Tärkeät keittiön pohjapiirrokset – luonnokset ja mallikeittiöt

tärkeät keittiön pohjapiirrokset avaruusalukset kolmiomaiset

Tärkeitä keittiön pohjapiirroksia

 Keittiösuunnitelman valinta riippuu käytettävissä olevasta tilasta ja siitä, millaista tehokkuutta ja mukavuutta haluat siellä. Tämä on jääkaapin, liesi ja pesuallas. Kompakti kolmio rajoittaa näiden tärkeiden keittiöesineiden välistä etäisyyttä.

Jos haluat valita oikean suunnitelman kotiisi, kiinnitä erityistä huomiota juuri siihen kolmioon, jossa työskentelet varmasti.

Tärkeitä keittiön asetteluja – L -muotoinen

l-muotoiset tärkeät keittiön pohjapiirrokset joustava ideasuunnittelu

 L-muotoinen on yleisin asemakaava. Se vie vähemmän tilaa ja tarjoaa enemmän joustavuutta työskentelyalueiden välillä. Tämä suunnitelma toimii hyvin, kun keittiö on löysän tilan vieressä.

Ylellinen L -muoto – keittiön suunnittelu

l-muotoinen tärkeä keittiön pohjapiirros joustava idea sisustus

    L-muotoisen keittiön etuna on, että pöytä on huoneen keskellä. Tämä on aina hyvä tilaisuus jokaiselle perheelle kokoontua yhteen, olla yhdessä siellä, missä ruokaa valmistetaan. Tämä houkuttelee myös vieraita pysymään lähellä kokkia, kun kaikki juttelevat. Keittiökoneet ovat takaseinää pitkin ja jääkaappi on sivuseinässä, mikä todella muodostaa hyvän ja suuren kolmion.

 Keittiön saari – muotoilu

tärkeät keittiön pohjapiirrokset tilaa keittiösaari

Saaret näyttävät olevan paras ratkaisu L-muotoisessa keittiössä, jonka mittakaava on 3×3 m ja joka on myös suunniteltu avattavaksi toiseen huoneeseen. Paranna keittiön toimivuutta luomalla saari, jossa on liesi tai baarituolit miellyttävään ruokailuun ystävien kanssa.

Maaseudun inspiroima saari

maalaismainen keittiömuotoilu kompakti kapea siisti

Tämä L-muotoinen keittiösuunnitelma tarjoaa saaren huoneen keskelle. Tämä on hyvä osoitus, jos haluat asentaa keittiöön suuren säilytystilan, jossa on riittävästi säilytystilaa. Saaren laatikot lisäävät säilytyskapasiteettia ja avoimet hyllyt toimivat sekä näyttelytilana että lisävarastointina.

    U-muotoinen U-muotoinen keittiösuunnitteluhanke saari-idea neliönmuotoinen kolmio Tärkeät keittiön pohjapiirrokset

Katso huolellisesti tämän suunnitelman kolmiota. Jos laitteet ovat liian lähellä toisiaan, voit tuntea olevansa loukussa ja masentunut nurkassa. Harkitse puolen seinän avaamista viereiseen viereiseen huoneeseen.

 U-muotoinen keittiöU-muotoiset keittiön lumoavat keittiön tuolit tummat puulattiat

U-muotoisen keittiön ansiosta kokki voi huolehtia työstään ja olla samalla osa seurakunnan seuraa. U-muotoiset keittiöt ovat ihanteellisia vakaville kokkeille, koska niissä on runsaasti avointa laskutilaa, joka on kätevä paistettaessa tai valmistettaessa suurta ateriaa.

    Keittiö

kompakti pieni kapea keittiöluonnos ideasuunnittelu Tärkeät keittiön pohjapiirrokset

Avainsana tässä on: älä sulje itseäsi kapeassa käytäväkeittiössä! Yritä luoda tilaa lähellä useimmin käytettyjä laitteita! Jos haluat luoda enemmän säilytystilaa, harkitse ulosvedettävää ruokakomeroa, ruokakomeroa tai ylimääräistä ruokakomeroa keittiöstä.

Upea kapea keittiö

upea design keittiö pieni kompakti työtaso musta

    Pienet keittiöt, kuten 2,40 x 3,00 m keittiö, on suunniteltu vain yhdelle kokille. Tietenkin yhden ihmisen ruoanlaitto on aina tehokasta tässä huoneessa. Aseta keittiövälineet molemmille puolille, mikä helpottaa työskentelyäsi kolmiojärjestelmässä. Musta, kiillotettu graniittinen työtaso on ihanteellinen ruoanlaittoon tai tarjoiluun.

P-muotoinen

p-muotoinen keittiösuunnitelma luonnos idea lattiataso tärkeitä keittiön pohjapiirroksia

P tarkoittaa englanninkielistä sanaa niemimaa eli niemimaa. P-muotoinen rakennussuunnitelma perustuu L- ja U-muotoiseen pohjapiirrokseen. Se mahdollistaa keittiössä lisää työtasoa ottamatta paljon tilaa.

P-muotoinen pohjaratkaisu

p-muotoinen keittiö moderni moderni lumoava keittiökalusteet

Tämän 3,90 x 3,30 m rakennesuunnitelman optimoimiseksi suunnittelija päätti P-muotoisen pohjapiirroksen. Niemimaa, jossa on pesuallas ja keittiökaapit, lisää työmahdollisuuksia huoneessa ja tarjoaa vielä enemmän säilytysmahdollisuuksia U-muotoiselle rakennussuunnitelmalle.

 Moderni keittiösaari ruskealla ja valkoisellakeittiösaari moderni kiiltävä ruskea puulattia kukkaruukku

Kaunis keittiön värivalikoima – 14 hämmästyttävää värikästä ideaa