Pieniä keittiöideoita ja ratkaisuja matalille ikkunalaudoille

Pienet keittiöideat matalat ikkunalaudat pesuallas

Erinomaisia ​​ratkaisuja matalille ikkunalaudoille

Olen kotoisin kaupungista, jossa suurin osa taloista on historiallista perintöä. Tämän vuoksi ulkoasua ei yleensä voida muuttaa. Yksi ominaispiirteistä ovat matalat ikkunalaudat. Sinne on sijoitettu alkuperäisiä vapaasti seisovia kaappeja ja liesiä.

Silloin se oli erittäin käytännöllistä, mutta nyt se on ongelma. Kuinka voit suunnitella keittiön oikein, kun kaapit ovat korkeampia kuin ikkunalaudat?

Luultavasti kaikkein sopimattomin asia, jonka voit tehdä, on sijoittaa kaapit ikkunoiden päälle niin, että sinulla ei ole pääsyä valoaukkoihin. Joten luot jotain pohjatonta kuoppaa, paikkaa, johon kerääntyy roskaa, jota et enää koskaan näe. Lisäksi tehtävästä tulee hyvin monimutkainen, kun haluat puhdistaa ikkunat.

Pienet keittiöideat – kelluvat kaapit

Pienet keittiöideat matalat ikkunalaudat keittiön perusyksiköt

Haluat varmasti sijoittaa pesualtaan ikkunan eteen. Jos kynnys on asetettava alhaiseksi, kelluva penkki voi olla erittäin hyödyllinen. Se ei vain näytä hyvältä, vaan myös varmistaa pääsyn alla olevaan ikkunaan.

Tässä nykyaikaisessa keittiössä myös ikkuna on poistettu. Se on mukava ja käytännöllinen suunnitteluelementti samanaikaisesti.

Ota huonekalut käyttöön

Pienet keittiöideat matalat ikkunalaudat keittiösaari -ideoita

Tämä on entistä joustavampi ratkaisu, joka sopii hyvin perinteiseen keittiöön. Käytä työpöytää kaappien sijaan. Jos säilyttäminen matalilla alueilla on tärkeää, harkitse niiden asettamista pyörille.

Tässä historiallisessa Chelsea (Vermont) -keittiössä on vastaavat laatikot ikkunoiden edessä. Tämä voidaan kiinnittää täsmälleen ikkunan alle. Niiden muoto on hienompi ja mielenkiintoisempi kuin 91 senttimetrin korkeat kaapit.

puu keittiö pieni keittiö ideoita matala ikkunalaudat seinä tapetti kuvio

Luo lisää ikkunaistuimia

Pienet keittiöideat matalat ikkunalaudat istuinkulman suunnittelupenkki

Monissa keittiöissä, jopa 1960 -luvulla ja myöhemmin, on pesualtaan takana matalat ikkunat, jotka sopivat ruokailutilaksi. Remontin aikana saarelle yritettiin saada enemmän istuimia pöydän sijasta. Jos tavoittelet myös tätä, sinun on täydennettävä kaappeja sopivilla ikkunalaitteilla, jotka on kiinnitetty seinään. Ne mahtuvat myös matalan ikkunalaudan alle ja tarjoavat enemmän säilytystilaa.

Aamiaisbaari olisi toinen tapa, jolla voi ympäröidä pitkän ikkunan. Sitä voidaan käyttää myös esipinnana.

Pienet keittiöideat matalille ikkunalaudoille kotibaaripöydän baarituolit

Muokkaa tyypillistä asettelua

vanha rakennus asunto pieni keittiöideat alhaiset ikkunalaudat

Keittiössä tasainen sisäänrakennettu laatikko varmistaa tasapainon eri ikkunoiden välillä. Se, mikä oli kerran ongelma, voi osoittautua kauniiksi ratkaisuksi muissa tapauksissa.

Seuraavalla menetelmällä löysit täysin erilaisen ulospääsyn tilanteesta. Kaapille, jossa on pesuallas, on luotu niemimaa, joka on sijoitettu pystysuoraan seinälle. Ongelma korkeiden kaapien ja matalan ikkunalaudan kanssa ei ole täällä. Ikkunaistuimet mahtuvat täsmälleen ikkunalaudan alle. Se on tasapainotettu vasemmalta kaappeilla, joiden vakiokorkeus on.

Pienet keittiöideat matalat ikkunalaudat oleskelualue

Tämä uusi talo on rakennettu vintage -tyyliin. Se olisi toinen mahdollinen ratkaisu historiallisiin keittiötiloihin. Jos sijoitat saaren pois seinästä ja käytät sisäseinää säilytystilana, järjestely voi olla keskeisellä paikalla ikkunoiden välissä. Itse ikkunalaudoja käytetään levyjen säilyttämiseen.

ruokasali pieni keittiöideat alhaiset ikkunalaudat maalaismainen

Onko sinulla alhaiset ikkunalaudat kotona? Jos jokin näistä ratkaisuista sopii sinulle?