Suunnittelukeittiöiden ei tarvitse olla kalliita – valitse alueelliset toimittajat

Keittiötä ei käytetä vain ruoan ja juomien valmistamiseen, vaan se on myös sosiaalinen tapaamispaikka perheelle, ystäville ja muille. Jos haluat hyötyä korkeasta laadusta pitkällä aikavälillä, sinun on pyrittävä korkeaan laatuun Suunnittelija keittiöt sijoittaa sen sijaan, että säästäisi väärään päähän. Selitämme, miksi kannattaa ostaa alueellisista keittiöstudioista.

Suunnittelijan keittiön ei tarvitse olla kallista

Suunnittelija keittiöt marmorinen työtaso keittiö saari baarijakkara

Neuvoja ja palvelua korkealla tasolla

Uuden keittiön ostaminen liittyy lukuisiin haasteisiin. Ei tarvitse vain suunnitella laitteita, pesualtaita ja kaappeja. Myös värit, materiaalit ja kaappijärjestelmät on valittava.

Huono suunnittelu on usein syy epäkäytännöllisiin keittiötiloihin, jotka vaikuttavat kielteisesti jokapäiväiseen elämään ja vaikeuttavat keittiötyötä. Jotta voit ostaa keittiön, joka vastaa parhaiten henkilökohtaisia ​​vaatimuksiasi, kannattaa käyttää sellaista asiantuntijan neuvoja. Juuri tästä ongelma yleensä alkaa edullisista tarjoajista. Konsultointipalvelu jättää paljon toivomisen varaa, ja tiedot ovat riittämättömiä, jos on kysyttävää. Ammattitaitoinen ja kokenut Keittiön studiot huonekalukauppiailla on paljon edessä. Osaavat asiantuntijat antavat asiakkaille neuvoja ja apua, suunnittelevat keittiöt yksilöllisesti ja pyrkivät hallitsemaan kaikki haasteet. Sen sijaan, että kääntäisit hintaruuvia standardoiduilla keittiöelementteillä, keittiöasiantuntijat keskittyvät räätälöityjä ratkaisuja, varustaa jopa epäedulliset huoneet täydellisellä keittiöllä. He neuvovat asiakkaita kattavasti ja käyttävät aikaa henkilökohtaisten keittiöunelmien toteuttamiseen. Kun haluttu kohde on määritetty ja suunnittelu on valmis, keittiöstudiot huolehtivat virheettömästä rakenteesta.

Suunnittelija -keittiöt, betoninen ilme, kaksinkertainen keittiön pesuallas

Jotkut laadukkaat jälleenmyyjät, kuten alla mankara.de nykyinen keittiöstudio Münsteristä, täydennä paikallisia toimipisteitäsi käytännöllisellä online -tarjouksella, joka koostuu 3D -suunnittelija ja Keittiön konfiguraattori. Ilmainen palvelu, joka täydentää taitavasti neuvontaa. Vaikka virtuaalikeittiön suunnittelijoiden avulla voit suunnitella keittiön itsenäisesti etukäteen, jotta voit lyhentää konsultointiaikaa paikan päällä, kokoonpano mahdollistaa etuosien, kahvojen, materiaalien ja paljon muuta katsomisen aidossa virtuaalikeittiössä vain muutamalla napsautuksella. Näin asiakkaat voivat miettiä tarkkaan haluamansa keittiön ennen kuin vierailevat keittiöstudiossa

Keittiöstudioita on valtakunnallisesti paljon, joten jokainen kuluttaja voi löytää sopivan jälleenmyyjän kotimaastaan. Paikalliset keittiöstudiot inspiroivat myös jo mainittujen etujen lisäksi Asiakkaan läheisyys. Jos sinulla on kysyttävää tai muutospyyntöjä, asentajat ja konsultit ovat nopeasti paikalla ja ovat käytettävissä vuosia oston jälkeen. Ostajat hyötyvät pitkäaikaisesta kumppanista ja lyhyistä etäisyyksistä. Tämä puolestaan ​​vähentää matka- ja kuljetuskustannuksia.

Suunnittelijakeittiöt puiset keittiötasot keittiökaapit

Houkutteleva hinta-laatusuhde

Alueellisten jälleenmyyjien laadukkaat keittiöt ovat yleensä kalliimpia ostaa kuin halvat vaihtoehdot huonekalukaupasta, mutta katsottuna pitkällä aikavälillä hinta-laatusuhde enimmäkseen lyömätön. Koska korkeammilla hinnoilla on syynsä. Materiaalit ja rakenteet ovat kestävämpiä, palvelu laajempaa ja sähkölaitteet kestävämpiä. Tunnetuissa keittiöstudioissa käytetään kestäviä materiaaleja, kuten massiivipuuta, graniittia tai ruostumatonta terästä, jotta ne täyttävät korkeimmat vaatimukset. Puukeittiöiden kohdalla on erittäin helppo määrittää, onko kyseessä jalo vai halpa keittiö nimien perusteella. Seuraava luettelo toimii ohjeena:

  • Kiinteää puuta: Massiivipuukeittiöt löytyvät korkeasta hintasegmentistä, ja ne on valmistettu kokonaan massiivipuusta. Ne ovat kestäviä, esteettisiä ja terveellisiä.
  • Kiinteää puuta: Erityisesti etupinnat on valmistettu puusta. Halvempia liimapuita voidaan kuitenkin käyttää takapaneeleihin, sivupaneeleihin ja runkoon. Nämä keittiöt löytyvät keskimmäisestä hintasegmentistä.
  • Aitoa puuta: Se, mikä kuulostaa hyvältä aluksi, on todella raivostuttavaa. Nämä keittiöt on valmistettu MDF -levystä tai lastulevystä. Viilut aidosta puusta laskeutuvat paneeleihin. Elementit liitetään toisiinsa liimalla. Ei ole harvinaista, että terveydelle ja ympäristölle haitallisia materiaaleja käytetään. Johtopäätös: alhainen hintasegmentti.

