Suunnittele avoin keittiö: edut ja haitat sekä 40 mielenkiintoista keittiö-olohuone-ideaa

Avokeittiöt ovat olleet suosittuja monien vuosien ajan, ja kun makuamme sisätiloihin ja päivittäisiin tarpeisiin ovat kehittyneet, ne ovat kehittyneet ja kehittyneet entistä kehittyneemmiksi ja muotoilulähtöisemmiksi. Seuraavassa puhumme avoimen keittiön eduista ja haitoista ja tarjoamme mielellämme sinulle mielenkiintoisia ja ajan tasalla olevia keittiö-olohuone-ideoita. Vieritä alas ja selvitä, miksi avokeittiö on niin kuuma …

Miksi avoimen keittiön suunnittelu on niin suosittua??

Avoimen keittiön edut inspiroivat syömiskeittiöideoita

Avoimen keittiön edut – Miksi rakastamme avokeittiöitä??

Vuoden 2014 tutkimuksen mukaan puolet Ison -Britannian asunnon omistajista käyttäisi jopa 23 000 euroa unenomaiseen uuteen keittiöön. Yli puolessa haastatelluista avoin keittiösuunnittelu oli vaihtoehto, ja 63 prosenttia vastaajista halusi keittiön saaren osana ulkoasua.

Ja tämä suuntaus näkyy myös Saksassa.

Sosiaalisista näkökohdista vieraiden vastaanottamiseen tai vain rajoitetun tilan hyödyntämiseen avoin keittiö osoittautuu parhaaksi vaihtoehdoksi. Katso alta miksi se on …

Enemmän tilaa, enemmän asuintilaa …

Avaa keittiösuunnitelman hyvät ja huonot puolet mielenkiintoisista syömiskeittiöideoista

Avoin keittiö – mikä on vetovoima?

Avokeittiö tarjoaa paljon enemmän kuin vain tilaa ruoanlaittoon. Se on paikka syödä, rentoutua, istua alas, saada vähän työtä, keskittyä läksyihin tai katsella televisiota.

Tätä suurta yhteistä huonetta pidetään usein kodin ylellisyytenä ja keskipisteenä, mutta joissakin tapauksissa se on enemmän välttämättömyys kuin valinta.

Kiinteistöjen hintojen noustessa on yhä yleisempi yhdistää useita toimintoja yhteen huoneeseen erillisen keittiön, olohuoneen ja ruokasalin sijaan.

Nauti asuintilasta, jossa voit kokata, syödä ja rentoutua!

Avoimen keittiön edut ja haitat sekä 40 mielenkiintoista keittiö-olohuone-ideaa

Mukavaa ruoanlaittoa ja keskustelua

Avokeittiössä on mukavaa, että voit puhua vieraillesi aterioiden valmistuksen aikana.

Avoimessa tilassa voit kokata, siivota ja siivota pitäen silmällä perhettäsi tai vieraitasi.

Helppo pääsy tarjoiluun ja raivaukseen

Helppo pääsy keittiöön ja ruokailutilaan tekee myös ruoan tarjoamisesta ja lautasen tyhjentämisestä helppoa, koska onnettomuuksien tai lautasten ja tarjoiluvälineiden vuotamisen riski on pienempi.

Mukava ja kodikas samaan aikaan

Esimerkkejä keittiön eduista ja haitoista

Tämä tekee kodistasi isomman

Avoin tila näyttää kevyeltä, kevyeltä ja ilmavalta, vaikka neliömateriaali on tiukkaa, ja se hyödyntää kotisi pohjakerroksen tilaa.

Parempi pikkulasten hoitoon

Toinen plus avoimeen keittiöön on se, että on helpompi pitää silmällä pieniä lapsia suuressa huoneessa kuin kävellä takana olevien huoneiden läpi.

Lisäksi voit siivota ja kokata, kun lapset leikkivät, katsovat televisiota tai tekevät käsitöitä.

Syötävä keittiö on lapsiystävällinen

Avoin keittiö ja 40 mielenkiintoista keittiö-olohuoneideaa

Suunnittele avoin keittiösi

Varmista, että asuintila sulautuu käytännölliseen keittiötilaan mahdollisimman saumattomasti.

Tee keittiöstä rentouttavan oleskelutilan jatke piilottamalla älykkäästi laitteet ja välineet, kun et tarvitse niitä.

Ajattele sisäänvedettäviä hanoja, huomaamaton liesituuletin, kaapin valaistus ja ulosvedettävät roskakorit, jotka on piilotettu työtasojen alle.

