle kahville. Nykyään kahvin juovat kuitenkin uskovat, että vain juuri jauhettu kahvi maistuu hyvältä.

Kahvimylly on siis pakollinen

oma kahvila talossa kiiltävä espressokeitin

Joskus kahvimyllyt ovat kahvinkeittimiä korkeampia, joten ole varovainen asettaessasi hyllyjä, jotta niille jää riittävästi korkeutta.

Vapaasti seisovat kahvinkeittimet. Nykyään markkinat ovat täynnä monimutkaisia ​​kahvinkeittimiä – mukaan lukien uuden sukupolven kahvikapselikoneet. Vaativilla talobaristeilla on varmasti hyvä käsitys eduista ja haitoista. Vapaasti seisovat kahvinkeittimet ovat kuitenkin suosittu vaihtoehto asunnon omistajille hinnan joustavuuden, tyylin ja keittiön sijainnin ansiosta.

Sisäänrakennetut kahvinkeittimet

oma kahvila sisäänrakennettu kaappiin

Heitä joko rakastetaan tai vihataan. Näillä koneilla on kaksi vaihtoehtoa: kytketty tai täytetty vedellä. Valintasi voi riippua vesilaitoksen takaamasta veden laadusta ja siitä, kuinka usein konetta käytetään.

Pienet jääkaapit

oma kahvila pieni ja mukava työtasolle

Sisäänrakennettu jäähdytyslaatikko on helppo selässä ja silmissä, joten maito ja kahvi ovat käden ulottuvilla. Tietenkin minijääkaappi voi myös toimia tässä roolissa.

Pesuallas merkiltä KRIEBELDESIGN

oma kahvilasi kiiltävässä kirsikkapuussa

Erittäin pieni pesuallas on ihanteellinen. Olen onnistuneesti asentanut 6 ”leveät pesualtaat kahvikeskuksiin.

Jos olet pitkään harkinnut käänteisosmoosivesisuodattimen asentamista juomavedelle, tämä on ihanteellinen vaihtoehto sinulle.

Lämmittävät laatikot

oma kahvila talossa moderni, jossa on runsaasti tilaa kupeille

Koneen alla oleva sisäänrakennettu lämmityslaatikko kuppien esilämmitystä varten on hyvä idea. Tämä ylellinen lisä auttaa pitämään kahvisi lämpimänä pidempään, joten voit nauttia kahvistasi paremmin viileämpänä aamuna. Matala vaihtoehto sopii kuppeille, syvempi malli mahdollistaa myös lautasen ja ruoan säilyttämisen. Mutta haluat ehkä asentaa tällaisen muunnelman keittiön eri kulmaan, jotta sitä voidaan käyttää useammin.

Mihin kahvikeskus tulisi perustaa??

Mieti sijaintia huolellisesti. Jos se kuuluu aamiaishuoneeseen, sen tulisi olla kaukana ruoanlaittovälineistä, mutta lähellä jääkaappia.

Aseta baari keittiön ja ruokasalin väliin

by Partners 4 Design

oma kahvila talossa, jossa on oma tyylikäs markkinarako

Ruokakomero olisi hyvä paikka myös tähän tarkoitukseen.

Oletko nähnyt ylimääräisen taitettavan työtason tämän kahvikeskuksen työtason alla – ihanteellinen ratkaisu ahtaisiin tiloihin.

Piilotetut huoneet

rakensi oman kahvilan taloon eichenholz

Monet haluavat kahvikeskuksensa piiloon. Parhaiten toimii laitekaappi, jossa on työtaso ja ulosvedettävät ovet. Liitä ovitoiminto kaapissa olevien laitteiden kytkimellä – vaaraa ei ole.

Aamiaiskeskukset

talon oma kahvila antiikkisen näköisellä marmorisella työtasolla

Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, voit perustaa täyden aamiaiskeskuksen sekä kahvikeskuksen, jossa on mikroaaltouuni ja leivänpaahdin. Jos se sopii keittiöön, suunnittele lähelle laatikko aamiaismuroja ja leipää varten.

Muita mahdollisia palveluja ovat kahvikeskus, jossa on baari, ruoka- tai viinijääkaappi (tai jäähdytyslaatikot), lasit ja lautasliinat, pullonavaajat. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, harkitse myös pientä astianpesukonetta tähän kulmaan. Ja jääkone viimeistelee ne lopulta!

Näytteillä oleva kahvikeskus. Joskus kahvikeskus näkyy paremmin kuin piilotettuna kaappeihin. Tämän keskuksen epätavallinen muoto vastaa keittiön dynaamisia muotoja.

Onko sinulla jo oma kahvikeskus? Halusimme nähdä sen. Lähetä meille kuvasi ja kommenttisi!

oma kahvila talossa kiiltävät helmiäislaatat