Näiden vinkkien avulla voit sisustaa keittiön ja luoda pienen paratiisin!

Modernit ratkaisut nykyaikaisiin keittiökalusteisiin klassisessa värivalikoimassa

Monet perheet suosivat yhä enemmän klassisia keittiökalusteita. Se on täysin ymmärrettävää. Viime kädessä toiminnallisuus ja esteettisyys takaavat tietyn rauhallisuuden huoneessa. Stressaavassa jokapäiväisessä elämässämme tämä on usein tärkeää.

Ja klassisen keittiön kanssa meillä on myös ongelma, että se ei todellakaan siedä sotkua. Kiillotetulla ulkonäöllä on suuri merkitys. Miten se toimii monien perheenjäsenten kanssa ja vähän aikaa? On monia suunnittelijaratkaisuja, jotka mahdollistavat tämän tuomalla esiin keittiön suunnittelun tiettyjä näkökohtia.

Helppo pääsy varastoalueille

vinkkejä keittiön sisustamiseen

Säilytystilan älykkään suunnittelun lisäksi myös helppo pääsy siihen on olennaista riippumatta siitä, haluatko siivota vai ei. Sinun on ensin suunniteltava työsi erittäin älykkäästi. Ennen projektin aloittamista sinun kannattaa varata hetki aikaa ja seurata liikkeitäsi keittiössä.

Mihin sijoitat automaattisesti ruokia ja tuotteita, mihin valmistat ruokia ja juomia? Mihin olisi kätevintä laittaa kaikki pesuun? Suunnittele tallennustila vasta sen jälkeen, kun olet vastannut näihin kysymyksiin.

Keittiön perustaminen – ole luova vaikeissa paikoissa

perustaa keittiö

Vaikeissa paikoissa, joita on erittäin vaikea käyttää normaalisti, on rehellisesti sanottuna suuri potentiaali. Siellä voit sijoittaa ylimääräisen pöydän pienellä penkillä. Voit nauttia aamiaisen tai kahvin siellä ilman, että iso pöytä likaantuu. Tai ehkä voit integroida tallennustilan sinne? Toinen vaihtoehto olisi työpaikka, jossa valmistat jotain odottaessasi astianpesukonetta tai ateriaa.

Varmista, että käytät keittiösaarta täysillä

keittiön suunnittelu keittiösaari

Ei ole sattumaa, että keittiösaarista on tullut osa keittiökalusteita viime vuosina. Siinä oli suuri potentiaali – sekä sen pinta, kaikki että sivussa oleva tila.

Suorita yksityiskohtainen analyysi aiemmista keittiölaitteistasi ja selvitä, mitä sinusta nyt puuttuu. Suurin osa toiminnoista – ruokailu- tai työtaso, säilytystila jne. Voidaan siirtää keittiön saarelle. Keittiösaari voi olla myös monitoiminen – sekä ruoan valmistuksen että täydellisen tarjoilun yhteydessä jokaisen aterian yhteydessä. Laita muutama tanko keittiön saarelle ja anna itsesi yllättyä positiivisesta käytännöllisestä ja visuaalisesta vaikutuksesta!

Keittiön perustaminen – järjestelyjärjestelmä laatikoilla

keittiökalusteiden laatikot

Monille kotitalouksille laatikkojärjestelmät ovat paras mahdollinen ratkaisu. Siellä voi säilyttää sekä pienempiä että suurempia esineitä, ja niihin on helppo päästä käsiksi. On tärkeää, että suunnittelet laatikoiden syvyyden oikein tarpeen mukaan. Laatikot luovat myös saumattoman ulkoasun lukittuina.

Kaikki esitetyt ratkaisut sopivat hyvin klassiseen keittiöön ja hyötyvät edelleen uusimmista keittiölaitteiden innovaatioista. Ne osoittavat selvästi, että tämä on täysin saavutettavissa oleva tavoite.

Keittiön kalustus – Näyttöalueilla on tärkeä rooli keittiön suunnittelussa

keittiön mukavat kalusteet

Keittiössä tarvitset helpon pääsyn astioihin ja samaan aikaan tuotteisiin

Suunnittele vain keittiö

Keittiön perustaminen – hyvä organisointi on erittäin tärkeää

suunnittele keittiö

Keittiön perustaminen – suunnittele laatikoidesi syvyys oikein 

keittiön kalusteiden suunnittelu

Hyödynnä keittiösaaren koko potentiaali

ideoita keittiön sisustamiseen

Keittiön perustaminen – seuraa vain vinkkejämme!

ideoita keittiön sisustamiseen

Hieman erilaisen näköinen keittiösaari

keittiö perustettu saari

Keittiön perustaminen – moderni keittiö 

perustaa keittiösaari

Tee keittiöstäsi mukava ja moderni

Keittiössä on säilytystilaa

Keittiön kalustus – sen on oltava siisti!

Keittiössä on säilytystilaa mukavasti

Seuraavassa on muutamia ideoita hyödyllisistä keittiökalusteista

keittiön kalusteiden suunnittelu

 keittiökalusteiden vinkit saari keittiökalusteiden varastotilan suunnittelu  vinkkejä keittiön sisustamiseen keittiösaaren keittiö


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80