Halvissa keittiöissä viat tulevat usein havaittaviksi muutaman kuukauden kuluttua, kuten huonosti sulkeutuvat laatikot, ruuvit löystyneet ulos vedettäessä tai työtason puutteet. Näennäiset säästöt, joiden pitäisi kulkea käsi kädessä oston kanssa, voivat nopeasti osoittautua harhaksi vuosien varrella. Laadukkaat keittiöt sen sijaan pitävät lupauksensa ja hyvällä ammattitaidolla ovat virheettömiä useita vuosikymmeniä. Todellinen investointi tulevaisuuteen.

Suunnittelija -keittiöt Massiivipuinen keittiön takaseinä

Laadukkaat sähkölaitteet

Todennäköisesti halpojen keittiöiden suurin puute ei ole huonosti käsitellyissä materiaaleissa, vaan huonolaatuisia sähkölaitteita. Ne kestävät usein vain pian takuun tai takuun jälkeen, ja ne on sitten korvattava uusilla laitteilla. Lisäksi halvemmilla vaihtoehdoilla on usein huonompi energiatase ja heillä on siten negatiivinen vaikutus sähkölaskuun. klo Suunnittelija keittiöt käytetään uusinta tekniikkaa, joka toisaalta kestää pidempään ja toisaalta tuottaa ensiluokkaisia ​​energia-arvoja.

Edullinen vaihtoehto: näyttelykeittiöt ja myynti

Kauniiksi Suunnittelija keittiöt Halvemman saamisen jälkeen se saattaa olla sen arvoista Näyttelykeittiöt kysyä. Nämä vaihdetaan säännöllisesti uusien ohjelmien vuoksi ja tarjotaan asiakkaille huomattavilla alennuksilla. Jos on olemassa sopiva tarjous, haluttua designkeittiötä voidaan mahdollisesti suurentaa jopa 50 prosenttia halvempaa saada käsiinsä. Voi kuitenkin olla, että tiettyjä käyttömerkkejä on hyväksyttävä. Jos ne pidetään rajoissa, säästöpotentiaali on erittäin mielenkiintoinen. Haluttujen säästöjen edellytys on, että näyttely voidaan integroida omaan asuntoosi mahdollisimman tarkasti, kuten se esitetään paikan päällä jälleenmyyjältä. Kehittyneet kunnostustyöt maksavat yleensä ylimääräistä!

Toinen vaihtoehto säästämiselle on jatkuva Myynnissä keittiöstudioissa. Koska valikoima laajenee jatkuvasti ja vanhemmat keittiömallit korvataan uusilla. Nykyisten tavaroiden tilan luomiseksi aiemmat tuotteet myydään halvemmalla. Tyylikkäitä keittiöitä voi ostaa jopa 50 prosenttia.

Suunnittelija keittiöt moderni keittiö suunnittelu betoni lattialaatat

Viimeiset vinkit

Lehti schoener-wohnen.de kysyi useita asiantuntijoita keittiöostoista ja tärkeimmistä tosiasioista yhdessä erillinen opaskirja järjestetty. Kun esimerkiksi Warendorfer Küchen GmbH: n toimitusjohtaja Thorsten Prée kysyy, miten paras keittiöstudio löytyy, hän sanoo: ”Ensimmäinen studio, joka syntyy, ei ole paras. Löydä luotettu neuvonantaja, koska keittiön ostaminen on prosessi ja sen kokoaminen kestää useita viikkoja. Sinun täytyy tuntea itsesi ymmärretyksi. Jos ei, vaihda studiota. “

La.1 on myös käsitellyt aihetta ja lähtenyt edulliseen metsästykseen. Toimitus löysi joitakin hintaloukkuja. Alla sat1.de voi katsoa lähetystä. Keittiöasiantuntija Manfred Saft antaa arvokkaita vinkkejä hintaneuvotteluihin ja vastaaviin.

Olemme tiivistäneet muita ehdotuksia ja ideoita samannimisen luokan keittiöihin.

Johtopäätös

Ennen kuin ostat keittiön, katso ympärillesi useita paikallisia keittiöstudioita ja hyödynnä kuuleminen. Kuulemisen aikana käy nopeasti ilmi, mikä studio pystyy vakuuttamaan osaamisella, palvelulla ja optimaalisella hinta-laatusuhteella. Luominen a Toivelista On suositeltavaa nopeuttaa kuulemista ja saavuttaa tavoite nopeammin. Pitkällä aikavälillä ne ovat laadullisia Suunnittelija keittiöt halvempaa, koska huonekalujen ja sähkölaitteiden käyttöikä on paljon pidempi. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia laadukkaasta keittiöstä pidempään, eikä sinun tarvitse huolehtia tarpeettomista valituksista ja vikoista.

Kuvien lähde: Giovanni_cg – ekk814 – PIX1861 – PIX1861 – midascode / pixabay.com (ylhäältä alas)