Pidätkö ruoanlaitosta? Tarvitset keittiön liesituulettimen

Liesituuletin keittiön valaistukseen lasikuulariippuvalaisimet

Pidätkö ruoanlaitosta? Tarvitset ehdottomasti tuulettimen!

Sinun ei tarvinnut suuria investointeja saadaksesi kunnollista ilmanvaihtoa kotonasi. Tässä on 9 halpaa ja tehokasta ratkaisua!

Mitä luulet, että kaikki johtuu hyvien huppujen löytämisestä. Ei tietenkään ole kyse vain tyylistä.

Sinun on tiedettävä, mikä toimii parhaiten keittiössäsi. Ennen kuin lähdet ostoksille, sinun on mietittävä huolellisesti: Mitä haluat ilmanvaihdon saavuttavan?

Tässä on katsaus suosituimpiin vaihtoehtoihin: Sisäänrakennettu saari keittiön työtason yläpuolelle. Mallit, jotka on asennettu seinälle, uunin taakse tai ruoanlaittovälineisiin.

Ne voidaan sijoittaa myös ylempiin kaappeihin ja ne voidaan tehdä näkymättömiksi näillä tai monilla muilla muunnelmilla.

Niissä on myös erilaisia ​​alasvetomalleja: Se voi olla asennettu keittolevyasennus tai voit asentaa erilliset POP Up -järjestelmät.

Mietitkö, mikä sopii parhaiten keittiöösi? Tässä on muutamia vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita

Liesituuletin keittiön saarten liesitasolle

Saaren fani

Tämä on yksi kalleimmista ratkaisuista. Syy tähän on hyvin yksinkertainen: sen on näytettävä hyvältä kaikista näkökulmista. Mutta on myös joitain vaihtoehtoja, joiden sivu on kiinnitetty seinään.

Joka tapauksessa voit katsoa tuuletinta kuin veistosta huoneessa. Se voi täydentää muita huoneen sisustuselementtejä.

Jos näitä kaikkia ei ole valittu huolella ja sijoitettu, voi sotku syntyä nopeasti. Jokaiselle kappaleelle on annettava tarpeeksi tilaa, jotta se todella tulee omaksi.

Seinälle asennettavat tuulettimet

Liesituuletin keittiön seinälevylle musta

Tämä upea esine kuuluu Zephyr -yhtiölle. Se on helppo sekoittaa taideteokseen. Seinään kiinnitetyt laitteet ovat hiljaisia ​​ja tehokkaita. Tässä tapauksessa sinulla on myös yli 200 väriä, joista valita.

Haluatko asentaa ruostumattomasta teräksestä valmistetun mallin?

Liesituuletin keittiön saaren valkoisille kiiltäville pinnoille

Tällöin sinun on mitattava kattojen korkeus erittäin huolellisesti. Ehkä tarvitset laajennuksen liesituulettimen ja savupiipun väliin.

Haluatko välttää putkien näkymisen? Piilota nämä kaappiin.

Tuulettimet alakaapissa

Liesituuletin keittiön saaren puukalusteisiin

Tämä tyyppi tekee aina erittäin ammattimaisen vaikutelman. Tällaisten mallien ohjausyksikkö sijaitsee etu- tai alapuolella. Joskus sinun täytyy suurentaa liesituuletinta saadaksesi symmetrisen ilmeen. Mutta tässä tapauksessa se ei ole osoittautunut tarpeelliseksi.

 Erikoisimuri

Liesituuletin keittiön seinälle

Tämän tyyppiset Broan E12000 -sarjan erikoismallit sopivat erinomaisesti pieniin keittiöihin. Kun laite ei ole päällä, näet noin 2,5 cm päässä järjestelmästä. Kun laite kytketään päälle, se laajenee kohti alempia kaappeja.

Näetkö edes poistolaitteen? Se vain katoaa muiden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden väliin.

Samanlainen ratkaisu löytyy putkella. Tämä vaatii kuitenkin noin 5 cm enemmän syvyyttä. Mutta sen ulkonäkö voi olla yhtä huomaamaton. Tämä saavutetaan keittoalueen yläpuolella olevalla teräsvyöllä, joka korostaa voimakkaasti keittiön pystysuoraa ulkonäköä.

Haluatko saavuttaa tämän ilmeen myös kotona??

Liesituuletin keittiön saaren lattialaminaatille

 Tätä varten tarvitset ammattimaisen kaapinvalmistajan. Tämän on tarkoitus rakentaa vanerilaatikko. Tämä tulee sitten hitsata ja kääriä, ja tämä on ohutlevysuunnittelijan tehtävä.

Hyödyllisiä osia

Keittiön liesituulettimen saaren työtaso -seinälaatat

Tämän muunnelman avulla voit suunnitella oman liesituulettimen mallin. Meidän tapauksessamme eri yksiköt sijoitettiin kivikuoreen.

Hyödyllisissä osissa on lisäaineita pinnan hallitsemiseksi. Ne voidaan liittää myös seinälle asennettuun ohjauslaatikkoon. Jotkut valmistajat tarjoavat myös kauko -ohjaimia. Tavanomaiset kodinhoitoyksiköt tarvitsevat rakenteen, joka sopii noin 55 cm: lle. etäisyys seinästä.

Useimmissa yksiköissä on myös LED- tai pienjännitehalogeenivalo. Mieti tarkasti valojen sijainteja. Valmistajasta riippuen ne voidaan kiinnittää eteen tai taakse. Jotkut voidaan myös asettaa odottamaan.

