Pienen nurkkakeittiön asentaminen: 7 suurta vinkkiä säilytystilan ja visuaalisen leveyden lisäämiseksi

Kaikki tietävät, että pieniä huoneita on paljon vaikeampi sisustaa. Mutta jos kohtaat itsellesi haasteen perustaa pieni nurkkakeittiösi käytännöllisellä ja fiksulla tavalla, sinun pitäisi jo tietää, kuinka luoda lisää tallennustilaa ja saada rajoitettu tila näyttämään suuremmalta samanaikaisesti. Tänään meillä on sinulle 7 älykästä vinkkiä, joita kokeneet keittiöasiantuntijat suosittelevat aina. Pysy kanssamme ja mieti, mikä näistä ideoista sopii sinulle.

Pienen nurkkakeittiön pystyttäminen on melkein taidetta

kulmakaapit pieni keittiö valkoinen

# 1 Vinkki: Järjestys on puolet taistelusta

Ja tämä ei vaikuta vain keittiöön, vaan myös kaikkiin muihin huoneisiin ja elämänalueisiin yleensä. Koska vain silloin, kun kaikella on oma paikkansa, voit aina seurata asioita etkä tuhlata aikaa etsimiseen tai siivoamiseen. Joten kun suunnittelet keittiövälineitä, mieti, miten huonekalut ja laitteet tulisi sijoittaa siten, että ne on räätälöity optimaalisesti ruoanlaittoon ja ruokailutottumuksiisi.

Joten jos sinulla on todella pieni nurkkakeittiö, olisi parasta, jos valmistaudut suurempaan järjestykseen. Se maksaa varmasti myöhemmin. Lopulta hyvin järjestetty keittiö näyttää aina tilavammalta.

Pidä aina paras yleiskuva pitämällä keittiö siistinä

Kalusta pieni nurkkakeittiö modernilla tavalla

# 2 Vinkki: Vaaleat värit suurentavat visuaalisesti tilaa

Valkoinen sekä kerman- ja pastellivärit sopivat yksinkertaisesti pieniin huoneisiin, koska ne tarjoavat enemmän visuaalista tilaa ja näyttävät anteliailta ja iloisilta samanaikaisesti. Siksi on parempi valita kevyempi keittiöyksikkö, kaapit, keittiön takaseinä ja työtaso. Myös seinät tulisi maalata vaaleiksi.

Lisävinkki: Pohjakaapit voivat toisaalta olla myös tummempia. On tärkeää, että työtaso ja keittiön yläkaapit ovat kevyempiä.

Pelaa vaaleilla ja kiiltävillä pinnoilla

perustaa pieni nurkkakeittiö

# 3 Vinkki: Voidaan käyttää kiiltävää

Kiiltävä antaa tilaa ja näyttää erittäin tyylikkäältä. Tämä pätee erityisesti ylempiin keittiökaappeihin, keittiökoneisiin ja suureen riippuvalaisimeen. Jääkaapissa ja uunissa voi olla myös tyylikäs metallinen kiilto, joka sopii yhteen muiden elementtien kanssa. Lisäksi kiiltävät kiillotetut pinnat on paljon helpompi puhdistaa kuin mattapintaiset.

Lisävinkki: Kaapit ilman kahvoja saavat kaiken näyttämään paljon siistimmältä ja laajentavat siten visuaalisesti pientä kulma -keittiötä.

Kiiltävä tekee pienistä huoneista tilavampia

pieniä kulma -keittiökalusteita

# 4 Vinkki: ajattele pystysuoraan!

Tässä vaaditaan kirjaimellisesti vertikaalista ajattelua. Ja tämä ei koske vain kaappien järjestelyä, vaan myös keittiökoneita ja esineiden ripustamista yleensä. Koska pienempi alue ei välttämättä tarkoita vähäistä tallennustilaa. Hyödynnä keittiösi pystysuora potentiaali!

Ripustamisesta puheen ollen: Jos mahdollista, ripusta ruoanlaittovälineet, astianpesutarvikkeet, talouspaperi ja muut keittiövälineet keittiön takaseinälle, esimerkiksi käyttämällä erityistä modulaarista nauhaa.