Muutamalla temppulla ja vinkillä voit suunnitella mukavan ja käytännöllisen ruokailukeittiön

Avoimen keittiön suunnitelman edut, 40 mielenkiintoista syötävää keittiöideaa

Keittiön sileät, keskeytymättömät pinnat luovat virtaavan siirtymisen olohuoneeseen, jolla on rauhoittava vaikutus eikä häiritse silmiä.

Valitse jääkaapit, pakastimet ja astianpesukoneet, joiden etuosa sopii kaappeihisi. Ja valitse upotetut kahvat tyylikkään kosketuksen saamiseksi.

Eleganssilla ja minimalismilla on myös tärkeä rooli

Avoimen keittiön edut ja haitat keittiön asumisideoita

Avoimen keittiön haitat

Rakkautemme avokeittiöihin käytännön sosiaalisena kohtaamispaikkana kotona ei vähene pian, mutta on tärkeää olla tietoinen niiden haitoista.

Suuri rakennusprojekti

Huomaa, että unelmiesi keittiön suunnittelu avoimella pohjaratkaisulla ei sisällä vain paljon rakennustöitä, vaan se voi olla myös erittäin kallista ja aikaa vievää.

Joten et halua projektisi olevan liian monimutkainen

Keittiön saari -ideoiden avoimet keittiön edut ja haitat

Ei paikkaa piiloutua

Vieraasi näkevät (ja haisevat), kuinka valmistat ja valmistat ruokaa. Huomaat myös väistämättömän sotkun, koska et voi vain sulkea ovea piilottaaksesi likaiset kattilat ja pannut.

Yleensä avoimen keittiön pitäminen siistinä on vaikeampaa, koska et voi pitää sotkua yhdessä huoneessa. Joten mieti tarkkaan, onko syötävä keittiö oikea sinulle. Ja nauti seuraavista keittiö-olohuone-ideoista, jotka olemme koonneet erityisesti sinulle. Olkoon tämä inspiraation lähde sinulle!

Uloskäynti puutarhaan – ihana keittiö -olohuone -idea!

Avoin keittiö 40 mielenkiintoista syötävää keittiöideaa Avoimen keittiön suunnitelman edut ja haitat 40 mielenkiintoista keittiö-olohuone-ideaa Avoimen keittiön suunnitelman edut ja haitat syödä keittiöideoita valokuvaesimerkkejä Avaa keittiösuunnitelman etuja ja haittoja lukuisista keittiö-olohuone-ideoista Avoimen keittiön suunnitelman edut ja haitat sekä 40 mielenkiintoista syötävää keittiöideaa Avoimen keittiön suunnitelman hyvät ja huonot puolet Avoimen keittiön edut ja haitat keittiösaari -ideat avaavat asuintilaa Avoimen keittiön edut ja haitat keittiösaari avoin olohuone Avoimen keittiön edut ja haitat keittiön saaren asuintilan suunnitteluideoita Avoimen keittiön edut ja haitat keittiösaaren asuintilaideoita Avoin keittiö plussat ja miinukset keittiösaaren olohuone Avoimen keittiön edut ja haitat avoimen asuintilan ideoista Avoimen keittiön edut ja haitat syöminen keittiö avoin olohuone Avoimen keittiön edut ja haitat Esimerkkejä syötävästä keittiösuunnitelmasta Avoin keittiö Hyödyt ja haitat: Suunnittele syötävä keittiö, jossa on avoin oleskelutila Avoimen keittiön edut ja haitat Suunnittele syötävä keittiö Avoimen keittiön edut ja haitat asuintilan syömiskeittiöideoita Avoimen keittiön edut ja haitat olohuone keittiö-olohuone Avoimen keittiön edut ja haitat asuintilaa Avoimen keittiön edut ja haitat lukuisista keittiö-olohuone-ideoista Avoimen keittiön edut ja haitat lukuisista keittiö-olohuone-ideoista Avoimen keittiön edut haitat syömiskeittiöideoille Avoimen keittiön edut olohuoneen syömiskeittiöideoita Avoimen keittiön edut Syötävä keittiö Kerää ideoita Avoimen keittiön edut Syödä keittiön suunnitteluideoita Avoimen keittiön edut Suunnittele olohuone Olohuoneideoita Avoin keittiö edustaa asuintilaa kirkas olohuone-keittiöideoita Avoin keittiö edustaa olohuoneen moderneja keittiö-olohuone-ideoita Avoimen keittiön edut Suunnittele asuintilaa Syö-keittiöideoita Avoimen keittiön syömiskeittiöideoiden edut Avoimen keittiön olohuoneen suunnittelu olohuoneen keittiöideoita Avoin keittiö Tee asuintilasta avoin