Tässä kuvassa näet tasaisen näköisen modernin keittiön

Liesituuletin keittiön saaren keittotasolle

Siinä on kapea apulaite, ja ylemmät kaapit piilottivat sen. Tällaisia ​​ratkaisuja on markkinoilla yhä enemmän. Useimmiten voit yhdistää nämä liesituulettimet sähkö- tai induktioliesi kanssa.

Seuraavassa esimerkissä asunto on yhdistetty ulkoiseen tuulettimeen

Keittiön liesituulettimen valkoiset laattalaatat

Tällä yksinkertaisella puisella etupinnalla ja reunalla on saavutettu erittäin esteettinen ratkaisu.

Räätälöity rakenne suljetun kaasukäyttöisen uunin päälle vaatii noin 106 cm: n etäisyyden. Pinnat voivat siis naarmuuntua. Normaalin kaasulieden tulisi olla noin 92 cm: n päässä puusta. Monissa koristeellisissa päällysteissä on myös jatke laitoksen kummallakin puolella. Tässä tapauksessa paneeleja on lisätty myös uunin päälle. Myös apuohjelma voidaan kiinnittää sinne. Tässä tapauksessa sinun on joko valittava materiaali, jota ei voida lämmittää niin helposti, tai siirrä imuri turvalliselle korkeudelle.

Tässä kuvassa on tuuletusritilät roikkuvassa katossa pienen keittiösaaren yläpuolella

Liesituuletin keittiön valaistukseen mielenkiintoinen muotoilu

Voit saavuttaa tämän ilmeen vuorauksella tai apuohjelmalla. Löydät sopivia ratkaisuja eri yrityksiltä, ​​mutta alakatto on aina tärkeä vaatimus.

Kommentti: Mitä korkeammalle tuuletin on asennettu, sitä enemmän se tarvitsee virtaa. Vaikutus kasvaa, kun etäisyys keittolevyihin pienenee.

Mikroaaltojen ja liesituulettimien yhdistelmät

Tummanruskea kaapin liesituuletin keittiön valaistukseen

Voit tuoda laiteyhdistelmän keittiön ilmanvaihtojärjestelmiin. Tällä lähestymistavalla on monia etuja ja haittoja, ja ratkaisussa on otettava huomioon omat tarpeesi. Monien mielestä mikroaaltouunin asentaminen on erittäin helppo tehtävä. Näiden oikea sijainti voi kuitenkin olla ratkaisevan tärkeä. Tämä pätee erityisesti pieniin keittiöihin.

Älykäs asennus voi säästää arvokasta tilaa. Voit liittää yhdistetyn laitteen (mikroaalto ja poistolaite) ja säästää paljon tilaa. Voit myös korostaa visuaalisesti keittiön painopistettä. Erityisesti pienten keittiöiden omistajien tulisi harkita tätä vaihtoehtoa.

Ehkä joillekin ihmisille on kuitenkin vaikeaa päästä mikroaaltouuniin tässä vaiheessa. Kallistut mahdollisesti kuuman pinnan yli. Esimerkiksi en todellakaan asenna tällaista yksikköä kaasulieden päälle. Tällä voi olla vaarallisia seurauksia.

Pop up -puhallin, joka perustuu putoavan virtauksen periaatteeseen

Liesituuletin keittiöön, musta graniittinen työtaso

Monille tämä joustava ratkaisu on ehdoton hitti. Ne kasvavat pinnasta päänpaineen jälkeen. Lähitulevaisuudessa näet vain ruostumattoman teräksen pinnan nousevan yli 4 cm. Kaikki muu on piilotettu kaappiin ja on noin 30 cm syvä. Tarvitset sitten vielä 30-40 cm astioille.

Tässä kuvassa näet tällaisen asennuksen. Huomaa huomaamaton lähestymistapa ilmanvaihtosäleikköön?

Onko keittoalue ulkoseinää vastapäätä??

Metallinen liesituuletin keittotasolle

Tässä tapauksessa liesituuletin voi johtaa ulos savupiipun sijasta. Täällä sinun on noudatettava lattiapalkkien suuntaa. Näin vältytään rakentamisen heikentymiseltä.

Keskustele tästä keittiösuunnittelijasi kanssa!

Liesituuletin keittiön ikkunan liesitasolle

Kuvasta näet ponnahdusversion koko korkeuden. Markkinoilla on jo yksiköitä, jotka nousevat jopa 40 cm: iin. Nämä voidaan yhdistää erityisen hyvin kaasuliesi kanssa. Pienempi korkeus voi hajottaa kaasulieden liekit ja edistää vaarallisia tilanteita.

Liesi liesituulettimella

Keittiön liesituuletin moderni kalustus lattiavalaisin

Uunit, joiden liesituuletin on asennettu suoraan niiden taakse, ovat yhä suositumpia. Tämä on mahdollista nykyaikaisten muotoilulinjojen ansiosta. Tässä kuvassa oleva vaihtoehto olisi loistava yhdistelmä hyvin pienille keittiöille.

Liesi integroidulla liesituulettimella

Keittiön liesituuletin puukalusteiden keittolevy

Kuvassa on Jen-Air-yksikkö, jossa on integroitu liesituuletin. Tämä sijaitsee vaakasuoralla alueella. Se olisi myös erittäin käytännöllinen ratkaisu?

Onko sinulla jo kokemusta nykyaikaisista liesituulettimista. Mukavuuden kannalta sinun pitäisi löytää oikea ratkaisu sekä esteettisesti että toiminnallisesti. Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua tässä.

 Jotkut rakastavat näitä puhtaasta ulkonäöstä, ja toiset eivät kestä tuuletinta aivan katselutasollaLiesituuletin keittiön valaistukseen lasikuulariippuvalaisimet