Astioiden järkevä säilyttäminen kannattaa aina

pystysuora runko pieni kulma keittiö

# 5 Vinkki: seinäkaapit tai hyllyt?

Ratkaisu tässä on enemmän makuasia. Jotkut pitävät avoimista hyllyistä, toiset vain suljetuista kaappeista, joissa on kaunis etuosa, ja toiset vannovat näiden kahden yhdistelmän. Keittiön suljetuilla seinäyksiköillä on se etu, että ne piilottavat kaiken kauniisti ja suojaavat myös sisältöä lialta ja pölyltä, toisin kuin avoimet hyllyt. Toisaalta avoimet hyllyt tarjoavat sinulle mahdollisuuden laittaa kauneimmat astiat ja tarvikkeet parrasvaloihin.

Lisävinkki: Kohokohta koskee erityisesti pieniä keittiöitä: astioiden, ruoanlaittovälineiden ja keittiötarvikkeiden osalta keskity aina laatuun äläkä määrään!

Kuuntele enemmän vaistoasi

pieni nurkkakeittiö valkoiset keittiökaapit

# 6 Vinkki: Kapea keittiö ja sisäänrakennetut laitteet

Sen ei aina tarvitse olla perinteisiä 50 cm leveitä astianpesukoneita ja uuneja. Pieneen kulma-keittiöön noin 45-50 cm leveät keittiölaitteet ovat yksinkertaisesti ihanteellisia. Lisäksi useimmille kotitalouksille riittää kaksi keittolevyä neljän sijasta. Näin saat enemmän arvokasta työtilaa ja säästät energiaa samanaikaisesti.

Kapeat sisäänrakennetut laitteet säästävät paljon arvokasta tilaa pienessä keittiössä

pieni kulma keittiö moderni keittiövälineet

# 7 Vinkki: Suunnittele keittiön pesuallas järkevästi

Jokaisen keittiön ylivoimaisesti tärkein elementti, keittiön pesuallas on suunniteltava erittäin järkevästi, etenkin pienessä kulma -keittiössä. Onneksi erikoisliikkeissä on jo paljon älykkäitä ratkaisuja, jotka tekevät yksinkertaisesta keittiön pesualtaasta monipuolisen. Täydellisen keittiön pesualtaan pienille alueille pitäisi tarjota lisätilaa ja syvempi taso. Kun suunnittelet pientä kulmakeittiötäsi, kysy sitä erityisesti ja anna asiantuntijoiden neuvoa sinua yksityiskohtaisesti. Lisäksi nurkkaan sijoitetut pesualtaat ovat erittäin fiksu ratkaisu, joka on hyväksyttävä.

Hanan voi asentaa myös sivulle

pieni nurkka keittiö keittiö pesuallas alaosa

pieni nurkkakeittiö valkoisella

Korkealaatuinen ruostumaton teräs materiaalina on yksi parhaista ratkaisuista

tiskiallas pieneen kulmakeittiöön

Mutta kivi ja monet innovatiiviset materiaalit eivät myöskään ole huono päätös

keittiön pesuallas leikkuulaudalla pieni kulmakeittiö

Nämä 7 vinkkiä täydellisesti varustettuun pieneen nurkkakeittiöön eivät tietenkään ole ainoita, mutta ne ovat joitain tärkeimmistä. Anna tämän innostaa sinua ja käytä sitä kotona, jos mahdollista.

Freshideenin toimituksellinen tiimi toivottaa sinulle hauskaa asennusta ja menestystä!

Muuta pieni nurkkakeittiösi todelliseksi hyvinvoinnin keidas!

suunnittele pieni nurkkakeittiö

pieni nurkkakeittiö, jossa viisto katto

pieni kulma -keittiön kulmasohva

Ajattele myös laatikon ulkopuolella asennuksen aikana! 

pystysuora ajattelu pieni nurkkakeittiö

Vielä enemmän inspiraatiota tehokkaaseen säilytykseen keittiössä

pieni nurkkakeittiö on järjestetty perusyksiköiden mukaan

perusyksiköiden taitava muotoilu pieni kulmakeittiö

pohjakaapin ideoita pieniin kulmakeittiöihin

pieni kulma -keittiön pohjayksikkö valkoinen

pieni keittiön pohjakaappi järkevä

keittiön pesuallas tarvikkeet pieni kulma keittiö