Upeita ideoita keittiön saarelle, jossa on istuimet

 Keittiösaari, jossa on istuimet idea design

Käytännön ehdotuksia keittiön saarelle istuimilla

Kuinka selvittää, kuinka paljon istuimia tarvitset keittiön saarella.

Löydä tasapaino käytettävissä olevan tilan ja haluamasi istuinalueen välillä määrittämällä istuimien määrä saaren ympärillä.

Täältä löydät varmasti tarvitsemasi vinkit!

Riittävästi istumapaikkoja keittiön saarella on erityisen tärkeää joillekin asunnonomistajille. Rehellisesti sanottuna on aina turhauttavaa selvittää, kuinka monta paikkaa todella haluat ja kuinka monta voi olla realistisesti. Näin voit muokata etuja ja haittoja selvittääksesi, mitä todella tarvitsemme saaren ympärillä.

Vaihe 1: Mieti, miten käytät keittiöäsi ja viereisiä huoneita. Onko keittiö eristetty kodin toisesta osasta? Vai onko se auki ruokasaliin? Jos jälkimmäinen on tilanne, vähennä saaren paikkojen määrää. Niiden on vain oltava riittävät, jotta perheenjäsenesi tai muutama läheinen ystäväsi voivat katsella sinua kokkaamassa ja pitää sinut hyvässä seurassa siellä. Mutta jos keittiösi on selvästi erotettu muista asuinalueista, voit suunnitella useita paikkoja saarella.

Sinun on myös pohdittava, millaisia ​​ruokailutottumuksia perheelläsi on, miten he liikkuvat keittiössä ja kuinka kaikki tämä voi muuttua tulevina vuosina. Pitääkö lastesi tulla kotiin eri aikaan päivästä tehdäkseen erilaisia ​​aktiviteetteja ja koulutehtäviä? Vai onko keittiö keskeinen kohtaamispaikka, jossa jokainen tekee läksyt, maksaa laskut ja jakaa päivittäiset kokemuksensa? Jos näin on, saattaa olla tarkoituksenmukaista, että keittiön saarella on enemmän tilaa.

Muista aina suunnittelijan vinkit: National Kitchen and Bath Association suosittelee: jätä vähintään 0,90 m saaren joka puolelle, jotta se ei häiritse liikennettä. Sinun täytyy suunnitella useita ihmisiä, jos haluat istua mukavasti saarella.

Voit laajentaa saarta nurkassa – keittiösaari istuimilla

Keittiö saari istuimet idea puu laajentaa kulma

vaihe 2: Analysoi saarekkeen istuma -asetteluvaihtoehdot. Saarella istuminen on itse asiassa yhtä monipuolista kuin saari itse. Tässä on muutamia vaihtoehtoja:

Istuimet vain toisella puolella. Tämä vaihtoehto sopii suuriin huoneisiin.

Istu molemmin puolin. Tämä on mahdollista saarilla, jotka ovat leveämpiä, jolloin voit asettaa tuolit molemmin puolin yhdensuuntaisesti.

Istuimet saaren yhdessä tai molemmissa lyhyissä päissä, joissa voit myös ryhmitellä joitakin tuoleja.

Istuimet kulmassa. Hyvin pienissä keittiöissä, joissa ei ole tarpeeksi tilaa, voit laajentaa saarta nurkassa ja järjestää istuimia.

Istuimet kolmella sivulla. Erittäin tilavissa keittiöissä suuri keittiösaari voi tarjota paljon tilaa useille ihmisille.

Tarkista istuimen korkeus

keittiösaari istuimilla palkin korkeus työtaso kapea puu vaalea pintavaihe 3: Tarkista istuimen korkeus. Saari -istuimille on olennaisesti kolme korkeusvaihtoehtoa: pöytä, laskuri ja tangon korkeus. Ero ei ole vain henkilökohtainen mieltymys, vaan se voi myös olla loistava tapa määrittää huoneen rajat. Esimerkiksi kapea tangon korkeudella oleva työtaso voi suojata paljon keittiön sotkulta ja samalla lisätä tarpeeksi leveyttä, jotta voit syödä hiljaa ilman, että sinun tarvitsee katsoa keittiöön. Tiskikorkeudet ovat myös sopivia, koska ne sopivat hyvin yleiseen keittiötyöhön.

Laskuri, tuolit tai korkeusistuimet ovat kolme parasta vaihtoehtoa

Keittiösaari istuimilla idea oranssi puu baarituolit

Vaihe 4: Katsotaanpa uudelleen kolmea perusvaihtoehtoa keittiön saaren ympärillä olevien istuinten korkeudelle – laskurit, tuolit tai baarikorkeat istuimet ovat tärkeimmät kolme vaihtoehtoa. Jakkarat ovat hyvä säilytystila etenkin kapeissa keittiöissä. Voit helposti liu’uttaa ne työtason alle säilyttääksesi arvokkaan kävelytien.

Tyylikäs keittiö – keittiösaari istuimillaKeittiösaari istuimilla vaaleat puukalusteet istuinsuunnittelu

Moderni ja käytännöllinen keittiö – istuimet suurille perheille

Keittiösaari istuimilla nojatuolit idea valkoinen puu mielenkiintoinen muotoilu

Klassinen valkoinen keittiö

Keittiösaari, jossa istuimet, tuolit, ruokailutila valkoinen

Pieni keittiö, jossa yhdistyvät vanhanaikaiset ja modernit huonekalut

keittiösaaren syöttötuolit yhdistettynä moderniin vanhanaikaiseen tapaan

Kompakti keittiösaari – kiiltävä pinta ja myös keittiön tuolit

moderni kaupunkikeittiöalue keittiösaari istuimilla   Mielenkiintoinen ja toimiva keittiön suunnitteluistuin keittiö saari idea puu seisovat tuolit pyöreä

20 modernia keittiösaari -mallia

Suunnittele keittiösaari ja niemimaa

15 värikkäitä keittiösaari -ideoita kotiisi